Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agava1500

Chętny fotograf do zwiększenia portfolio? Lubelskie

Polecane posty

Gość Agava1500

Czy jest tu może jakiś fotograf który potrzebuję zwiększyć swoje portfolio? 3 wrzesień woj Lubelskie. Chętnie skorzystam z takiej usługi:) Aha i do wszystkich tych którzy zaraz mi to napiszą że szukam darmowego fotografa. Mam już wynajętego fotografa!!!

Gość eqgte
Czyli ze zaplacisz troche? :)

Gość Agava1500
No to raczej ja wyświadczam przysługę. Mogę zapłacić za wywołanie zdjęć.

Gość a więc szukasz jelenia?
Czyż nie tak?

Gość Agava1500
A spotkałeś/aś się już w ogóle z takim czymś? Poczytaj (to nie boli) Jeleniem możesz być Ty jeśli chcesz!

Gość eqgte
Zdjec wywolanych dla siebie? :) Na pewno sa ludzie, ktorzy chetnie wzbogaca portfolio. Ale mimo wszystko ladnym gestem jest ich wspomoc co nie co. A juz na pewno jakiejs wielkiej laski nie robisz. No i nie ukrywajmy, szukasz darmowego fotografa. To, ze masz juz wynajetego jakiegos swiadczy o tym, ze po prostu chcesz jeszcze wiecej zdjec.

Łaskę to mogą robić ludzie znani, wzięte modelki, a Ty naprawdę szukasz jelenia.

a jeśli chodzi o ścisłość to czytam dużo i dobrze i niekoniecznie bzdury jak w tej chwili.

Gość Agava1500
Ale ja mu mogę zapłacić, chyba nie bedę teraz podawała ceny na formu ponieważ na cene składa się wiele rzeczy ( dojazd itp) Nie szukam jelenia, brałam udział juz w kilku takich projektach i to fotograf amator sam mnie znalazł jak inne swoje osoby z którym chciał współpracować.

Gość Agava1500
A skąd możesz wiedzieć kim ja jestem?

nie wiem kim jesteś, ale tak dedukuję, że osoba znana nie ogłasza się anonimowo na kafeterii szukając fotografa. To fotografowie jej szukają...

Gość Agava1500
Masz rację nie jestem osobą znaną, nie pojawiam się na rozkładówkach Gali czy Vivy, ale lubię takie projekty, tak jak już mówiłam brałam już w kilku udział i bardzo mi się to podoba. Nie szukam tylko na kafe. Do tej pory moja współpraca z takimi fotografami rozpoczynała się właśnie od kontaktu przez internet, więc mnie to wcale nie dziwi.

Gość eqgte
No to ok, ale radze szukac w innym miejscu, gumtree i uczelnie artystyczne

Gość Mocno zdziwiona
Ja nic z tej propozycji nie rozumiem. Piszesz, że już masz wynajętego fotografa. Jeśli jest to fotograf wynajęty to jest to profesjonalista i masz z nim spisaną umowę. Chyba logicznie myślę. W takim wypadku, w jakim celu szukasz drugiego a może nawet więcej fotografów? Czy chodzi o to, aby ten darmowy koniecznie przeszkadzał wynajętemu fotografowi a ty przy okazji będziesz w centrum uwagi obstrzeliwana ze wszystkich stron fleszami?

Gość powiemciii
Jeśli ma już swoje portfolio to znaczy że jest foto modelką i szuka fotografa który robi TFP i też chce wzbogacić swoje pf- tutaj korzyść jest obopólna. Też jestem foto modelką i często chodzę na zdjęcia TFP, to nic nowego. Nic się nie znacie a komentujecie, żałosne.

Gość powiemciii
Agava- załóż konto na maxmodels, ja też tam mam pf już kilka lat, wszystkie sesje tfp mam właśnie na maxmodels umawiane, komercyjne także.

Gość Mocno zdziwiona
maxmodels jest dobrym miejscem i znane jest z tego że robi portfolio fotografów ślubnych na zasadzie podstawionym młodych par. Zresztą inni fotografowie też wynajmują podstawionych ludzi do tworzenia swojego portfolio.

Gość powiemciii
Nie 'podstawionych ludzi' tylko tam się dogadujemy my- foto modelki i foto modele- z fotografami, fryzjerami, wizażystami i umawiamy się na zdjęcia- często tfp czyli nikt nikomu nie płaci. Dzięki temu wszyscy mamy zdjęcia w pf które potem wykorzystujemy łapiąc prace komercyjne za które mamy pieniążki :) I tak to się kręci.

Gość FYI - do autorki
czy zdajesz sobie sprawę z tego że zdjęcia w kościele może robić tylko jeden fotograf ? - uczą tego na kursach liturgicznych, a te trzeba mieć żeby robić zdjęcia w kościołach... p.s. nie boisz się że 2 biegających fotografów w kościele popsuje Waszą uroczystość i przy okazji zdjęcia sobie nawzajem ?

Gość dorotka 15
możesz skontaktować się z ta fotografką www.ewelinaka.pl

Gość Agava1500
FYI - do autorki a kto Ci powiedział że ja szukam fotografa do kościoła żeby mi robił zdjęcia podczas Mszy Świętej. Szukam fotografa do zdjęć artystycznych.