Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zmęczona życiem 93

Pytanie do wszystkich dziewczyn

Polecane posty

Drogie panie, co byscie powiedzialy o chlopaku, ktory za kazdym razem na pytanie 'co robisz' odpowiadal tylko i wylacznie - albo siedze, albo stoje, albo leze?... Pytam o to, poniewaz mialam takiego chlopaka ktory wlasnie tak mi odpowiadal. Dla mnie, dla osoby, ktora ma swoje pasje i realizuje sie w nich, poswieca im czas, jest nie do przyjecia aby mlody czlowiek nie interesowal sie...doslownie niczym! Interesuje mnie Wasza opinia poniewaz dzis kolezanka zapytala czemu rzucilam takiego ''fajnego'' faceta (nie znala go dobrze wiec nie wie o czym mowi). Zadalam jej to samo pytanie, ktore kieruje teraz do Was. Nic mi nie odpowiedziala. Zatem jak Wy dziewczyny uwazacie? Czy taki koles jest godny uwagi? Ja uwazam ze absolutnie nie!

Gość YYYYYYZzzzz
Dorosnij.

jak dla mnie chlopak szczery :D...wyluzowany, nie czujacy, ze wciaz musi komus czyms imponowac ;)

Gość kad
chyba ten chlopak byl starszy od Ciebie albo przynajmniej bardziej dojrzaly , jak ktos powiedzial, glupie pytanie glupia odpowiedz:D

Gość kad
oh prawda w oczy kole.. rzucilas chlopaka bo Ci odpisywal ze siedzi, lezy czy stoi :D smiech na sali a moze pozniej szedl na silownie czy cos robil a odpisywal Ci tak zebys juz wreszcie nie pytala glupio

Gość xxxnessy
Ej a co Ty robisz??

Gość kad
hahahh i to sa zainteresowanai pasje ? ogladam filmy slucham muzyki czytam ksiazki... ja tez ogladam filmy i slucham muzyki to moja pasja dorzuce ze lubie jeszcze surfowac po internecie :)

Gość CzlowiekStarejDaty
Ale ta dzieciarnia ma teraz problemy. Fiu, fiu!

Gość kad
ok juz przestaje po Tobie jezdzic :) mysle ze on tez ma jakies swoje pasje ( jezeli dla Ciebie jest nia ogladanie dobrych filmow itp ) to on tez jakies pasje ma ale na to pytanie Ci tak odpisywal ze siedzi.. (pewnie ogladal film ) bo mezczyzni nie sa zbyt wylewni.. ile ma lat?

jesli to Ci poprawia humor to prosze bardzo, jezdzij po mnie. najwyrazniej czujesz sie wtedy lepiej. on mial 23 lata. fiku mikuuu nie znasz mnie wiec nie nie pisz " i ty jestes zmeczona zyciem?" a jesli pytasz to tak, jestem zmeczona. mam juz tego dosc, bo mam problemy rodzinne