Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morderca z jersey

slyszeliscie ze ten zabojca z jersey chcial wrocic do polski, kupil tu

Polecane posty

Gość morderca z jersey
up

Gość gabrysua gaabi
Dlamnie jego zona byla zwykla ku***! Jej mi wcale nie szkoda,sama sobie zqpracowala na taki los.Tylko dlaczego ucierpialy biedne dzieciaczki?Dlaczego zabil ich wszystkich?

Gość ????
a dlaczego qrwa

Gość błą404
morderca był z nowego sącza

Gość błą404
tylko w polsce rodzą się potencjalni mordercy wiadomo naród wybrany

Koles może i był w porządku, ale zniszczyły go leki i żona Tylko jaką rolę odgrywały w tym wszystkim dzieci? Pewnie jak na nie patrzył to widział żone która go zdradza. Zgnije w wiezieniu za dzieci, ale żony mi nie szkoda

Gość chce zmienic swoj wyglad
prezes-skad wiesz, jestes z ns?

Gość ffffffffffffffffffffff
po co zabił dzieci? a no po to, żeby nie były sierotami, żeby się nie błąkały po świecie, bardzo mi szkoda tego faceta.

Tez właśnie myślałem że chciał pomóc dzieciom zabijając się. No ja nie chciałbym potem żyć ze świadomością że moja matka byłą kurrwą, a ojciec ją zabił 🖐️

Gość Miu Miu Mua
no a daily mail napisal, ze zona sobie zrobila z kims dziecko, no ale to daily mail. Szkoda dzieciakow. Nie rozumiem jak ojciec moze najpierw nosic swoje dzieci na rekach, a potem zadzgac :/

wiadomo, że nie myślał racjonalnie, ale miał na pewno myśli, że lepiej będzie dzieciom jak umrą.

Polki tak wszędzie. Mieszkam w Belgii i tutaj wyrwać Polke za 2 piwa, to nawet nie trzeba mieć gadane ani jakiegoś wyglądu. Na szczęście trzymam się z daleka od tych syfiar. 🖐️

lepiej, byłoby żeby facet umarł.

Gość Miu Miu Mua
Szynamon Ciekawe, ze jakos Polacy Polek za te 2 piwa wyrwac nie moga :/

serio polski takie sa za granica? chyba tylko w prawdziwych lumpowniach. Mam 2 znajome za granica porzadne dziewczyny, sama u nich bylam tam przez kilka mscy i naprawde ok ( co prawda one tam studiuja) wiec generalizujecie.

Miu Miu Mua Buahahhaha, to chyba w życiu za granicą nie byłaś. Uwierz mi, z niechęcią się do tego przyznaje, ale tak po prostu jest.

Nie no, oczywiście że nie wszystkie. Ale większość, bardzo większa większość ich, to zwykłe k. Dlatego nie mam Polskich koleżanek 🖐️

Nie wiem, co prawda bylam krotko, na polskie imprezy nie chodzilam, bo kolezanki twierdzily ze mozna w morde dostac i przez kilka lat zycia tam, byly raz i uciekly. Nie chce mi sie w to wierzyc ze sa k. za granica, dlaczego akurat tam i szczegolnie tam. Moze to na wyrost? Faceci tez nie sa grzeczni, im wolno?

Myśle że robia tak ze wzgledu na Polaków, oni tutaj kradną, obijają sobie mordy i niszczą. To taka ich pasja 🖐️ Noxelia (czy jak Ci tam) Żałosne to jest napinanie się, w strone ludzi których się nawet na oczy nie widziało, dziecinko. 🖐️

I w tym momencie się mylisz Noxelia, bo facet który puszcza się z kobietami i zmienia je jak rękawiczki, jest dla mnie taką samą kurrwą jak kobieta, która tak robi. 🖐️

Pomaranczowy Napinaj dalej, lubie jak takie gimsraki jak Ty udowadniają sobie samym, że są nikim rodem z rodziny patologicznej. 🖐️

Gość janusz z bydgoszczyy
"szynamon nie pierdol bo nie wiem ktora polka poszłaby z tobą do łóżka Masz ryj jak dziecko, nie wspomnę o reszcie buraku " je bym z nim chętnie poszedł :) widać że jest passive :classic_cool:🖐️

Szynamon, jak dlugo jests za granica? chyba dosc dlugo, skoro z takim brakiem szacunku mowisz o naszych rodakach. Ja wiem, niestety, nie cieszymy sie najlepsza opinia toc i trudno przez takie zachowanie, ale tak bylo 20 lta temu, teraz polakom po prostu nie oplaca sie robic takiego bajzlu-jak dawniej. Faktem jest, ze zachowuja sie skandalicznie, ale odbieramy to nadwyraz mocno, poniewaz sie wstydzimy, nie oznacza to bynajmniej tego, ze inni sa stokroc lepsi od nas.

Bazinka2, na temat szkoł, edukacji i ambicji to bym mógł z Tobą dyskutować godzinami, a raczej wpajać do Twojego pustego łba, co te słowa oznaczają. Nie traktuję poważnie osób które nie uzasadniają tego co mówią.

Gość janusz z bydgoszczyy
szynamonku, zwalisz mi konika? :classic_cool:😘

Gość olivia dunham
Jaki Szynamon takie towarzystwo. Proste

Gość Qewrtys
Haha! Prezesik znowu pierdoły gada. Idz zwal gruche jełopie bez przedszkola :D mamusia cie nie kochała a dziewczyny pewnie doprawialy ci rogi ze taki niewyzyty jestes