Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsjjdsdsds

Jego była jest ładniejsza odemnie!!!

Polecane posty

Gość jsjjdsdsds

On ją zostawił i twierdzi,że jej nienawidzi..Ona go meczyla bardzo dlugo nie dawala mus pokoju mial jej dosyc..Przy mnie jej mowil ze nie chce jej znać i ze ma Spierdalac... Ale jak ja zobaczylam na nk to zaniemówiłam,że taka łądna laska tak za nim szalała..On jest ponizej przecietnosci...tak zresztą jak ja...Taka typowwa polska para:OA ta dziewuszka sliczna...podobno strasznie go kochała...On twierdził,że jej nie kochał,że byla natrętna bez ambicji i oszukiwała go.Na naszej klasie ma wiele mezczyzn co jej piszą komentarze...Ja jej wygladem nawet do piet nie dorastam...Jest sliczna szczuplutka delikatna...Ciekawa jestem co moj facet czuje jak zaglada na jej profil i porownuje z tym co ma...:( Jak sie na to zapatrujecie co on sobie mysli?

Gość jsjjdsdsds
niby mowil ze bez ambicji ale laska ma studia uniwersyteckie(finanse)a ja mam tylko ogólniak....I wg facebooka pracuje w banku ja w sklepie..:O

Gość zuzizak
bez sensu, w takim razie ludzie nigdy nie byliby ze sobą do końca życia, szukaliby zawsze kogoś ładniejszego. a ty, jakbyś wcześniej zerwała z e ślicznym chłopakiem ale byś go nie kochała to dalej byłby on dla ciebie atrakcyjny? Bardziej od obecnego, ktorego kochasz ale "brzydszego"?

Gość jsjjdsdsds
dla mnie to jedna wielka zagadka...Jak by jej nie kochal to nie czul by takiej nienawiści do niej.On tej laski po prostu nienawidzi...Z teo co widze po jej komentarzach na nk jest fajna ma poczucie humoru fajny styl wypowiedzi...mase znajomych

Gość jsjjdsdsds
on jest lysiejacy rudy blady...a ona tak szlała za nim

Gość jsjjdsdsds
ona blondynka baardzo szczupla zdjecia ma z plazy z wyjazdów,duze oczy fajny styl..Eh po co ja tam zagladałam:O

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkj
kkk

Gość jsjjdsdsds
opisałam ich to jeszcze siebie opisze.. Ja 160cm 68kg:O Male oczy,blada skóra mysie włosy.Brak studiów praca w sklepie,malo znajomych:O

Gość 344444444444
czemu sie tak dziwisz moj mial wczesniej tancerke wiadomoopalona wyrzezbione ciało itd ale co z tego jak byla tak pojebana ze jej nie znosi nie chce jej znac nie utrzymuje kontaktu wyglad o niczym nie swiadczy

Gość czego chcesz stasiu
daj link do nk

Gość jsjjdsdsds
jak sie kogos nie znos i nie chce znac musilo byc uczucie...

Gość 344444444444
no bylo dopoki nie okazala sie klamliwa suka;) teraz to juz nie ma znaczenia

Co z tego, że jest ładna skoro się nie dopasowali charakterami? Na siłę ma z nią być? Jak będziesz mu narzekać, że jesteś od niej brzydsza, że on na pewno za nią tęskni, że na pewno wolałby być z nią, itp. to popełnisz największy błąd. Nikt nie lubi takiego narzekania i o ile kobiety jakoś są w stanie na to przymknąć oko (bo faceci nie mają przesadnych skłonności do narzekań) tak faceci długo tego nie wytrzymają, bo nienawidzą marudzenia.

Gość mysle ze ciebie tez zostawi
..

Gość taka draka nijaka
A moze to wcale nie jest takie mile uczucie miec taka niewiadomo jaka lasencje jak sie jest calkiem przecietnym gosciem. Powiem Ci, ze wielu mezczyzn najpierw umawia sie z ladnymi niuniami a potem na zony wybiera przecietne..

Gość wgwagwrg
Gdyby facet przy mnie powiedział do innej kobiety żeby "spier*dalała" to facet któy tak potrafi powiedzieć do dziewczyny już by dla mnie nie istniał i mało by mnie obchdziło czy ona mu spokoju nie dawała, po prostu facet z klasą tak się nie zachowuje. No chyba że oboje jesteście ludzmi z nizin społecznych i u was taka odpowiedzieć do kogokolwiek to normalka. Tylko czekać aż do ciebie tak się odezwie kasanowa od siedmiu boleści.

Gość taka draka nijaka
I nie przejmuj sie kotek bo na pewno masz fajniejszy charakter niz ona, a to procentuje na lata. Co mu po ksiezniczce z ktora wytrzymac sie nie da? I jeszcze na koniec powiedzenie mojej babci " z ladnej miski sie nie najesz". Glowa do gory!!

"ona blondynka baardzo szczupla,,duze oczy" Dla mnie to nie brzmi fascynująco, jeszcze podkreśliłaś że BAAARDZO szczupła, czyli że co? chuda? Faceci nie lubią bardzo szczupłych, a duże oczy kojarzą mi się z sarną

Gość jeeeeeeeeeeeeeeee
no i co z tego ze ładna :) ja miałam tak ze mnie zostawił dla brzydszej ale to dlatego ze ja kochał a mnie nie a dlaczego? nie wiem, moze ten sam tyl bycia, te same poczucie humoru itd. Moj obecny tez miał do wyboru ladniejsza ode mnie za która szaleli wszyscy mi znani faceci i wybrał mnie. Roznie to bywa.

te ładnie sa przewaznie upierdliwe i strzelają focha na kazdym kroku :D wiec juz wiecie czemu dał se spokoj :D szkoda nerwów;D

Gość jeeeeeeeeeeeeeeee
ja fochów nie strzelalam, tak samo ta ładniejsza ode mnie blondyneczka była fajna miła i zwasze umiała sie dogadac, fochów nie miala, nigdy nie widziałam

Gość jeeeeeeeeeeeeeeee
no a ta dla tkórej mnie ten pierwszy zostawił strasznie fochy strzelała i nawet była agresywna a on biegał za nia jak piesek ale chyba im to pasowało bbo sie dobrali :)

Czy ja wiem? Zacznijmy od tego, że większość kobiet jest sfochowanych :P ;)

Gość LKKL
""z ladnej miski sie nie najesz"" ale z brzydkiej nie chce się jeść :D:D:D takie powiedzenie to wymyśliły sobie te brzydkie babiszony z zazdrości,zresztą facet który tak nadaje na jakąś dziewczyny i tak alergicznie na nią reaguje na 100% cos do niej czuje i nigdy nie będzie ona dla niego obojętna

Gość jeeeeeeeeeeeeeeee
sa gusta i gusciki jedni lubia schochowane, inni nie, jedni ładne innym na tym az tak nie zalezy i w ogole. Licza sie priorytety którymi sie kieruje w wyborze dziewczyny. Moze b yc, uroda, uogodwosc, temperamencik, fochy, brak fochów, owłosione nogi (bo takich tez milam okazie poznac)

Gość jeeeeeeeeeeeeeeee
"""z ladnej miski sie nie najesz"" ale z brzydkiej nie chce się jeść " zgadzam sie... rozumiem ze ten co wkleił to przyslowie ma w domyu same obsrane plastikowe talerze albo jnakies metalowe obdrapane miski :)