Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ArtystAA

Dziewczyna boi sie dotknac mojego penisa..

Polecane posty

stwierdzila tak ostatnio i powiedziala ze boi sie zrobic mi krzywde bo jej bylego bolal dotyk a gdy ja powiedzialem ze mnie nic nie boli i moze sciskac z calej sily powiedziala ze nie da rady tak bo ma blokade ,ja juz nie mam sily do niej .. jak rozwiazac problem?

Gość Ja ja i jeszcze raz ja
Choć do mnie to ja ci go wypieszcze

Gość @Kornelcia@
Też kiedyś miałam blokadę. A blokada nie oznacza, że dziewczyna nie chce, tylko coś ją blokuje po prostu. Trudno to wyjaśnić. Porozmawiaj z nią szczerze i poczekaj trochę. Myślę, że tu trzeba trochę czasu, żey sie... Jak to ująć... "oswoiła". Warto trochę poczekać, zamiast robic coś na szybko i na siłę.

Gość Ja ja i jeszcze raz ja
Skąd jesteś?

Tylko ze ja juz jestem z nia rok i nie rozumiem jak mozna martwic sie o cos takiego .

Gość @Kornelcia@
Jest po prostu wrażliwa. Martwi się, żeby Ci nic nie zrobić. Wiesz, ona nie wie, co Ty odczuwasz w danym momencie. Rok... To faktycznie już dużo czasu. Myslę, że tu potrzeba duzo rozmowy i tego, żeby ona się psychicznie nastawiła. Trzeba przebic tę blokadę. Niech najpierw spróbuje tylko troszkę mocniej, następnym razem jeszcze bardziej i bardziej... Niech próbuje stopniowo.

Nie moze sie martwic skoro ja jej reka przyciskam i pokazuje ze mnie to nie boli a ona zabiera reke .. przeciez gdyby mi mowila ze robie cos za lekko/mocno natychmiast bym sie dostosowal ;/

Gość @Kornelcia@
A jesteś pewny, ze miała faktycznie jakiegoś faceta przed Tobą? Bo to co piszesz to mi wygląda tak, jakby dopiero zaczynała z tymi sprawami. A jeśli nie, jeśli naprawdę nie jesteś jej pierwszym facetem, to może ona z tamtym coś przeżyła, co na jej psychike tak wpłynęło. Może reagował jakoś nie tak jak powinien.... Może agresywnie czy jak... I teraz się boi, ze cokolwiek zrobi nie tak, to jednak Ty też zareagujesz na to agresją, jakimiś fochami czy coś. Nie wiem, ale już wymyślam różne teorie... Bo to musi leżeć w jej psychice, że ona ma opory.

no miala ,byla z nim 2 lata i wlasnie mowi ze go bolalo a kiedy zapytalem jak z nia wspolzyl skoro go bolalo to powiedziala ze normalnie wspolzyl tylko dotyk reka go bolal,ja tez nie wiem juz co jest dlatego tutaj pisze .

ZDZ - ojej, nie przychodzi nic innego na mysl ... jak przytulic, poglaskac po glowce, bys sie uspokoila :) Oczywiscie obiecuje, ze rece nie beda podazaly w strone posladkow ;)

Gość @Kornelcia@
Naprawdę nie wiem, co Ci poradzić. Nie wiem, jakie rozwiązanie by było najlepsze. Na pewno ważna jest szczra rozmowa i przłamanie tej blokady, tak stopniowo. Chciałabym Ci pomóc, ale nic więcej Ci nie poradzę, bo sama nie wiem co. Życzę jednak, żeby się udało.

nie brzydzi sie a boi dotknac mocniej,dotyka tylko paluszkami delikatnie tak ze nie czuje .

z moim jest wszytsko w porzadku i inne dziewczyny nie maja problemu, jak mowie miala chlopaka z ktorym wspolzyla wiec chodzi jej o to ze go bolalo i ona sie boi teraz dotykac ..

Gość asfdagsfdash
nie wiem .

Gość podstepny
To weż dziewczyne na drinka (siebie tez) niech zlapie pare procentow to moze sie nie bedzie bala a jak niebedzie to potem na trzezwo tez jej moze przejdzie

Przejdzie jej z czasem :) też tak miałam na początku, tzn czułam sie dosyć dziwnie kiedy miałam dotykać TEGO :o

Gość celek
pewnie dziewucha ma potworna sile w łapie i boi sie ze jak ścisnie to ci oczy wyskoczą z orbit