Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdę wam objawiam

Wspólczesne kobiety są jak samochody - wszystkie mają cofnięte liczniki

Polecane posty

Gość prawdę wam objawiam

Myślę, że to bardzo dobre porównanie. Tak jak w przypadku samochodów, które mają cofane liczniki aby sprzedać po wyższej cenie, tak samo jest z kobietami. Mają ogromne przebiegi, dlatego cofają sobie liczniki i zaniżają liczbę partnerów seksualnych. Wiadomo że z mniejszym przebiegiem szybciej sprzedasz samochód, tak samo jak kobieta szybciej znajdzie faceta ;)

Gość Mia Farrow
Cofniecie licznika u kobiety nastepuje w przypadku cofniecia sie mozgu plci przeciwnej.

Gość czy była klepana po masce
to ważniejsze od przebiegu

Gość bo kobiety to
klamczuchy

Gość świerzop
ha ha ha

nówka niby ma gwarancję, ale jest duża sznsa, że będziesz sie musiał borykać z wadami fabrycznymi i wiecej czasu spedzisz w serwisie niż na drodze, jeszcze producenci, którzy stwierdza, że awaria to Twoja wina... nie ma to jak zdrowa uzywka, ale wazne, nie może jeździć duzo na gazie

Aburabi w uzywkach mozna napotkac sie na pozostalosci po poprzednim wlascicielu. Calowac uzywke, ktora wczesniej obrabiala pałe to tak jak ssac fiuta poprzedniemu wlascicielowi. Takie goowno to nie dla mnie.

chodziło Ci o bzykanie dziewicy, której bedziesz pierwszym a ona Twoja pierwszą, a bzykanie dziewicy to nic fajnego wierz mi. Odnosząc sie do samochodów, wole dostarte, które już śmigały na austostradzie z dużą prędkościa i nie musisz uważać na zbyt duże obroty :classic_cool:

Dokladnie, lepiej pocalowac Chevy Chevelle niz jakas koorwe :D Ojjjj jak ja bym chcia Chevelle...

Gość m_majjka
jeszcze powiedzcie że wolicie używane wyjeżdżone co śmigały po autostradzie niż te nowe prosto z salonu :D a używane nie mają wad fabrycznych? przeciez kiedyś też były nowe? zastanówcie się czy wam się mózgi przez to śmiganie nie zużyły

Ja do niedawna mialem taki poglad, ze jak na stale to tylko nowa. Natomiast jak na jeden raz to juz moze byc uzywka. Teraz tak nie mysle. Zarowno na stale jak i na jeden raz w gre wchodza tylko NOWKI. Uzywanych brzydze sie dotknac.

Gość m_majjka
ja jestem nówka i też brzydze sie używanych, więc nie myśl sobie że nówki na ciebie tak będą leciały

Gość m_majjka
lepszy nowy mercedes niż używany mercedes

Gość m_majjka
tylko nie każdego stać na nowego mercedesa

bez sensu gadka, w dziewidztwi nic takiego nie ma, jesli Wasze dziewictwo/prawictwo jest dla Was wartościa to trudno, i tak to kiedys tracicie i będziecie... z odzysku? z niewiadomo jakim przebiegem, z cofanymi licznikami? przeciez jak się spotkacier za 10 lat nie uwierzycie sobie, że miałam/miałem tylko jednego/jedną

Wole tico pachnace nowoscia niz mercedesa z opierdzianymi fotelami i wymacana kierownica. Nie wiem czemu ale brzydzilbym sie pojsc do lozka z uzywana kobieta, kiedy ja sam jestem nowy.

Gość IMO13850
Żona - pokaż cycki!

Gość fikumikunapatyku
" Ja do niedawna mialem taki poglad, ze jak na stale to tylko nowa. Natomiast jak na jeden raz to juz moze byc uzywka. Teraz tak nie mysle. Zarowno na stale jak i na jeden raz w gre wchodza tylko NOWKI. Uzywanych brzydze sie dotknac." znalażł sie pogromca dziewic.....drżyjcie niewiasty....mały fiutek nadchodzi