Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morderca z jersey

slyszeliscie ze ten zabojca z jersey chcial wrocic do polski, kupil tu

Polecane posty

chce zmienic swoj wyglad Mieszkam tutaj od 2001, 10 lat. Uwierz mi, gdy tutaj przyjeżdzałem, miałem optymistyczne nastawienie do wszystkich, nieważne z jakiego kraju byli, jaką religię wyznawali. Ale Polacy za granicą, to jeden ze stereotypów, któremu nie da się zaprzeczyć. Niestety banda gimbusów, którzy nigdy nie byli dalej niż 20 km od swojej miejscowości, zacznie mi teraz jechać uogólnianymi argumentami, biorąc za ofensywę moje zdjęcie, które wkleiłem bo tak bardzo lubie jak ktoś po 20 minutach rozmowy, orientuje się, że nie ma argumentów na to co pisze.

Gość chce zmienic swoj wyglad
chrzanicie, znam polki ktore twierdza, ze tylko i wylacznie z polakami, zadnymi brudasami. Nie znam dziewczyny, ktora zachwycona bylabym jakims smierdzielem, turasem lub innym chujasem. No, jest jedna, ona miluje wlochow tych oprychow malych, ale jedna na 10, to cos znaczy.

Prezes właśnie ma racje i widzę że wie co pisze. Kurrwa ludzie, ogarnijcie się, jak możecie podważać nasze zdanie, jak w ćyiu nie widzieliście na oczy obcokrajowca? :O

Gość kabelowski
Cześć :) jeśli macie już dość swojej samotności i ograniczonych kontaktów z płcią przeciwną mogę wam polecić świetne kursy, które mogą diametralnie was odmienić. Mówię tutaj o szkoleniach z uwodzenia prowadzonych przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl). Mają oni szereg różnych szkoleń i na pewno każdy z was znajdzie coś odpowiedniego dla siebie. Ja akurat byłem na szkoleniu Alpha Male i jestem pod ogromnym wrażeniem prowadzących, ich doświadczenia i umiejętności nawiązywania kontaktu z uczestnikami. W mojej opinii jest to świetna szkoła, która ma bardzo dobrze przygotowaną kadrę. Warto skorzystać :)

Gość olivia dunham
czlowieczku a ty myslisz, ze jako jedyny mieszkasz za granica?? OMG co za osiol

Gość Miu Miu Mua
Szynamon wiec jestes meska k..., bo z Polkami sie nie zadajesz, ale za to inne za piwo moga cie miec

Gość Mamusia Prezesa
Prezesie, chodź, ukocham cię dziś wieczorem!

Nie wiem, moze innych ludzi poznalismy na swej drodze, owszem widywalam zuli poslick,opijusow, etc, etc, ale na podstawie takich ludzi nie mozna wyciagac wnioskow na cala ekipe polska za granica. Wkurza mnie to i nie chce sie z tym zgodzic ze jest tak. Nawoluje do zjednoczenia sie rodacy. Pozdrawiam.

Gość Przystojny Valończyk
19:19 [zgłoś do usunięcia] Szynamon Miu Miu Mua Buahahhaha, to chyba w życiu za granicą nie byłaś. Uwierz mi, z niechęcią się do tego przyznaje, ale tak po prostu jest. Jak rozumiem ty też jesteś chętny by dać komuś za dwa piwa Szynamonie?❤️ A gdzie mieszkasz w Belgii? Jakie miasto?:)

Gość janusz z bydgoszczyy
"Jak rozumiem ty też jesteś chętny by dać komuś za dwa piwa Szynamonie? A gdzie mieszkasz w Belgii? Jakie miasto?" on jest mój śmieciu!!!

facetowi to nawet nie trzeba piwa stawiac zeby za toba pogonil jak piesek, naokolo malego paluszka daja sie tez owinac w mgnieniu oka. tacy jestescie latwi, a za jakas fajna zagraniczna cizie z jedrna dupa to dalibyscie sie pocwiartowac.

prezes stopka to prawda :D ok, jak wolisz :D:D

Szynamon co ty pieprzysz? Bronisz tego psychola prezesa? :D on w każdym temacie pisze takie pierdoły że płakac sie chce. Ze śmiechu. Ty widac młody jesteś a zła opinie o Polkach to pewnie tatuś ci przekazał. Skoro tak długo jestes za granica to pewnie nie masz tylko Polakow w towarzystwie...wiec na czym bazujesz swoje poglady?

