Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morderca z jersey

slyszeliscie ze ten zabojca z jersey chcial wrocic do polski, kupil tu

Polecane posty

hahaha! no Prezesie, weź się ogarnij chłopie :D właśnie o tym mówiłam. zero argumentów tylko drzesz japę :D

Gość googlowikimania
Flandria > Flamacy. No chyba że tak. Ok.

Żona, pokazałabyś zdjęcie, które tak komentują? :D Noxelia, nie Ci mnie oceniać.

Wybaczcie, ale mam ksywe prezes i jeśli ktoś pisze to od razu czytam to jako do siebie. mój błąd :O

uważaj bo posłucham takiej zarazy jak ty prezesiku :D nie twoje forum i nie bedziesz mnie wyganiał z czyjegoś topiku szarańczo :D

Mogła go walić w rogi jak chciała nie musiał z nią być mógł odejść i tyle ,ale zabijać ją i dzieci :O:O plus niewinne osoby to jest psychopata

Gość pozwolcie ze ja
A mi sie podoba ten chłopak z telefonem w ręku, widać że jest wychowany, kulturalny, spokojny, zamkniety w sobie, no i narcyz troche. Noxelia- bardzo, ale to bardzo przecietna zwykła , normalna,nie straszy ale też nie jest ładna, nic specjalnego, zakochana w sobie, wstawia zdjecia tylko z profilu z góry bo tylko wtedy korzystnie wyglada, zagubiona, skrzywdzona w dziecinstwie przez rodziców, upośledzona, zpatologicznej wielorodzinnej rodziny, mieszka w ruderze.

Prezes, ona przede wszystkim widać że wie co mówi, argumentuje to i jeśli ma odmienne zdanie to nie rzuca się do gardła, tylko grzecznie tłumaczy, a to cenna cecha :D

Gość janusz z bydgoszczyy
"nie mam jej zdjecia, niby skad hahahahhahahahahahahahahahaha " nie pierrdol, pewnie masz i strzelasz pod nie z palca :classic_cool:

Gość BOOOHAHA
Jakie lizanie dupy się zrobiło. Chyba prezes w końcu zwalił ta gruche jak mu radzono i od razu inny człowiek!

Gość robaczekggggggggs
szymon dobre dobre hahahhahaha

Nie no, Wy sobie tak po koleżeńsku jeździcie koleżanki? :D Bardzo ładna jesteś i masz fajny uśmiech, więc nie mam się czego czepić 🖐️

Gość BOOHAHA
nie ma większej zarazy niż ty prezesie :) znowu musisz sobie ulżyc? bo cosik sie zdenerwowałeś...