Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłamamadzieci

Czy ktoś w podobnej sytuacji bede miałą sześcioraczki

Polecane posty

Gość przyszła i obecna mama
zresztą na początku pisałaś coś o 7 pęcherzykach z których jeden odpadł

Wyższa matematyka... czworo dzieci w osobnych pęcherzykach i w jednym dwoje to pięcioro dzieci? Nie. Pięć pęcherzyków a dzieci sześcioro...:P

spokojnie moze być jeden pęcherzyk, a w nim 2 płody, to ciąża jednoowodniowa czy jak ją zwał

Gość przyszłamamadzieci
miało być 5 pęchęrzyków przepraszam za mój bład klawiature mam poprzekładaną bo ja myłam i wszytsko wyciągałam i może żle cos wsdadziłam

Ty kurcze chyba nie żartujesz, ale jaja moze się nabrałam, ale moje gratulacje!!!

sciemnia!!! http://www.google.pl/imgres?q=usg+szescioraczki&um=1&hl=pl&biw=1485&bih=644&tbm=isch&tbnid=ZYpAvll3q0DWAM:&imgrefurl=http://www.piecioraczki.pl/index.php%253Fstrona%253Daktualnosci%2526nr%253D7%2526idNews%253D86&docid=G7qgTr8DlBeR4M&w=150&h=116&ei=u6VLToeYA7HN4QSEgIGtCg&zoom=0&iact=hc&vpx=1087&vpy=231&dur=198&hovh=74&hovw=96&tx=113&ty=33&page=1&tbnh=74&tbnw=96&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:10,s:0

Gość przyszłamamadzieci
ty masz chyba piecioraczki to co pokazałaś gratulacje.... i jak sie czujesz

a podobno zdjęcie bardzo nie wyraźne miało być.

Gość przyszłamamadzieci
mam jeszcze jak byłop 6 pęcherzyków .... kurde nie wiem dziwnie ie czuje mam taki wielki brzuch nie wiem co myślec i co robic :)

Gość mojka28
fakt te zdjęcia są identyczne poza tym jednym pęcherzykiem....dziwneee cooo??? może dorobione??

Gość przyszłamamadzieci
mam 32 lata i nie bawie sie w jakies udawania czy cos takiego.... pozatym temat był inny a wy tu nie wiadomoczego chcecie ;/ ech :( człowiek chciał sie rozgadac a tu takie rzeczy go czekaja ech żle sie to czyta kto nie chce niech nie wierzy proste ;/

okulary słoneczne chyba masz racje, fakt na zdjęciu jej jest 5, a na tym co dałaś link 4, ale zauważ, że układ tych 4 jest identyczny a górny mogła dorobić...

Gość coraz mniej ludzi dzis dostrze
tam widac jak bykl ze jeden pecharz jest dorobiony hahahahaha :D:D moglas chociaz photoshop a nie paint uzyc :D

okulary niestety masz rację wystarczy porównać te 2 zdjęcia i wszystko jest identyczne

Gość mojka28
ale każdy szczegół tego zdjęcia jest identyczny!!! dosłownie KAŻDY!!! każdy zamaz, linia, cień.. no wybacz...

dokładnie laska przerobiła fotkę w programie paint!! Przed chwilą sobie je wrzuciłam nie ma żadnego problemu z przerobieniem;-)

Gość przyszłamamadzieci
mam kilka tych zdjc pod róznym kąntem ;/ hyh ale co wam pokaże to bedziecie mi mówiły ze to nie moje;/ moze mam zrobić na stole zdjecie i pokazać ze tam jest stół czy fotel łóżko;/

Gość podsumowując
mnie od razu jakiś ten górny pęcherzyk wydał się dziwny -zobaczcie jaką ma krzywą obwódkę -ewidentnie wycinała i jej kiepsko wyszło. :P

dokładnie każda kreseczka jest identyczna w 2 zdjęciach oj dzieci dzieci, do książek, bo niedługo dyktanda i klasówki w szkółce

Gość mojka28
buahahaha ale masz poczucie humoru i wyobraźnie :D:D:D:D

"a tu na 1 usg okazało sie 7 pęchęrzyków na kolejnym usg 6 i juz tak zostało jestem w 16 tygodniu ciąży z sześcioraczkami ..." Endlessly może i wyższa matematyka ale coś tu śmierdzi? najpierw pisze o jak w cytacie wyżej a potem nagle zostaje 5. dajmy na to że się pomyliła ale w taką mega owulację nie wierzę chyba że to zapłodnienie in-vitro. w takim razie gratuluję i życzę powodzenia

Gość przyszłamamadzieci
jakie mam wam pokazac foto byście uwiezyły co ;/ ech