Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Foxy_Lady

Pytanie do panów: jaka fura z Ciebie?

Polecane posty

za długo by tłumaczyć, odwrócę twoje pytanie, gdybys pomyslała o idelnym facecie i miała sobie wyobrazić samochód, co to będzie?

Taka fura jest najlepsza która NIGDY nie zawodzi. Ciągnie dobrze ale z umiarem. luksusowa ale czasami nieco przybrudzona.

pewnie nie jedna laska chciałby miec takiego ursusa, który dla niej bedzie walczył na arenie:) Foxy, dawaj ten ideał :D

ja raczej ide w moc i zwinnosc bardzo skondensowana... szybki, mocny i wzbudza pozadanie... ;) hahaaahaa ;)

haha, no spróbuje, choc moja znajomośc motoryzacji nie jest imponująca... sportowe nadwozie, sztywne zawieszenie, nie musi miec dużej mocy, ale musi miec niezłe przyspieszenie, wiec przy niedużej wadze da radę. Może byc nadsterowny. Silnik tradycyjny, nie wankla nie lubie ruchów rotacyjnych ;) Rocznik i przebieg nie jest istotny, byle byl niezawodny. Nie wiem, jaka marke do tego dopasowac, może ta moja toyotka mr2 by pasowała albo supra

haha nie, skąd, oldtimerów nie chcę. sama tez nie jestem prosto spod igły niestety, więc musi miec białe blachy

doskonale pasuję do opisu, mam na ime hinda civic, wszedzie Cie dowioze ekonomicznie, bez zbednych sensacji, ekonomicznie z punktu A do punktu B ;) Widzę, że doskonale znasz sie na kmotoryzacji :D

cos mi sie wydaje ze tu idzie w ekonomiczny, rodzinny i cieply samochodzik w kolorze zieleni... ;) dlatego popatrze sobie jak to na drodze bo to jeszcze nie moje swiato i nie moj sygnalizator... ;)

dotarta honda civic, regularne serwisowana, nie bita (lekkie przecierki tu i tam, ale zaszpachlowane), przebieg realny (silnik i naped niezniszczalne), dobrze sie prezentuje, da rade dla 4 osobowej rodziny na wakacje i to takie długie, nic tylko brać ;) Dodam gratisy jak ktoś się zdecyduje :D

Skoro poczciwa civic, to nie masz pewnie żadnych abs-ów, kontroli trakcji, tiptroniców, 50 poduszek powietrznych i innych dziwów :) w sam raz dla mnie

Gość tertertrete
arubi przeciez to volvo a nie alfa romeo kutasie jeden

nie, trzeba uważać jak się jedzie, przegniesz to bum gwarantowane, ale jak bedziesz dbała i nie przesadzisz to posłuzy na lata albo i dłużej ;)

Abu, jeszcze jedno pytanie, jak wypadasz w crash testach? Potrzebuje bezpieczne autko, no i czy masz wlasciciela obecnie ;)

stoje na strzezonym parkingu, juz od jakiegos czasu pod chmurką, nie robie dobrego pierwszego wrażenia, ale jak włozy sie trochę serca w przywrócenie mnie do lat świetności, będę najlepszym pojazdem na zawsze, trzeba wymienic olej i wyregulowac zawory :)

mysle ze na tym etapie powinniscie sie poprosic dilera o jakis kontakt coby ktores z autek nie wyjechalo z komisu bezpowrotnie...

Gość old
Polonez z silnikiem maseratti a z wyposazenia standardzik duzy wydech, malo palacy na 100, choc po miescie troche wiecej(szczegulnie na zakupach), brak wylewow na silniku, zadbany w srodku, karoseria nie zadrapana kolor przyjemny, a to czy sie przyjemnie jezdzi to juz trzeba zapytac uzytkownika ;)

Abu, jesli spełniasz standardy bepieczeństwa to biore w ciemno, z tego co piszesz jestes autkiem z dusza i charakterem a nie jakąś masówką na chinskich podzespołach:)

mam strefy zgniotu, ale ograniczone, jak zapniesz pasy i nie bedziesz sie za bardzo wierciła w fotelu kierowcy, nic Ci się nie stanie, będziesz o mnie dobrze dbała? jeździła do serwisu, wymieniała opony jak przyjdzie czas, woskowała, oddawała na regulacje? Jesli Twoja odpowiedź brzmi tak, oddam Ci się cały i obiecyję bezawaryjną eksploatację ;)