Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdę wam objawiam

Wspólczesne kobiety są jak samochody - wszystkie mają cofnięte liczniki

Polecane posty

Gość fikumikunapatyku
nowy ale pewnie ciepły

Gość IMO13850
Żona - tak się nie wykpisz! I czemu skasowałaś zdjęcia ze stopki? Teraz nie mam co robić przez Ciebie. :classic_cool:

Chooj tam. Wole byc forever nowy, niz rezygnowac z zasad. Wole zdechnac z glodu niz zrec pomyje.

Gość ossama obama
A ja mialem ponad 2000 partnerek seksualnych w zyciu. A mam lat 30 i nie zalezy mi wcale na dziewicy.

Gość IMO13850
Zdesperowana Domowa Żona "kazda puszczalska byla kiedys dziewica" Ah, ta łezka w oku na myśl o zamierzchłych czasach młodości. :P

Gość pytanie do luzera
a co zrobisz jak ta dziewica po pierwszym razie zacznie ją korcić próbować jak to jest z innym

Nie zacznie jak ma takie zasady, że chce byc z jednym. Niektórzy po prostu uwazaja, że jeden człowiek jedna miłość i nie chcą sie szmacić.

Gość gzsgka
oj polscy faceci zabawne stworzenia :D sami brzydcy, mało który ma powyżej 175, brzydkie to z twarzy jak cholera ale jakie wymagania :D żeby to jeszcze inteligente było i miało w sobie chociaż troszkę odrobinkę ciupeńkę klasy.

Jak mojej przyszlej dziewicy przyjdzie do glowy zdrada to ja wywale z mieszkania, bez mozliwosci powrotu. Nastepnie sprobuje zaszkodzic jej na wszelkie mozliwe, legalne i pozbawione rekoczynow sposoby.

Ja mam to wszystko. Jestem inteligentny, przystojny, dżentelmen i zasługuje na piękną dziewicę.

Gość kot.13
zagadka czym się różni 10letni używany Bentley od 10 letniego opla?:-)

Gość IMO13850
Zdesperowana Domowa Żona "imo --> a nie wiem jakos samo wyszlo i tak mnie prawie kazdy kojarzy. niedlugo moze znowu ci dam powod do uciechy, kto wie.. jak pokazesz ptaszka" Ale tylko jeśli pokażesz gniazdko dla tego ptaszka. :P

"Ja mam to wszystko. Jestem inteligentny, przystojny, dżentelmen i zasługuje na piękną dziewicę" do tego bezrobotny, bez mieszkania i perspektyw :P

A kobiety chcą samych prawiczków. Ale przystojnych, dobrze zbudowanych, towarzyskich i takich naprawdę męskich. I żeby wiedzieli co z kobietą w łóżku robić

Gość kot.13
a wiecie, że w ciągu 7 lat wymieniają się WSZYSTKIE komórki ludzkiego ciała? Może to jest jakieś rozwiązanie dla lubiących nowości? a co do bentleya i opla- oba te używane wózki różnią się klasą no i poprzednimi właścicielami:-)

Gość mgr. Halina Lejzi-Arbajt
"I żeby wiedzieli co z kobietą w łóżku robić" To jest mit Boratka. Każdy facet by wiedział co w łóżku z taką robic. Jedynym mankamentem prawiczków jest to, że szybko by skończyli - ale to jest naturalne. Zdolność ta jest niejako wpisana w budowę narządów płciowych. jeżeli dwoje zakochanych jest ze sobą to mechanizmy te uruchamiają się same. Żadnej wiedzy ksiązkowej ani z filmów tu nie potrzeba.

No co do mechanizmu włożyć-ruszać-wyjąć to wiedzą wszyscy, ale jeśli chodzi o grę wstępną czy generalnie pomysłowość to nie wydaje mi się. Zerknij na tematy, na których kobiety opowiadają o swoim życiu seksualnym z niby doświadczonymi facetami. Żenada

Gość IMO13850
Boratka "No co do mechanizmu włożyć-ruszać-wyjąć to wiedzą wszyscy, ale jeśli chodzi o grę wstępną czy generalnie pomysłowość to nie wydaje mi się. Zerknij na tematy, na których kobiety opowiadają o swoim życiu seksualnym z niby doświadczonymi facetami. Żenada" Narzekanie należy do natury samic. :classic_cool:

seks jest fajny, zajebiście jak jest cos więcej, ale bronić sie przed straceniem dziewictwa/prawictwa czekając na "prawdziwą" miłość do grobowej deski i pitolenie, że "niedziewica" to przelatany nic nie warty towar to lekka przesada. Kurcze myslałem, że ja mam romantyczna duszę, ale może po prostu jestem normalny... :classic_cool: