Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszke smutno mi :(

Czy dziewczyna z takim zgryzem ma szanse poznac kogos?

Polecane posty

nie mam pieniędzy na aparat ortodontyczny. ogólnie nie jestem taka brzydka, cialo mam nawet ladne, podoba mi sie, buzia ujdzie, ale jak juz otworze usta.... zawsze gdy się smieję, to zasłaniam usta czy taka dziewczyna jak ja z takimi zebami pozna kogos? przeciez trzeba rozmawiac i ja nawet lubie, z rodzina i zaufanymi paroma przyjaciolmi umiem rozmawiac juz swobodnie, ale jak ktos jest nieznajomy to ciezko mi, bo wiem ze podczas rozmowy od razu zauwazy moj defekt. charakteru tez nie mam zlego... porazka.wszyscy mówia ze jak pojde do pracy to zarobie na niego, to fakt, ale co z tego jak na rozmowie kwalifikacyjnej trzeba się jakos zaprezentowac, a osiagniecia na papierku tez nie wystarcząą, ale gdy mam z kims nieznajomym rozmawiac to czuje jak mnie to paralizuje. jak się zaakceptowac, ale to wszystko mnie przerasta i paralizuje wręcz, to jak wyglądają moje zęby... generlanie dbam o zeby chodze do dentysty, chcociaz tez sie wstydze ale on nic nie mowi, wiem ze pewne widzial gorsze, myję zęby często, nie smierdzi mi z ust bardzo sie wtydze ale dam tutaj to zdjecie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, przepraszam jesli kogos obrzydzilam http://www.voila.pl/215/pmzrf/?1

przepraszam za błedy, troche byłam zdenerowana, nie wiem po co tu napisalam. chyba chcialam sie wygadac...

poranczowy siedze tu juz długo i wiem ze ty jak nikt inny umiesz pocieszyc.. ale w sumie nie przyszlam tu po to.

Gość Astellas
Eee, myślałam że gorsze te Twoje zęby. Nie jest tak tragicznie. Znam kobiety z o wiele gorszym zgryzem, w dodatku puszyste i jakoś mają całkiem fajnych facetów.

Gość jestem szczery
i powiem ci ze szczerze wolałbym dziewczyne z prostymy zebami, ale zauwaz jedna zalete, masz dosyc biale zeby. ja znam dziewczyne co ma normalne ale bardzo zolte.... to jest obrzydliwe, a twoje nie sa glowa do gory !!! ;)

Gość zgaga20
kiedys uzbierasz na aparat. a po zdjeciu widac ze masz biale zeby. to tez duzo daje. wiec nie martw sie tak bardzo tym. pozdrawiam. :)

Gość młoda cipka
kobieta powinna miec ladne zeby wez cos z nimi zrob albo nie pokazuj!!!!!

Gość młoda cipka
ja tez kiedys mialam ladne zebe ale na dyskotekach jak mi wkladali do buzi to w koncu pare powypadalo... wiem co mowie, lepiej o nie zadbaj

Gość mysle ze mozesz nadlac
te zeby na dole i jedynke na górze

Gość chorwacjaaana
Masz typową wadę zgryzu tzw zgryz otwarty i tu niestety pomóc może tylko aparat ortodontyczny. Masz bardzo ładny kształt zębów, więc po zamknięciu zgryzu miałabyś śliczny uśmiech, ale teraz nie ma tragedii. Widuję o wiele gorsze zęby.

Gość saliff
jest spoko! moim zdaniem nie szpeci! moja kobietka tez ma lekko zakrzywiony zgryz i uwazam ze wyglada sexi :)...

Gość dsgdgdfgdf
ja mam gorsze zęby a mam męża i mam mega powodzenie u facetów (niestety z racji męża nie mogę skorzystać z mojego powodzenia :D ) poza tym uważam, że masz ładne ząbki, mimo że troszkę krzywe, serio mogłabym się z Tobą wymienić :D