Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bara bara na wagarach

jeansy - prosze o pomoc

Polecane posty

hej! kompletnie sie nie znam na jeansach! bo nie mam zadnych od .. ojej... z 10 lat! (tylko spodniczki jak juz) a to dlatego ze od zawsze mam problem z dopasowaniem spodni na swoje nogi/tylek/biodra.. i po przymierzaniu sterty stwierdzilam ze nie ma sensu dalej szukac bo nic z tego nie wynika lecz ostatnio stwierdzilam ze bardzo chcialabym miec jeansy. ale... tylko ciemne (granat)ale zeby NIE BYLY przecierane... proste nogawki... zadne biodrowki ale tez nie jakies z mega wysokim stanem... powiedzmy ze tak jakos minimalnie ponizej pepka... i zeby tylka nie splaszczaly... ani sie nie wrzynaly tu i owdzie... macie jakies propozycje dobrych jeansow... jakichs firm ktore maja duzy wybor na wszelkie figury? pomocy!!!

up

takich klasycznych jeansow bez tak zwanych "udziwnien" szukałabym wśród szlagierowych marek czyli wrangler, big star itp. mozesz tez poszperac po sieciówkach - h&m, reserved, camieu, c&a - tam prawdopodobnie tez da rade cos znalezc.

Kto by pomyślał, że będziemy mieć problem ze znalezieniem prostych, klasycznych dżinsów...;)

no wlasnie! jakas paranoja! wszedzie albo przecierane... albo - co gorsza - z dziurami... cekinami... przeciez nie pojde tak do pracy! u mnie nie obowiazuje jakis tam scislejszy dress code... ale wiadomo ze nie wypada... tym bardziej ze mam kontakt z klientami... bym wygladala jak nastolatka...

Gość poszukaj w reserved
w łykend widziałam fajne, granatowe dzinsy, koszt do 140 zł, sama bym kupiła ale nie mam kasy

Gość poszukaj w reserved
jeśli kupsz spodnie i będą odstawać w pasie a dobrze leżeć w biodrach i nogawki bedą ok, to wszyj gumę w pas, oczywiście jeśli się da, ja mam taki problem ze mi spodnie odstają w pasie, powszywałam gumę i lezą znacznie lepiej i tak zwykle wysokość pasa jest zasłonięta bluzką czy swetrem, ewentualnych drobnych fałdek nie będzie widać, ja jestem bardzo zadowolona

no ok - ale nie po to jestem zdecydowana wydac kase na markowe jeansy zeby jeszcze przy nich kombinowac... poza tym na razie nie widzialam nawet takich przy ktorych warto by cokolwiek bylo robic... jak tak dalej pojdzie to sie okaze ze lepiej isc do krawcowej by mi spodnie uszyla takie jak ja chce - koszt bedzie podobny pewnie do markowych - ale juz nie bede musiala nic poprawiac, bo beda od razu pode mnie robione... nic... w ten weekend poszperam troche po sklepach i zobaczymy.. ale jak wiecie cos to dajcie znac ;)

Gość kasa_blanka
Wiesz co... ja niedawno widzialam wlasnie takie najzwyklejsze w s.Oliverze, ale na tematjakosci jeansow tej firmy nie jestem Ci w stanie nic powiedziec bo nigdy nie mialam. moze ktos z tutaj zgromadzonych sie wypowie :)

To ta firma ma tez jeansy? huh... dobrze wiedziec... nic... przejde sie po sklepach w weekend to moze znajde cos ciekawego :)

Ja polecam jeansy z CUBUSA. Niektóre są droższe i kosztują 129 złotych a niektóre stówę, ale warto. W tej firmie dzielą rozmiary na LONG I REGULAR. Czyli dla bardzo szczupłych i wysokich są spodnie LONG, a dla reszty kobiet REGULAR - są idealne, zero ozdób wysoki stan, dobre gatunkowo i świetnie podkreślają kształty, nie pogrubiają ani nic ;) Jeśli masz dostęp do tego sklepu (raczej można go znaleźć w galerach) to przymierzaj, będziesz zadowolona ;)

no ok - ale jesli nie jestem BARDZO szczupla? a dlugosc regular zazwyczaj jest mi za krotka? bo akurat nog mi natura nie poskapila :P gorzej z reszta (hyhy) ale dzieki - dopisze do swojej listy odwiedzin na jutro :)

ale wiecie co? dostac teraz fajne jeansy to naprawde sztuka! nie mam pojecia o co chodzi ale ładne, dobrze leżące i zgrabnie skrojone jeansy (nie wspominam juz nawet o jakosci) to teraz chyba towar na wymarciu :P nie wiem czy to ze mną coś nie tak czy producenci dali ciała i szyją wszystko na odwal... ostatnio zmierzyłam chyba ze 30 par i w kazdych wygladałam nie tak... a nie mialam az takich wymagan jak autorka - wrecz przeciwnie - lubie biodrówki, rurki i inne bajery. po dwoch dniach poszukiwan dostalam fajne spodnie w bershce ale jestem srednio zadowolona gdyz uwazam ze sporo za nie przeplacilam :O

szał ciałłłł no wlasnie w sumie to ja az takich wymagan (chyba) nie mam ;) poprostu chce zwyklaki w ciemnym odcieniu jeansu... a nie biodrowki - poniewaz jestem po ciazy i ten bebzol co mi jeszcze lekko wisi i sie trzesie nie wygladalby zbyt ciekawie :) tez sie zastanawiam na kogo oni szyja te jeansy... bo ja na zakupach bylam z kolezanka ktora ma prosta budowe ciala i jest b szczupla (xs) i tez nie wybrzydza ;) i po CALYM dniu poszukiwan w jakichs dziwnych sklepach - obie nic nie dostalysmy... ale jutro na weekend jade do kolezanki do Poznania - tam wiekszy wybor wiec moze cos w koncu znajde.. ale nie nagrzewam sie bo i te poszukiwania moga sie zakonczyc brakiem zakupu a byle czego nie chce kupic - tzn kupic by byly a potem nie byc z nich zadowolona

no i jestem po zakupach... wiec przeszlam WSZYSTKIE sklepy... od typowo jeansowych, przez sieciowki, po sklepy osiedlowe... i co? mozna powiedziec ze przymierzylam ze 300 par jeansow. juz chcialam zrezygnowac... znalazlam w REALU(!) jedna pare fajnych spodni ale niestety byly za male (za 5 zl!) no wiec niestety... w koncu trafilam! i kupilam calkiem niezle spodnie w new yorkerze i drugie - w sOliverze - boskie! ale po calym dniu bylam tak styrana ze glowa boli. Dzieki Wam dziewczeta! :))))

widac - nabieram wprawy w "poszczeniu :D :P

Gość gość
Ostatnio na wyprzedaży kupiłam świetne jeansy z LEE w sklepie w Kupcu Poznańskim. Są bardzo dopasowane. Dzięki lycre świetnie leżą i są mega wygodne. Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo dobre jeansy w dobrych cenach.