Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaga 200!

Zawsze jak daje ubranka po córeczce znajomym to prosze o późniejszy ich zwrot

Polecane posty

Gość malaga 200!
Oj tak róznimy :)

Gość oj u mnie masz minusaaa
ty interesowna picko

Gość Dipsy321
ja pierdziele co za interesowna baba

Gość malaga 200!
a co za frajer mam ubrania dawac, zeby potem taka osoba oddajac komus innemu zdobywala plusy na moje konto (moimi ubraniami)??? bez przesady, nic w zyciu nie ma za darmo.

Gość malaga 200!
jedna znajoma której porzycze ubrania pracuje w sądzie, i regularnie mialam wglad do akt sprawy, na ktorej bardzo mi zalezalo, a ze nie bylam strona to nie mialam wgladu :D

Gość ale ty jestes glupia
normalnie czytam i placze ze smiechu!:D:D:D Zbieraj dalej te swoje PLUSY!!! :D:D:D

zatrzymałaś się na etapie przedszkola. tylko nie wiem o co ci chodzi? mamy pogratulować ci pomysłu? czy co?

Gość malaga 200!
placzesz ze smiechu, co za idiotka :D :D

Gość malaga 200!
oj u mnie masz minusaaa ale mnie twoje minusy ani plusy nie obchodza :) wiec mozesz sobie go wsadzic .. w doope :)

Oj placze mloda placze, bo dawno takiej glupiej dziewczyny ty nie bylo :D:D:D Skad sie biora takie okazy jak ty? :D:D

oooo kurde gardzisz plusem? jak śmiesz niewdzięcznico!!! :-D :-D :-D

Gość Dipsy321
przelecz się , może masz jakieś plusy u dobrego psychiatry to Cię przyjmie bez kolejki

Dipsy321 "przelecz się , może masz jakieś plusy u dobrego psychiatry to Cię przyjmie bez kolejki" Haha, swietne!! :D:D:D

Gość beznadziejna autorka
haha dawno się tak nie uśmiałam czytając taki durny topik :D Jak można pożyczac komuś ubranka po dziecku??? No i te plusy no nie mogę :) Jakby mi ktoś dawał ubranka i prosił o ich oddanie to po pierwsze nawet bym ich nie wzięła a po drugie taka denna osoba miała by u mnie minusa a nawet dziesięć minusów. Ona sobie zbiera plusy normalnie wymiękam, tak jakby komuś one było potrzebne :D

Autorko, gardzę takimi ludźmi jak ty, myślisz, że inni są na tyle tępi, że nie zauważają twojego interesownego podejścia do sprawy? Dajesz używane ciuchy i chcesz później zwrotu, a co by się stało jakby kilka sztuk nie wróciło, bo by się temu komuś zniszczyły? Dałabyś minusy i kazała odpracować? :D Tak jak już ktoś wcześniej napisał, pewnie niektóre z "obdarowanych" przez ciebie osób w ogóle tych ciuszków nie użyją, bo ciągle będą się bały, żeby nie zniszczyć, bo trzeba oddać...a ty wyrachowana babo dobrze wiesz o tym i skrzętnie sobie w pamięci "notujesz" kto ci musi odpracować twą dobroć :P

Też miałam w życiu styczność z kilkoma osobami jak ty i omijam je szerokim łukiem i te ich "przysługi" i zapewniam cię, że większość osób wyczuwa twoje podejście i charakterek, ale przez grzeczność nie mówią ci tego w twarz, a szkoda.

Gość malaga 200!
oj u mnie masz minusaaa gardze Toba :D :D :D

Gość malaga 200!
ojeja nie rozumiesz o co chodzi, 2 strony zapisany a Ty o jakis minuisach za zniszczenie, te plusy którymi tak namietnie sie podniecacie beda w przyszlosci wymienione na przyszlugi itd. pozatym wiele osób z otwartymi łapsaki czeka co by im to jakies ubrania za darmoche nie wpadly, wiec jak taka potencjalna osoba ktorej pozycze, jest na stanowisku, ma znajomosci to czemu nie. bo wiem ze to pozyczenie ubran mi sie zwróci w taki czy inny sposób.

Gość malaga 200!
a co to za charakterek? chcac pozyczyc ubrania by dana osoba zaoszczedzial kilka stówek bo w to miejsce nie wyda tego przeciez? to jest charakterek. ty masz jakas manie przesladowcza. a na czole nie mam wypisane ze odbiore to sobie w taki czy inny sposób ;)

Gość malaga 200!
i jeszcze zapytam jaka w tym interesownosc ze pozyczam ubrania a potem chce ich zwrotu? mozesz jasniej? przeciez zaraz po otrzymaniu spowrotem ubran nie mówie: ok dalam ci ubrania to teraz zalatw mi to i to. takie rzeczy z czasem sobie odbiore za posmocą plusów jakie zdobęde przez pozyczenie kilku osobom, a nie tak jak wy tracicie swoje ciezko zarobione pieniadze i plusów zadnych u znajomych. no dobra, u tego jednego.. co go obdarowalyscie..

Gość beznadziejna autorka
dobra skończmy ten denny temat. A autorka jest jeszcze bardziej głupia niż ustawa przewiduje. Mam nadzieję, że założyłaś go tylko po to żeby wywołać sensacje i samo pożyczanie ubranek jest dla Ciebie tak samo niedorzeczne jak dla nas.

Gość zamknij sie juz z tymi plusami
idiotko :o

Gość malaga 200!
moze wymyslilam temat moze nie, najwazniejsze jest jak sie denerwujecie, jak chcecie mi dopiec, to mnie najbadziej kreci, to ze jestescie zabawkami w moich rekach :D

Póki co to ty się tu najwięcej tłumaczysz i produkujesz :D i dostarczasz zabawy co najmniej kilkunastu osobom czytającym ten temat :D

Gość malaga 200!
Ojeja... bidulko co? nie umiesz juz tak obszernie odpowiedziec na moje pytania, np na temat co jest interesonego w pozyczeniu ubran? :D

Gość malaga 200!
Ojeja.. wspolczuje takiej zabawy.. :D :D ale coz niektorym tylko takie rozrywki pozostaly.. moja zabaweczko.. skaczesz jak ci zaklaskam hahahaha

Gość malaga 200!
ubrania pozycze i bede miala z tego korzysci a nie tak jak co poniektóre oddaja niby z dobrego serca a sa frajerkami tak naorawde, bo same kase wladowały a zero zwrotu

jesteś taka tępa czy udajesz??? ubrania pozycze i bede miala z tego korzysci ...... tu jest interesowność. jak nazwiesz oczekiwanie przysług za pożyczenie ubranek? jak ja komuś coś daje i nic nie oczekuje to jest bezinteresowność. to teraz rusz swoją małą pustą główką i odszukaj tą interesowność którą my znalazłyśmy. dostaniesz plusa :-D :-D :-D :-D :-D :-D no nie mogłam się powstrzymać.

Gość Berniia
ojoj nie moglas sie powstrzymac i tak jej pojechalaqs ze hej... normalnie uszami sie powinna dziewczyna zakryc ze wstydu. zal zal zal, i przed czym sie niby powstrzymac nie moglas? przed tym zalosnym postem?