Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seba89

piekne patrza tylko na wyglad?

Polecane posty

Gość seba89

czy wszystkie dziewczyny patrza tylko na urode?i brzydki chlopak z pieknym wnetrzem jest dla nich gorszym czlowiekiem?

Gość Miraculum5
Z tego, co się orientuję, to częściej faceci lecą jedynie na otoczkę:) Odpowiadając na pytanie- nie, nie każda patrzy tylko na wygląd. Ba, śmiem twierdzić, ze te, co patrza jedynie na wygląd są pustymi lalami. Większość kobiet patrzy na charakter i to, co facet jej daje.

Gość Mtgampdtgdwagpjm
Jak chcesz to moja koleżanka bardzoo ładna zaprasza na cyber gg.37581418 zapraszam:)

Gość Miraculum5
pisząc wnętrze, mam na myśli to co z niego wypływa lub wyłazi czyli po prostu: K A Ł ludzki

Gość błą404
a mnie to cieszy, bo nie mam też pieniedzy ani charakteru

Gość taka ta czarna
A po co mi taki facet z pięknym wnętrzem skoro mnie nie kręci jego wygląd?!Taki związek nie ma sensu.

Gość jhiohjkl
a Ty czego nie patrzysz na brzydsze dziewczyny z fajnym wnętrzem tylko byś chciał mieć ładną??

niby mowia ze wyglad ma przyciagnac a charakter zatrzymac ... ja tam zawsze sie lepiej dogaduje z przecietnymi facetami , wiaodmo ze jak nie bedziesz mial zebow lysa glowe zarosniety jak swinia , ubrany jak fleja to jak ma na ciebie taka kobieta spojrzec;) zadbaj o siebie , glowa do gory jesli masz bogate wnetrze , z pewnoscia trafisz na dziewczyne dla siebie

Gość w sumie to nie wiem
no i jeszcze na portfel oczywiscie

Gość seba89
nie mowie ze skreslam niepiekne dziewczyny bo one najczesciej sa najbardziej wartosciowe..szymonek czy jak ci tam przeciez jestes przystojny..chodzi o to ze choc jestem wrazliwy uczuciowy opiekunczym inteligentnym chlopakiem z dobrym sercem to mam bardzo brzydka twarz..i dlatego to tak to boli bo nikogo nigdy nie oceniam po wygladzie a sam zawsze dla kazdego jestem gorszy..czy naprawde nidzasluguje na milosc przez swoja twarz?

te piekne po prostu wiedza ze maja wiekszy wybór i wybieraja tych najprzystojniejszych : ) oczywiscie wiem ze dobrze kalkulują bo i widza ze sam wyglad nie wystarcza i facet musi byc zaradny ...

Gość bkcjahygslcf
Brzydcy niech się spotykają z brzydkim a ładne z ładnymi, wy też brzydcy faceci patrzycie tylko na wygląd skoro nie chcecie brzydkich kobiet tylko za ładnymi się oglądacie.

wiadomo ze najlepiej by bylo polaczenie przystojny z piekna , ale po co piekna jak moze byc bestia i na odwrot ... nie oszukujmy sie lepiej sobie poznac kogos fajnego z charakteru i przecietnego ja przynajmniej tak wole , bo wiekszosc przystojnych facetow do niczego sie nie nadaje , bo nie maja tego co ty posiadasz

Gość polla303
brzydka twarz? tzn. co z nią jest nie tak?

Gość jeniiiifer
piekny czlowiek nie od razu jest pustakiem bez mózgu, znam masę fajnych ludzi zarowno, gdzie uroda idzie w parze z inteligencja i ogolnie fajnym charakterem. nie generalizujmy pary tez sie roznie dobieraja, najczesciej jedna strona jest bardziej atrakcyjna, rzadko sie spotyka pary zajebiscie ladnych osob. wiec kazdy ma szasne i kazdy w koncu spotka osobe, ktora ja pokocha, tylko ci ladniejsi maja wiekszy wybor i pole manewru

Gość lhlciua
Ja jestem bardzo atrakcyjna i dawno temu spotkałam się z facetem za którym dziewczyny latałaby jak idiotki, nie było chyba takiej która by się za nim nie obejrzała. Ja byłam modelką i tez nie było faceta który by na mnie nie zwrócił uwagi. Razem wyglądaliśmy jak para idelna, ludzie nas zaczepilai i mówili nam to cały czas. Niestety facet okazał sie strasznym skur***wysynem i po roku bajka się skończyła, ja potem poznałam facetem niżeszego od siebie średnio atrakycjnego ale za to go kocham i nie zamianię na innego :D On żyje na drugim koncu polski z dziewczyną bardzo przeciętną, więc nie to ładne co ładne ale co się komu podoba.

Gość strejlał
"i na to co facet jej daje." True, true, niestety...

Gość seba89
co oznacza brzydka twarz?hm poprostu taka na ktorej widok ludzie odwracaja twarz..moj mail sebkas@onet.eu