Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenakaka

Aktywność dziecka w brzuchu, a temperament po urodzeniu

Polecane posty

Gość olenakaka

Czy to prawda, że dzieci będące aniołkami w brzuszku po narodinach i w okresie niemowlęcym są spokojne, a "małe diabliki" rozpychające brzuszek mamusi to wcielone żywe srebra?

Gość taka draka nijaka
Moja coreczka brykala w brzuszku i to bardzo a teraz jest spokojna i pogodna :-)

córka w brzuchu była spokojna wręcz leniwa, a teraz to zywe srebro :P syn był spokojny i nadal jest grzeczny, więc nue ma reguły

Gość u mnie też nie ma reguły
bo moje dzieci kopały strasznie, tak ze spać nie mogłam..i jedno i drugie, a po urodzeniu starszy był spokojny a młodszy bardzo żywy, ruchliwy.

Gość ćma ćme
Mój synek tez bardzo kopał w brzuszku,teraz ma prawie 2latka i nie moge nadążyć za Nim -żywe srebro to mało

mój różnie,zazwyczaj jak ja chciałam odpoczywać/spać on zaczynał maraton.Teraz to dziecko ma rupie w dupie :D ma 4,5 miesiąca nogi ciągle w ruchu,podnosi głowę i nogi równocześnie jakby próbowal siadać(?) ogólnie dziecko bardzo żywe.

Gość ja mam pytanie
córka w brzuszku leniwa ..............obecnie poszukuję dodatkowych rąk i oczu ma ktoś na zbyciu ???:D taki szkrab kochany ...........

Mój syn w brzuchu w okresie aktywności szalał, ale jak spał to i po 5 godzin a ja dostawałam histerii :) Po porodzie też tak długo spał, a teraz a 10m i jestem pewna, że ma ADHD ;)

Moja w brzuchu byla dosc spokojna. nie kopala tylko ruszala stopami. czesto sie martwilam czy wszystko okey. teraz nawet sekundy nie potrafi usieziec w miejscu. normalnie pieprz w tylku i caly czas trzeba za nia biegac i patrzec czy czegos nie zmajstruje.

Gość u mnie zupełnie PRZECIWNIE
synek w brzuchu był po prostu ANIOŁEM nie doczekałam się ani jednego bolesnego kuksańca po zebrach narządach wewnętrznych, o których to tyle się słyszy natomiast po urodzeniu - całkowite przeciwieństwo - wulkan energii:O

Gość mandarynka słodka
moje dziecko w brzuszku było bardzo spokojne, czasami martwiłam się, że aż za bardzo! A teraz to istny wulkan energii!

Gość gość
jo7ZHNigdTQGjGYlFGU9SGen