Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona18

Faceci odrzucają mnie z powodu zeza...

Polecane posty

Gość zasmucona18
Dziękuje.wiem że są beznadziejni jednak nic nie moge zrobic, czekam do momentu az sie usamodzielnie i koniec, zadnych blizszych kontaktow mimo ze mnie wychowali nie mam zamiaru utrzymywac..Zaniedbali kilka spraw i sama bede musiala sie soba zająć bo inaczej będzie ze mna zle. A czy jeszcze jako niepelnoletnia moglabym tam pojechac? Mam w zasadzie całą Polske do przejechania ale skoro ma takie pozytywne opinie... Od nie jednej osoby słyszałam i na tym sie konczylo ale chyba sie w koncu zdecyduje :) U mnie zeza niestety ciagle widac,widze tylko jakis tam punkt zamiast calej przestrzeni,czesto mam mgle, jesli sie znasz to wiesz czy to inna choroba sie rozwija oprocz zeza? 7 miesiecy to nie tak dlugo wiec mialabym w marcu a jak pojde w listopadzie to w maju .. chcialabym jak najpredzej tam pojechac zeby zdawac mature z prostymi oczkami:) zaraz załozę @ bo tutaj prawdziwego nie podam żeby jeszcze mnie ktos rozpoznal czy cos;) dziekuje za sie odezwalas:)

Gość zasmucona18
*w czerwcu :)

Gość zasmucona18
juz:) d0r@spoko.pl odezwij sie :)

Gość ffffffffffffffffffffff
wysłałam mail, dostałaś?:)

Gość van helsing
pamiętaj że facet nigdy nie zwiąże się z kobietą której nie może spojrzeć w oczy

Gość zasmucona18
to przykre co napisałeś. Jakby w zyciu liczyl sie tylko wyglad najpierw sie zapieracie i narzekacie hipokryci a chcielibyscie miec lale :( tak mam e-maila, odczytałam ale mam doslownie 5 minut więc odpiszę jutro.:)

niestety ale cie nie pociesze oczy to podstawa bo nawet morda wielka jak kon jest do przelkniecia, gdy spojrzenie ma inne. nie pociesze cie bo nie umiem, mysle ze gdy juz zrobisz te operacje to pozostanie ci rana na psychice i tak zle i tak niedobrze. wiesz mam taka wade w srodku, przez to ludzie sie ode mnie odwracaja gdy bylam sama dlugo sie zastanawialam czy lepiej miec dobry charakter i brzydka buzie czy ladna buzie i zly charakter. jednak wspolczuje zeza, trądziku zaawansowanego, krzywych nog. sama wiem bo przeszlam kilka operacji a dzieci w szkole urzadzaly konkursy na pokraczne biegi, kto mnie najlepiej bedzie nasladowal, bylo to bardziej przykre niz reszta rzeczy...

jednak gdy chodzilam to tego nie bylo widac, tylko jak siedzialam lub bieglam, generalnie minelo mi to ale dlugo nie akceptowalam swojego wygladu.az przyszedl taki dzien, gdy poszlam na studia, poszlam do fryzjera, schudlam z 7 kilo i patrze a tu tomek pyta o numer, kurde marek kolezanki ze stancji brat przesiaduje i sie lampi, cos dziwnego wojtek? nie jestesmy tylko przyjaciolmi... dochodza mnie plotki, podobno magda razem z elwira to najladniejsze dziewczyny na roku, niech startuja na juwenaliach jako kandydatki na miss.patrze w lustro widze mlondynke, 174cm wzrostu, czarne oczy, doleczki.tak chyba o mnie mowa, to nie ta mala madzia, ktora wszyscy lubia, ona nie maluje sie i jest raczej zwykla dziewczyna. mase mezczyzn chodzilo wtedy za mna.juz imion nie pamietam.wracalam w innej skorze. gdzie ta brzydka dziewczyna, ktora wszyscy pogardzali, ktora obrzucali smieciami. dawni wrogowie nie poznaja, albo dopiero ucza sie mowic czesc i chwalic, dziewczyny sie roztyly, chlopaki czapkują. gdy jednak popadam w zlosc to krzycze jak ta mala dziewczyna wtedy w klasie, tupie noga, placze i cierpie, to samo-wtedy chlopcy sie dziwia. nie rozumiecie-tota sama magda, co siedziala sama w lawce 8 lat, bo jej nikt nie lubil, bo pol roku spedzala na sanatoriach i jak wracala to jej miejsce bylo juz zajete wiec pani sadzala ją tam, gdzie nikt nie chcial siedziec-przy smierdzącym krzysiu, biednym marcinie, zaniedbanej iwonce... sama wkrotce przylgnelam i stalam sie kozlem ofiarnym. chociaz nosilam plakaty zespolow i kupowalam brawo, nikt mnie nie lubil, smieli sie ze wszystkiego, chociaz widze na zdjeciu ladna dziewczynke, taka normalna 12 latke. dziewczynka siedzi sama pod klasa i czyta ksiazki, duzo ksiazek duzo.potem dostanie sie na wymarzone studia i bedzie miala takie zycie studenckie, jakiego pozazdrosci jej kazda z kolezanek, dzis wlascicielek warzywniakow i pijanych mezow.

Gość gość
Wymyślicie że to wy macie źle .Ja od dziecka byłam zamknięta w sobie z jakiego powodu ? . Mam dużo powodów : mam wadę wymowy - jąkam się przy każdym słowie jakie powiem i nie da się tego ukryć w żaden sposób , próbowałam się z tego leczyć ale się nie da,dlatego mało mówię .Mam również łuszczyce na głowie , nawet nie wiecie co to jest za cierpienie . Bardzo to swędzi i boli , jest to dziedziczna choroba skóry głowy , nie uleczalna , bardzo się tego wstydzę , to okropnie wygląda to są takie łuszczące białe łuski . Przez tą chorobę wypadają mi włosy dość sporo. Mam również bardzo zły wzrok , mam grube okulary , od dziecka je nosze - to są geny od taty.Mam również chorobę tarczycy - chaszimoto tak się to nazywa .Muszę brać tabletki do końca życia .Mam też od zawsze dziwny pępek taki wypukły , bardzo się go wstydzę bo jest okropny ,nawet nie pamiętam kiedy ostatnio zdjęłam bluzkę. Zaczęły mi się pojawiać rozstępy bardzo duże na udach i pośladkach , bardzo widoczne a ja przecież mam dopiero 17 lat !!!/ .Będę nosiła też aparat na zębach :((((. Od paru dni podejrzewam że mam umiarkowany zez prawego oka , boję się bardzo się boję jak ja sobie z tym wszystkim poradzę .Nie wiem co robić . Kilka miesięcy temu mój przyjaciel - kuzyn popełnił samobójstwo w stodole - powiesił się - dlaczego ? nie wiem .Boje się. Niech ktoś do mnie przyjdzie i pokoloruje moje życie na kolorowo błagam .