Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie do zatrzymania:(:(:(

uszkodziłam samochod :/

Polecane posty

ty dupku!!! mały staż!!! to gdzie mam kurwa jezdzic? nie jestem tirowcem czy przedstawicielem handlowym głupku zby robic kilometry!!! a jezdze dobrze i wystarczajaco dużo!!!

Gość ja mam od 11 miesięcy prawo
ale się nie denrwuj żeby umieć jeździć to się trzeba naprawdę dużo najeżdzić

nie do zatrzymania:(:(:( Uspokuj się dziecko, po prostu nazywasz ludzi debilami, bez podania racjonalnego wytłumaczenia. Sama jesteś debilem skoro nawet na manualnej skrzyni jeździć nie umiesz, a czepiasz się do tych co używają automatu. Na automacie tez trzeba umieć jeździć. Widać do chamstwa trzeba w ich jezyku, bo inaczej się nie da. 🖐️

umiem jezdzic!! a ty szymonku idz zmien pampersa i zakaPakuj ksiazki do torby bo wrzesnien sie zbliza gówniarzu wiec mnie nie pouyczaj kretynie zasrancu!!!

Gość cozagłupotaludzka
SZYNAMON A SKAD JESTES? :D

napisałam ci kretynie, bo ty mnie tez obrazasz ze niby nie umiem jezdzic A UMIEM WIEC MILCZ GÓWNIARZU!!!bo nic o mnie nie wiesz

Gość cozagłupotaludzka
SZYNAMON NA STUDIA IDZIE

szym9on wyglada jak ciota z ta grzywką!!! emo pierdolony cieciu idz sie potnij zytetką!!! kurwa pokolenie emo debili, i co ty myslisz ze jestes zajebisty jak sobie strzelisz focie przed lustrem>? załosny jestes jak ciota, gorzej niz laski!!!

Nie do zatrzymania. Widać właśnie jak umiesz jeździć, skoro przyjeebałaś w ściane ledwie przekręcając stacyjkę. Więcej do powiedzenia nie mam, bo debilowi i tak nie przetłumaczysz. A skoro ja grzecznie się wypowiadałem, a Ty bez uzasadnienia zaczęłaś jechać po ludziach, to chyba tylko o Tobie świadczy. Przesiądź się na rower, bo chyba na nim prawo jazdy robiłaś dziecko. 🖐️ cozaglupotaludzka: W Belgii mieszkam, a dlaczego pytasz? :D Nie, ja nie ide na studia, ja się szkolę w zupeeeeeełnie innym kierunku :D

sam zaczyna obrazać to teraz masz!! wybacz ale sie wkurwiłam, nie znasz mnie a oceniasz po jednej wpadce . zalosny emo debil

Hahahhaha, ale z Ciebie idiotka, pojedź mi po ambicji a nie wyglądzie debilu, w przeciwieństwie do Ciebie nie wstydzę się pokazać ryja. Na tym etapie kończę rozmowę z Tobą, bo chyba Cię rozdzice z bardzo wielkim dystansem wychowywali słoneczko. : *

o żesz kurwa z przeproszeniem...ale masz charakterek

ty zasranu zdałniony emo kretynie!! mam prawko dluzewj niż ty i pewnie lepiej od ciebie jeazdze cioo pierdolony gówniarz bedzie mi suie pluł!! zamknij dupe idz do taty niech cie pokocha frajerze emo gnoju!!!! aha i mozesz sobie pomarzyc o takim smaochodzie jak ja mam !!! w tej belgii pewnie zrywasz banany kredtyn bez szkoły Q!!!1

Gość cozagłupotaludzka
ahahahah :d szymonku a w jakim kierunku sie szkolisz?

nie musze pokazaywac tu '' ryja'' bo nie mam takiej potrzeby, z reszta widac jaki z ciebie ''mezczynza;'' co siedzi na babskim forum,, załosy cieciu wyperdalaj stad bezmózgi scierojadzie bez prawka i samochodu :D

Nie do zatrzymania, na temat samochodów, jakie i za ile mamy to bym mógł z Tobą długo dyskutować. Jeździłem 4 lata przed zrobieniem prawa jazdy dzień w dzień i nawet nie zarysowałem samochodu. A Ty jak widać po prostu jesteś urażona tym że mam racje i zdajesz sobie z tego świadomość. Nie nazywaj mnie emo, skoro nim nie jestem. Ty nawet pewnie nie wiesz co to jest emo. O zrywaniu bananów to pewnie wiesz najwięcej, ja mam inne zainteresowania i nie mam Ci zamiaru nic udowadniać słodka idiotko :)

masz mozg mniejszy od główki szpilki, wystarczy spojrzeć na twoje zdjecie sweeet focie loffff ciam kurwa jak mnie takie półgłówki denerwują.

cozagłupotaludzka: Szkolę się na pilota, mam do wylatania 55 godizn, zostało mi 12 :D

jezdziłeś chyba maluchem po lesie frajerze!!!!!!!! hahahahhahaha i wyjeb ta fote i sie nie kompromituj gnoju zasrany !!!!!!!!

Gość matacz...,.,.,.,.,.
Szynamon Bo można bez, o ile samochód stoi na luzie W automatach na przykład nie ma sprzęga, jest tylko hamulec i gaz -------------------- i takowego mozna zapalic tylko jezeli lewarek jest w pozycji P lun N w kazdej innej rozrusznik nie kreci ....

matacz...,.,.,.,.,. Dokładnie, w moim są blokady systemowe i odpalę tylko z pozycji P Ale mam jeszcze opcje tip tronic, na której nawet nigdy nie jeździłem :D

pffff co awionetką bedziesz latał cieciu???? idz na polibude na lotnictowo to zobaczysz co to znaczy !!!!!! z reszta nawet by cie tam nie przyjeli , lotnictwo nie dla idiotów,

o nie mogę ale się babsko wkurza

nie do zatrzymania:(:(:( Idiotko, nie rozumiesz że nie mam ochoty na odpisywanie na Twoje tępe wpisy? Nie szkole się w Polsce więc mam w dupie Twoje polibudy. Szkole sie na cessnie 172 skyhawk, pewnie nawet nie wiesz co to.

sam zaczął, moglam sie wkurwić :/ :O

co zaczął??? sama zaczęłaś

Gość erytyehtt
Hehe, bywa. :) Ja posiadam VW z DSG i bez wciśniętego pedału sprzęgła nie da się odpalić, kluczykiem sobie można kręcić do usranej śmierci. :D

idioto nie zorumuiesz ze to moj topic? i forum dla kobiet?? wypeirdalaj mi stad dziewczynko i sie nie kompromituj już soiwmi wypocinami, z gównem nie bede syskutowac!!! nara

HAhahahhahahha, lata mi że to Twój topic, zostanę tu specjalnie zeby Cie sprowokowac.