Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morderca z jersey

slyszeliscie ze ten zabojca z jersey chcial wrocic do polski, kupil tu

Polecane posty

Gość szsfss
przykro mi ale jedyna rosadną osoba ktora tu pisze ejst sama noxelia

Gość Mec.Niqotiniak
Ale Szynamon musisz zrozumieć że Przystojny Valończyk to naprawdę jest z Walonii i tam tak się to pisze przecież wg z francuska przez W :classic_cool: popatrz: Valonia (en francs: Wallonie u Rchion valonne; en alemn: Wallonie) u Rechión valona ye una d'as tres rechions de Belchica. Tien una superficie de 16.884 kilometros quadratos y una población de 3.290.000 habitants, repartitos en cinco provincias: Hainaut Lidje Luxemburgo Nameur Brabant Valón

Gość Mec.Niqotiniak
Ale lepiej z nim nie dyskutować bo on może jakiś deviant:classic_cool:...A gdzie mieszkasz jeśli wolno wiedzieć ? Tam w Belgii.

Zdesperowana, ale widać że masz staż, skoro tak twierdzisz Prezes, oni się boją własnego cienia więc sie do nich przyłączają ;D Charmsy, Kompletnie nie znałem Polskiego jak tu wyjechałęm, a nauczyły mnie go tego właśnie typu portale i to właśnie dlatego tu uczęszczam :) Mec.Niqotiniak Wybacz, ale jeśli myślisz że to co napisałeś jest po Francusku, to mi się w tym momencie konczą słowa 🖐️

Gość klenuwadiol
noxi bezczelnie kłamiesz moje dziecko no ale jeśli to ci ma pomóc w poprawie nastroju to pokłam sobe ..pokłam

Gość mec.Niqotiniak
To nie jest po francusku. Tam jest tylko informacja że w języku francuskim pisze się Wallonie.:classic_cool:

ej, ale skad w was tyle agresji? Juz nie mozna miec wlasnego, odmiennego od was zdania bo od razu jest sie zwyzywanym od szmat czy innych kurew za dwa piwa? I wy krytykujecie innych? Smiech na sali i jednoczesnie zal. Poza tym temat nie jest o zachowaniu Polek za granica, a o Polaku, ktory nie potrafil inaczej zalatwic problemow tylko wymordowal swoja rodzine. Ale on jest cacy, bo zona go zdradzala wiec mial prawo, tak? Wstyd.

Zdesperowana, może i masz, tylko tyle że to nie liczy się wszystkich Polaków, tak samo jak ja napisałem, że nie wszystkie Polki takie są. Ale muszę Ci przyznać racje, niestety kureestwo, to jedna rzecz dla której odechciewa mi się żyć.

Gość mec.Niqotiniak
Ja tylko szukałem dowodu na to że może być Valonia.:classic_cool:

mec.Niqotiniak To Po niderlandzku, nie francusku :P Prezes, Belgijki nie aż tak jak Polski, a te czarne szmaty są debilami a próbują zawładnąć światem, szczerze i na luzie powiedziawszy, to pobawiłbym się w CS'a na każdej muzułmanskiej dzielnicy, wybiłbym ich co do jednego i nie miał wyrzutów sumienia, islam to choroba - nie religia.

szynamom --> ale skor to polki poleca za 2 piwa to polacy poleca za nic. w takim wypadku kiedy juz porownujemy, niestety ale faceci wychodza na po stokroc latwiejszych. oczywiscie jak wszedzie sa wyjatki. ale to nie ja narzucilam rodzaj wypowiedzi. ale ta jak belle slusznie zauwazyla, mogla puszczac sie z 500 arabami i 200 murzynami a nic nie usprawiedliwi ani zabojstwa jej, innych ludzi ani tym bardzij i najbardziej ze wszystkiego jego dzieci! poza tym nie wiecie co miedzy nimi bylo, moze jakis psychol, moze ja bil, moze ponizal, moze chcala odejsc a nie pozwolil, zagrozil, nie wiecie tego, wiec bez sensu jest stawanie w jego obronie.

To sie zalatwia w inny sposob. Poza tym co mu zawinily dzieci? No co? Albo znajoma rodziny i jej corka? Jakim czlowiekiem trzeba byc zeby zabijac wlasne dzieci?? Poza tym skad wiesz jakim on byl czlowiekiem? Teraz zona jest ta zla bo zdradzala a on biedny nie mogl sobie inaczej poradzic.

