Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłamamadzieci

Czy ktoś w podobnej sytuacji bede miałą sześcioraczki

Polecane posty

Gość przyszłamamadzieci

Witam dziewczyny mamy synka 4 letniego chcieliśmy miec drugie dziecko ...a tu na 1 usg okazało sie 7 pęchęrzyków na kolejnym usg 6 i juz tak zostało jestem w 16 tygodniu ciąży z sześcioraczkami ... jestem załamana a jednocześnie cieszę się ...moze któraś też jest w podobnej sytuacji

Gość zuzizak
pokażą cię w tv, burmistrz ufunduje mieszkanko, państwo bedzie ci dokladać... życ nie umierać!

Gość mamaAnusiT
ojejku. Gratuluje. leczylas sie hormonami ze az 6 dzieciaczków bedzie? nie martw sie napewno ktos wam pomoze

Gość przyszłamamadzieci
niechce zadnego tv to nie jest jakaś sensacja jedyne co w gazecie bedzie ... na serio za 4 tygodnie prawdopodobnie bede juz leżała w szpitalu do końca ech co za bez sens czuje sie swietnie nic mi nie dolega poza bolącym kręgosłupem..

Gość przyszłamamadzieci
nie nie leczyłam sie hormonami poprostu z meżem chcieliśmy 2 dziecko ;/a tu taki szok nie wiem jak ja sobie dam rade;/ mieszkamy z daleka od rodziny bo aż 150 km ;/ tutaj w sumie nikogo takiego nie znam ;/ nie wiem jak to bedzie nie wyobrażam sobie tego ;/ nie mogłam uwiezyc co mi na usg mówiono nie docierało to do mnie

Gość przyszłamamadzieci
myślałam by przynajmniej 4 oddac do rodzin które pragną dzieci ale jak mam wybrac dzieci spośród 6 ;/ innym dac szanse zostania zemną drugim nie;/ ech nie chce by mi Państwo dokładało ja mam prace mąż tez nigdy od państwa nic niechcielismy i nie chcemy;/ nie wiem co robić;/

autorko dawaj zdjęcie usg, bo mi tu brzydko prowokacją pachnie oddać dziecko? nie obrax sie, ale chyba Cię po.......

Gość moim skromnym zdaniemm
4,5/10

Gość przyszłamamadzieci
chetnie bym wam pokazała ale mam je w albumie a nie na płycie ;/ na kompie skąd mam wziąść ci moje usg?

Gość :PPPPPPPPP
To zrób zdjęcie zdjęcia :P

Gość sdfghjkl;&a
jakbys nie psiala o tym ze chcesz 4 oddac to bym uwierzyla w ta prowokacje

Gość mojka28
No i ja też czekam na fotkę usg:-) zobaczymy ile w tym prawdy...

Gość coraz mniej ludzi dzis dostrze
jesli to nie prowo, to: burmistrz na 100 ufunduje wam jakies gadzety dla dzieci dostaniesz zasilek na kazde do ukonczenia roku, niezaleznie od twoich dochodow - moja kuzynka na trojaczki dostawala 300zl na kazde bedziesz mogla miec mase sponsorow :D ale ekstra. oby sie udalo dotrwac. czesto jest tak, ze jeden blizniak wchlania drugiego. Kuzynka urodzila trojaczki, a wczesniej byly 4 zarodki, tylko w 3 albo 4 miesiacu jeden "zjadl" drugiego

przeciez to o oddawaniu to podszywacz pisal

Gość przyszłamamadzieci
zrobiłam tel ale jest słaba jakość;/ mam w caosci tylko jak były jeszce pęcherzyki 6 potem mam każde dziecko osobno... ale dajcie mi jak je wstawić tutaj bo nie wiem jak to zrobić

Gość przyszła i obecna mama
też myślę że to prowo i to głupie

Gość przyszłamamadzieci
i ni episałam nic o oddaniu !!!! ech .... nigdy bym dzieci ni eoddała

na 1 usg widac tyle pecherzykow, ile bylo zaplodnionych komorek jajowych. czasem widac 1 pecherz, ale on sie dzieli i wtedy sa blizniaki jednojajowe. A skoro ona miala 7 pecherzy, to skad taka hiper owulacja nagle????

przez np. fotosik

www.pokazywarka.pl tam w latwy sposob dodasz swoje zdjecie, potem pokaze ci sie link ktory nam tu wkleisz

Gość przyszłamamadzieci
jak jeden mógł zjeść drugiego? u mnie n apoczątku jeden pęcherzyk odpadł ..... mam mam 4 dzieci w osobnych pęcherzykach a w jednym pęcherzyku sa dwa... ech tylko marwtwi mnei ten szpital po co ja mam tam siedzieć :(

no tak lekarz powiedzial - jeden wchlonal sasiada, tak sie ponoc dosc czesto zdarza. jedno dziecko sie urodzilo wieksze niz pozostale.

ściema skoro cztery pęcherzyki czyli czworaczki a jak w jednym z nich jest dwójka to pięcioraczki a nie sześcioraczki. autorko ściemniasz!