Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolka 2333

znowu zostawił mnie facet zyc sie odechciewa ...:/

Polecane posty

Gość mariolka 2333
udany a co to ma do rzeczy ..?

Gość BABUSZKA SPOD USZKA
ciekawe jakie ty studia skonczylas ze przecinka nie uzywasz?! skoro on kilka dziewczyn juz przelecial i kazda mu sie pozniej odwidziala, bo sie zmieniła to o czym tu w ogole rozprawiac ?;)

Gość mariolka 2333
no wlasnie nie o to chodzilo ze chcial mnie przeleciec bo nawet nie chcial chcial czekac z tym ... wg niego to ja okazalam sie "inna" czyli frywolna nie wiem ... jakbym go conajmniej zmuszala ...:/

Gość to psychol
pomysl co by bylo gdybys z nia zostala dluzej zabawil sie Toba :( i teraz wszystko zwala na Ciebie to bardzo przykre, ze sa takie chu.e..:( i naiwne kobiety ktore sie daja nabrac a co do tego czekania z seksem - to taki sposob tez zebys wlasnie nie mowila, ze Cie zmusil ...sam sie postawil w roli tego prawego (moze tez ofiary)a z Ciebie zrobil ostatnia ...

Gość mariolka 2333
no wlasnie sam zareczal ze mnie strasznie kocha chce sie ze mna zareczac i chce zebym sie do niego przepriwadzila nagle tego jenak nie chcial i pojscie do lozka tez bylo problemem dorosli ludzie chodza na 1 randce a pozniej sa malzenstwem takie rzeczy sie zdarzaja ... ale najlepsze jest to ze on w to wierzy ze jestem straszna a on biedny i jeszcze pokrzywdzny i wykorzystany ...:/

Gość to psychol
teraz juz wiesz, ze nie licza sie slowa a czyny ... przepracuj ze soba te sytuacje - bo dopiki nie zrozumiesz, co robisz zle ze wchodzisz w relacje z takimi osobami, to bedziesz to robic ciagle ... daz do tego, zeby prowadzic dobe i spokojne zycie, oparte na wartosciach takich jak prawda, szczerosc zaufanie docien siebie, swoja wartosc i nikt nie ma prawa po Tobie deptac, a Ty masz obowiazek sie bronic przed zlymi ludzmi 🌻

Gość mariolka 2333
jasie bronie dlatego tez szybko nie chcialam sie zaangazowac w ten zwiaek jak napisalam na poczatku ale jak ktos mowi i robi mnostwo rzeczy ktore swiadcza o jego milosci przekonuje cie do siebie to w koncu zaczynasz ufac chyba kazdy tak ma i w momencie kiedy naprawde strasznie sie zakochalam rzeczywiscie ktos zdeptal moje uczucia ...

Gość to psychol
duzo jest swietnych graczy, ktorzy wiedza AUTOMATYCZNIE co maja robic, aby przekonac do siebie druga osobe. To staje sie ich sposobem na zycie - wykorzystywanie drugiej osoby. Musisz sama oceniac ROZSADNIE, czy nowo poznana osoba jest warta Twojego zaufania, czy ma szczere zamiary .... to trwa i czesto intuicja jest przydatna

Gość kazimiereczka
Dziewczyno otorz oczęta...wszyscy tu dobrze mówia on zgania cała wine na Ciebie to gówniarz a nie facet...i pomyslec ze 30lat nie wystarczy by wyroroslec...

Gość mariolka 2333
zawsze na kazda dziewczyne wszystko zwalal byl po kilka lat z nimi i pozniej one sie zmienialy opowiadal o nich takie rzevzy ze szok myslalam ze mial chlopak pecha a tu sie okazuje ze one mialy razem ze mna ... na wszystkich zgania wine i nigdy tego nie zrozumie skoro nie zrozumial z poprzednimi dziewczynami to nie zrozumie i ze mna bedzie zyl w swiadomosci ze zajebisty jest i wszytkie kobiety i caly swiat to zlo ... PS. ja wiem ze sama powinnam oceniac komu zaufac mam swietna intuicje nigdy mnie nie zawiodla tylko teraz naprawde w czynach widac bylo to zaangazowanie nie tylko w slowach ...

Gość Trąba bomba
hahaha rzeczywiście świetna intuicja:D

Gość mariolka 2333
sa ludzie ktorzy znakomicie potrafia oszukiwac i tego nie da sie przewidziec a moze naprawde czul do mnie to co pokazywal tylko nie umie akceptowac wad i szybko sam zmienia zdanie ...

Gość Trąba bomba
Głupia jesteś. Skoro wiedziałaś jak traktował inne kobiety, to jest chyba proste, że będziesz kolejna. Myślałaś, że go zmienisz swoją miłością? :D I na odchodne obwiniasz siebie za to wszystko. Ech. kobieto, życzę ci więcej oleju w głowie

Gość mariolka 2333
a skad ja mogalm wiedziec opowiadal o nich w taki sposob jakby naprawde robily cos zlego i na serio mozna bylo tylko stwierdzic ze sa one nienormalne ...

Gość 34 LAT
zadajesz sobie te wszystkie pytania, a prawda jest taka, ze to nie istotne dlaczego Cie ola,l czy jak to sobie tam nazywasz. Dla Ciebie powinno byc najwazniejszez teraz myslec o sobie, zajac sie swoim zyciem, wkoncu trafisz na tego, ktory zamiast pitolic, okaze Ci milosc i bedzie przy Tobie na dobre i zle. Wien po sobie, co druga dziewczyna z wiekiem i po kilku rozczarowaniach wie co jest wazne a co nie istotne.( choc niektore zawsze pozostana w blogiej swej naiwnosci) NIE JEST ISTOTNE DLACZEGO...! buziaki i powodzenia

Gość mariolka 2333
ta znajdzie sie po takich paru razach to sie odechciewa wszystkiego jestem dobra osoba trzymam dytans na poczatku pozniej jak sie przekonam to naprawde potrafie dac z siebie wiele ae wtedy zawsze przestaje byc ciekawa i moje zwiazki sie koncza a mowiac ze daje z siebie wiele nie mam na mysli narzucanie smsy co chwila czy nadreczanie kogos tylko zwyczajnie potrafie wspierac radzic rozmawiac o wszystkim ... ja juz nie mam sily i jesli uda mi sie z tym poradzic a na pewno uda zawsze z czasem bol jest mniejszy to juz nie chce miec nikogo!

Gość snobkaa
o rozstaniach, samotności www.magnoli.pl

Nie Ty pierwsza , nie ostatnia...mnie też facet raz zostawił...walczyłam jak idiotka aż w końcu spasowałam , teraz on biega za mną od kilku miesiecy i chce wrócić a ja sie na niego wypiełam...z twoim bedzie tak samo...zobaczysz...