Ale ja się wypowiadam o Polkach, z tego względu że jestem facetem i nie mam doświadczenia z innymi facetami, nigdy nie zaprzeczyłem gdy ktoś powiedział że Polacy w Belgii też tacy sa, bo wiem że ten ktoś ma racje

No Belgijki najpiękniejsze nie są. Przy narodzinach dostają frytkę w gębę zamiast smoczka, a potem masz wymiary 180/95 🖐️

Gość mec.Nicoqtiniak
Ha! Też tak podejrzewałem. To jakiś dewiant. Pewnie jest Flamandem a kłamie tu na forum że jest z Walonii to go zdradziło:classic_cool: heh jakim to trzeba być w dzisiejszych czasach ostrożnym :classic_cool: albo taki Janusz z Bydgoszczy np to pewnie stary zbok gdzieś ze Śląnska jest. Wabi na Kujawy swe ofiary. Mówię Ci Stary dobrze że tam siedzisz a nie tu. I nie wyjeżdżaj nigdy Flamandii bo sam widzisz kto tam siedzi:classic_cool:

mec.Nicoqtiniak Mieszkam w Antwerpii, takie słowo jak Flamand nie istnieje i nie ufaj wikipeii mądralo

Noxelia, no widzisz. Myślałem jednak że jesteś inteligentniejsza i nie zaczniesz jechać po wyglądzie kiedy skończą Ci się argumenty. Ryj mam jaki mam, nie wybierałęm sobie go, ale ważne że nie boje się go pokazać🖐️. Po Twoim nie zacznę jechać bo mam jakąś tam godność , chociaż nie podobasz mi się.

ty prezesie umiesz tylko wyzywac jak ktoś ma inną opinię :) to świadczy o twojej "inteligencji" :) jakoś szybko sie denerwujesz jak ci braknie argumentów. się uspokój człowieku...

Noxelia, cechy wyglądu to wygląd. Jednak nie jesteś tak inteligentna na jaką się kreujesz. Ile masz lat? 15? Nie, nie podobasz mi się, masz mało urokliwe oczy i nos, więc nie bądź taka zakochana w samej sobie kochana. 🖐️

Gość mec.Niqotiniak
Nie ufam wikipedii. Tzn stosuje zasadę ograniczonego zaufania jak w ruchu drogowym.No ale przecież jest język flamandzki? A jak się mieszkańców tzw"flamandii"tam w Belgii określa?:classic_cool:Jesteś z Antwerpii?:classic_cool:masz może jakiegoś znajomego na giełdzie diamentów?:classic_cool:

szynamon? to twoje prawdziwe zdjęcie? Fryz podobny do Bibera (nie śmieję sie tylko tak mi sie kojarzy), i fajny masz kolor włosów

Męska duma została urażona i facet zwariował. Po prostu słaby psychicznie i tyle....szkoda tych wszystkich ludzi naprawdę..i te malutkie dzieci

mec.Niqotiniak Flandria > Flamacy. Z resztą to niedojeeby są. Nie, nie koleguję się z Żydami 🖐️ Charmsy to moje zdjęcie, wiem ogólnie że grzywka jest nieciekawa, ale nie mogę siebie znieść z krótkimi włosami, nie podobam się sobie w ten sposób i wolę mieś dłuższe, jednak niedługo i tak się zetne. Wiem ze podobna do Bieberowej. Ale absolutnie nie kreowałem się na niego, ten człowiek mnie nie interesuje. :D Dzięki za komplement, sam nie potrafię ocenić jaki mam kolor :D

Gość googlowikimania
Może w ""szerokopojętym języku belgów nie istnieje takie słowo jak "Flamand"ale w języku polskim takim słowem można operować-za wiki(no chyba tu można im wierzyć)- Flamandowie ludność niderlandzkojęzyczna zamieszkująca głównie belgijską część szeroko rozumianej Flandrii (ponad 6 mln) oraz północno-wschodnią Francję (około 200 tys.). Posługują się językiem niderlandzkim oraz jego wersjami określanymi jako język flamandzki, wielu używa także języka francuskiego. Wykazują językowe i kulturowe podobieństwa z Holendrami. Flamandzcy emigranci żyją w USA, Kanadzie i Holandii.