Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

mam27 lat i 11 miesiecy inigdy nie mialem dziewczyny

Polecane posty

Ja mam z biegiem lat coraz mniejsze potrzeby bo patrząc nawet na dziewczyny to nie wywolują one u mnie jakieś wielkiej ekscytacji inaczej by bylo jak by taka dziewczyna się mną zainterosowała

Gość bazinka0
dadadada Proszę bardzo :) Słońce w Baranie potęguje męskie cechy charakteru. Ludzie z tego znaku nie lubią podporządkowywać się cudzym rozkazom. Jeżeli los ich zmusi do przebywania w gromadzie, będą dążyli do zajęcia czołowego stanowiska. Ktoś ich zechce zaszeregować? - Zgoda, lecz z numerem pierwszym. Żywiołem Barana jest walka. Tam ma on szansę pokonania przeciwnika. Nie dlatego, aby akcja Barana była lepiej lub staranniej przygotowana. Wręcz przeciwnie. Jego silną stroną jest improwizacja i szybkość działania, bojowość i błyskawiczne ciosy Baran uwielbia: walkę, niebezpieczeństwo, ryzyko, uderzenia sierpowe, niewybredne słownictwo, szokujące zachowanie się. To jego żywioł, to jego styl i sposób bycia. Baran lubi także wszystko co wesołe, humorystyczne. Chętnie się śmieje, ma duże poczucie humoru i wiele zrozumienia dla ciętego dowcipu. Sam celuje w plastycznych, obrazowych wypowiedziach. Baran to zdobywca, także w miłości. Trzeźwy i żyjący w świecie rzeczywistym, nie nadaje się na wzdychającego amanta, chociaż w innych dziedzinach życia nie jest pozbawiony romantyzmu. Skorpion potrafi swą złość i nienawiść odłożyć na lata i w odpowiednim momencie tak uderzyć przeciwnika, że ten się nie pozbiera. Taki sposób postępowania jest dla Barana niezrozumiały. On załatwia swe porachunki natychmiast, na gorąco. Jutro już nie będzie pamiętał o dawnych, wczorajszych urazach. Barana najczęściej spotyka się w zawodach wymagających ruchliwości i wytrwałości fizycznej, siły, szybkiej decyzji i poczucia odpowiedzialności, a nieraz i odwagi. Potrafi on, dzięki inicjatywie i energii, zdziałać niejedno. Są jednak rzeczy, których od przeciętnego Barana wymagać nie można: oględnej delikatności, szczególnego taktu oraz dyplomatycznego, dyskretnego i subtelnego postępowania. Tajemnic lepiej Baranowi nie powierzać. Nie dlatego, aby był gadułą, lecz gdy go coś wyprowadzi z równowagi, nie będzie się liczył ze słowami. W takich wypadkach trudno mu utrzymać język za zębami. Jak już powiedziano, przedstawiciel znaku Barana to jak się popularnie mówi -- chłop z ikrą. Nie daje sobie dmuchać w kaszę, wie czego chce i przez życie idzie przebojem. Niejednokrotnie Baran robi w domu niespodzianki. Na przykład przyprowadzi ni z tego, ni z owego gości, nagle wpadnie na pomysł, aby za chwilę pójść z żoną do teatru lub kina. Na takie sytuacje partnerka powinna być przygotowana psychicznie i nie robić z tego powodu końca świata. Im lepiej dostosujemy się do Barana, im lepszą będziemy mu towarzyszką, tym mniej ochoty będzie miał na szukanie kompanii kolegów. Kto ma męża lub żonę ze znaku Barana, nigdy nie powinien z nim walczyć jego bronią, bo przegra. Gwałtownym wystąpieniom, impulsywności i krzykom należy przeciwstawić spokój i równowagę. W małżeństwie z Baranem ten jest górą, kto wykaże większe opanowanie. Tu należy jednak zaznaczyć, że typy ujemne z tego znaku są bardzo nieprzyjemne. Bywają bowiem ordynarne, bezczelne, głośne i gruboskórne i... cechy te - z czasem - uwydatniają się coraz silniej. Przedstawiciele znaku Barana to typy najbardziej męskie spośród wszystkich ludzi. Są najbardziej aktywne, silniej nawet niż osoby ze znaku Skorpiona, które nie mają sobie równych, jeżeli chodzi o zaciekłą, wytrwałą i nieustępliwą obronę. Wadą osób z tego znaku będzie może brak cierpliwości. Jest temu winien ich gwałtowny charakter. Baran często żałuje swego postępowania, gdy mu minie wybuch gniewu, gdy się uspokoi. Z wszystkich znaków zodiaku Baran ma najmniej oporów wewnętrznych, zahamowań, kompleksów

Ja nie wiem, czy jakby sie jakas we mnie zakochala (malo prawdopodobne, jednak mozliwe) to czy probowalbym to uczucie odwzajemnic i ibyc z nia, czy grac na jej uczuciach i mniej lub bardziej psuc jej samopoczucie. Moze nie rozumiecie mnie w tym momencie, jednak zabawa czymis uczuciami i sprawianie komus przykrosci to fajna sprawa, taka emocjonujaca. Mozna sie w tych malych przykrosciach rozsmakowac, po to zeby potem wyciac grubszy numer. Z drugiej zas strony jak bym byl z ta dziewczyna to bym korzystal z tych atutow bycia w zwiazku z kims. Pytanie tylko co jest dla mnie atrakcyjniejsze i co przyniesie mi wiecej przyjemnosci. To pierwsze daje radosc psychiczna, to drugie cielesna.

Gość ble ble jest spoko gosc
nadal nie masz ?

Gość ble ble jest spoko gosc
jem kupe