Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złożyłem CV tam gdzie trzeba

Złożyłem CV w 30stu miejscach i boje się że nigdzie mnie nie przyjma!!!!

Polecane posty

Wykształcenie: 2008-2011Prywatne liceum ogólno-kształcące o profilu humanistycznym w warszawie. Umiejętności: - Obsługa komputera - word,excel,power point, internet - Znajomosc kasy fiskalnej Doswiadczenie: - Sezonowa praca w sklepie Zainteresowanie: -handel -komputery Języki: angielski - średniozaawansowany niemiecki - średniozaawansowany Cechy osobowe: komunikatywny, dyspozycyjny, chętny do współpracy, łatwo nawiązuje kontakty, systematyczny, odpowiedzialny i punktualny.

List motywacyjny Salon Play/orange itd lub biedronka/tesco (adresu i miasta nie podam) Jestem bardzo zainteresowany pracą w Waszej Firmie. Pozwolę sobie bliżej przedstawić swoją osobę. Jestem absolwentem Prywatnego liceum ogólno-kształcącego o profilu humanistycznym. Osobiście cechuje mnie ambicja, działanie z zaangażowaniem, odpowiedzialność, umiejętność koncentracji na najistotniejszych sprawach i znajdowanie w danej sytuacji zadowalającego rozwiązania. Moim dodatkowym atutem jest również fakt, że jestem osobą młodą, szybko przyswajającą wiedzę. Jestem dokładny, potrafię dobrze zaplanować sobie pracę. Posiadam umiejętnośćnawiązywania kontaktów, co pozwala usprawnić pracę w zespole. Wyrażam chęć podjęcia pracystałej w Państwa Firmie. Chciałbym podnosić swoje kwalifikacje i zdobywać praktykę zawodową wśród doświadczonych pracowników. Sądze że moja praca mogłaby przynieść wtnuerbe jirztscu dka Oa nstwa, Z góry dziękuje za rozważenie mojej kandydatury i oczekuję na odpowiedź.

Kolejny problem pojawia się taki że nie mam matury i nie wiem czy mogę w takiej sytuacji liczyc na przyjęcie do pracy?

4-zachowanie 3-biologia 2-chemia 3-j.angielski 3-j.niemiecki 2-fizyka i astronomia 2-geografia 3-historia 3-język polski, 2-matematyka 4-podstawy przedsiębiorczości 5-przysposobienie obronne 6-religia 4-technologia informacyjna, 4-wiedza o kulturze 4-wiedza o społeczeństwie 3-wychowanie fizyczne

No i jakie mam szanse na prace! Zlozylem CV do - biedronki x 3 ( u mnie w miescie sa trzy biedronki) - carrefour x 3 - tesco x 3 - salon play x 7 - salon orange x 6 - salon era x 4 - salon plus x 5