Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adfsfafas

Facet po zawodówce czy technikum to nie dla mnie!!

Polecane posty

ktoś jak ma być geniuszem to jest nim od zawsze od małego. Szkoła z faceta geniusza Ci żadna nie zrobi :) geniuszem po prostu trzeba być od małego :)Tak jak moj kolega, chrzestny mojej córki - jako 5 latek, wiedział jaki klucz podać ojcu, gdy ten reperował samochód :) W wieku 5 lat znał wszystkie znaki drogowe :P poniewaz sam sie do tego przykładał, a student? Studiuje to co mu karzą studiować i wcale nie musi miec wllasnych zainteresowań, ktore by prowadziły do bycia geniuszem :)

Gość elemeledutki
"Tacy po takich szkolach zle traktuja kobiety. Sa agresywni wobec zony, wobec kobiet, wobec dzieci i szukaja tylko faceta z ktorym by sie pobili" Tu bym się nie zgodziła do końca. Uważam, że tacy są generalnie lepsi do swoich żon bo nie czują wyższości ze względu na swe wykształcenie. A wykształciuchy nie raz poniżają swe żony, nie szanują ich bo mają o sobie wysokie mniemanie z tego powodu że mają tytuł mgr lub wyżej.

Gość Saigonek
Saj...saj...gonek wtf?

Gość arturomari12
ja jestem mgr inż.architektury mam 26 lat ale staram się rozmawiać z dziewczynami jak normalny chłopak a nie jak wykształciuch, który zjadł wszystkie rozumy. tytuły zdobyte na uczelni nie zagwarantują Ci ciekawej rozmowy z delikwentem, być może z chłopakiem po zawodówce znajdziesz więcej tematów bo nadajecie na tych samych falach niż z doktorem astronomii po Oxfordzie który jest nudny jak flaki z olejem

No właśnie moj facet dodatkowo jeszcze ( mgr inż. ) chce iśc na Oxforda :) powiedziałam mu, że jak tam pójdzie to go wyrzuce ze swojego życia :))) wystrachał się chłoptasina i siedzi na dupince :)

Zwlaszzca, ze mu powiedzialam, ze takich staruchów jak on ( 32 l. ) już tam nie przyjmuja, na to, że jak da białą koperte z pokaźną sumką to wszędzie go wezmą, bo chce się uczyć i uczyć... kuźwa, gdzie uczyć w wieku 32 lat, majac dzieci i facetke ku swego boku... malo ze robi kursy, technika komputerow, programow z godziny na godzine mknie do przodu, nie wyrabia na zakrętach a on dobe chce powiększyc do 30 godzin... no masakra. Straci nie dosc ze w kij kasiory to rodzine, bo moze ja bym miala w koncu jakas szanse na zakonczenie tego, co już zaczęłam :/

Gość buahahahahahahahhaa
każdy debil może teraz zrobic studia - bez obrazy. Ukończone szkoła nie jest wyznacznikiem inteligencji nikogo. Mam mnóstwo znajomych, którzy skończyli zawodówkę bądź inna szkołę średnią i mam o czym z nimi porozmawiać, sa zaradni zyciowo i wogóle. Mam kilku znajomych z MGR :D:D:D:D i czasem to mam im ochotę przywalić solidnie przez łeb :o :o :o tacy ą, ę z nosem tak zadartym wyżej niz Mount Everest - tępi, puści i kretyni.

Gość simian raticus
To robię magistra specjalnie dla Ciebie!

Gość dfgdg
autorka napisała interligentnych po studiach czyli zawezyła krag absolwentów. jezeli ktos potrafił skonczyc wymagajace studia to znaczy ze mu sie chciała i jest zdolny do poswiecen, skuteczny. wiekszosc studiów to smieciowe kierunki, ale nadal sa tez kierunki bardzo prestizowe najatracyjniesze (najładniejsze, madre i samodzielne) DZIEWCZYNY LECA NA INTELIGENTYCH TO FAKT

Gość werytyuigfsszsaas
dlaczego kurwa mówicie o tych, którzy mają mgr? temat był inny, suka nie lubi ludzi po technikum i zawodówce, tzn., żże edpowiadają jej ludzie tylko z liceum, nie dziwię się, tylko tacy ludzie osągają coś w życiu, ludzie w technikach i zawodówekach to ludzie straceni i powiedzmy to sobie szczeze swylki robole, nawt studia im nie pomogą bo są gówno warci, ale z drugiej strony to też ludzie i mają prawo do normalnego życia, nie wiem dlaczego ci po liceacg tak ich nie nawidzą i dyskryminują ich. jak ci się coś kurwo nie podoba to spierdala, krótka piłka i nie truj nikomu dupy.

Gość O tym cały czas myslę
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość O tym cały czas myslę
Wszyscy RAZEM: SPIERDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Tralalalalal
najgorsze są jednak według mnie zasadnicze licea, gdzie pełno jest takich skurwysynów i chujów, ja pierdole,współczucia dla wszystkich, którzy spotkają takiego chuja, o kurwa mać to ci z zawodówki maja lepiej. I takie stare posrane babcie są pierdolnięte co przychodzą do szkoły, żeby sobie powspominać i zaczynają ganiać uczniów bo nie mają co robić.

Gość fefefefefefe
Nie rozumiem tylko dlaczego z wypowiedzi tylu ludzi co tutaj napisali można wywnioskować że ludzie po studiach są generalnie głupsi niż po zawodówce i technikach. Fakt, zdarzają się wykształceni, którym brak mądrości życiowej ale to są wyjątki. Większość jednak po studiach jest mądrzejszych niż ci co ich nie mają. I sądzę, że stwierdzenie iż ktoś po studiach jest głupszy od tego co ich nie ma odnosi się tylko do osób chorych psychicznie, do zdrowych natomiast nie. Ale biorąc pod uwagę wiekszość wypowiedzi tutaj to można wywnioskować że po co się kształcić, studia nic nie dają, jeśli masz mądrość życiową to wystarczy, mozesz zatem pozostać prostakiem.

Gość mruffkavmala
taaaaa... sąsiad ma wy...sty dom z ogrodem, merca i Jeepa a żona jeździ Audi 6. Mają - piekarnię i trzy sklepy. On - po zawodówce. Piekarz.... Ona po technikum rachunkowości rolnej (!) prowadzi papiery....

Gość fefefefefefe
Ale może ich rozmowa jest na niższym poziomie od tych co są po studiach i zdrowi.

Gość konieckroopka
Ani technikum, ani zawodówka, ani jakieś liceum profilowane to nie jest miejsce dla inteligentnych ludzi.

Gość fefefefefefe
Wykształcenie człowieka w dużej mierze ujmuje mu wartość jeśli jest chory a jeśli jest zdrowy to jest mądrzejszy od niewykształconych.

Gość Tralalalalal
no ok trochę przesadziłem z tą krytyką, aż tak żnie lie jest jak kogoś uraziłem to sorry, wszystkie szkoły są dobre, wszyscy jesteśmy równi, ale niektórzy są odrobinę równiejsi xD

Gość gość
werytyuigfsszsaas Autorka miała na myśli ludzi po studiach nie takich jak ty, tylko po ogólniaku. Ludzie kończący naukę na liceum ogólnokształcącym są chyba najbardziej przegrani. Bardziej nawet niż ci którzy poszli do pracy zaraz po gimnazjum. Ci po zawodówkach czy technikach mają jeszcze przynajmniej jakieś umiejętności. Taki po ogólniaku jeśli nie zdał matury lub nie radzi sobie na studiach czy w szkole policealnej jest już kompletnym przegrywem.