Gość Przystojny Valończyk
Janusz z Bydgoszczy-śmieć to Cię zrobił Januszu...taka prawda. I odrobinę szacunku bo to Swego Starego nie piszesz. Jestem dumnym i pięknym mieszkańcem Valonii a Szynamonek już jest mój....wystarczy że poczuje siłę mego portfela jakie ty nie zaznasz

Gość van helsing
noxi czy mówiłem ci już że mogłabyś gasić świeczki w kościele nochalem swoim?

Gość olivia dunham
noxi tak z ciekawosci co to znaczy this is world of nothing hate??

A kto ci kazał mnie kojarzyc sieroto :D ciebie kojarze bo masz IQ równe zeru i siedzisz ciagle na kafe :D

Noxelia? Twierdzisz ze jestem starym niewydymanym gruchem? Mam 18 lat i byłem dwa lata z Polką, ale ta dziewczyna mieszkałą w Polsce i miała inne nastawienie niż Polka mieszkająca za granicą. Miu Miu Mua Nie zadaje sie z Polkami za granicą, bo nie mam na to ochoty. Mam wiele znajomych Polek w Polsce, a tutaj koleguje sie z Belgijkami, ew. Polakami, nie polkami. chce zmienic swoj swiatopoglad Ale ja mieszkam tu 10 lat i wiem ze przez kolejne 10 sie to nie zmieni Prezes, Proste że tak, o pomazańcach tez mam swoje zdanie wyrobione Zaraz ktoś inteligentny powie że jestem zapatrzony w siebie, tylko dlatego że mam własne zdanie na temat innych Noxelia, Jesli jestes pol Polką a Pół niemką, to piękna kobieta z Ciebie musi być, buahahha :D "Przystojny Valonczyk" Jeśli już mam z Tobą dyskutować, to Walonczyk. Prezes, Islamizacji w Belgii już nie zatrzymasz, można jedynie Polske przed tym chronić Zdesperowana, nie interesuję się facetami, ale skoro tak twierdzisz to w ciekawym towarzystwie się obracasz 🖐️ Charmsy, mój ojciec też by mógł napisać Ci kilka rzeczy o nich, ale mnie wychowywał dobrze. Mieszkam tam 10 lat, mam styczność z tą patologią i wiem co pisze. A co do Prezesa, to w tym momencie ma 100% racji.

Gość olivia dunham
noxi wlasnie chodzi o to, ze raczej ty nie potrafisz poprawnie formulowac zdan po ang. Translator ci to tlumaczyl? A moze sama nie wiesz co to znaczy??

Gość klenuwadiol
noxi mi też jest dobrze ,że tobie z tym jest dobrze :-)

Gość szsfss
to prawda ...faceci to meskie kurwy i kazdy da keidy baba zechce ale nie kazda baba da kiedy facet chce i w tym ejstesmy duzo lepsze od was wy meskie kurwy co nawet psa przeleca by ulzyc swej chuci

Prezes, tutaj co nie wyjdziesz na ulice to czarnowo, oni nie mają zasad oprócz kasy i ruchania wszystkiego co się rusza, ogólnie to żyję w przekonaniu, że powinno się dla nich reaktywować auschwitz. Noxelia to chyba jakieś cofnięte w rozwoju dziecko jest, więc nie warto z nią dyskutować 🖐️

Gość klenuwadiol
noxi tylko uważaj bo jak znajdziesz faceta z podobnym kicholem to możecie sobie oczy powybijać podczas ślimtania

Gość olivia dunham
This world is nothingness. I hate it

No i prezesik zaczyna schizowac :D stul pysk kundlu! Robisz pośmiewsko z siebie. A tak w ogole to co to jest "muslinow". Po polsku też nie umiesz pisac bo 2 miesiace w UK siedzisz? Szynamon moze ma troche racji, i nawet dobrze po polsku pisze jesli patrzec na jego dlugi pobyt poza granicami kraju.

Gość klenuwadiol
a to masz już faceta ! ? to kiedy moja droga noxi macie jakiś kontakt ze sobą? on też siedzi na kafe 25 h na dobę ?

Gość olivia dunham
spoko:)