Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie do zatrzymania:(:(:(

uszkodziłam samochod :/

Polecane posty

ON zaczał, bo stwierdzil ze nie umiem jezdzic :/ tylko na jakiej podstawie? nic o mnie nie wie wywnioskowal to na podstawie jednej wpadki?? idiota po prostu!!

Gość ja mam od 11 miesięcy prawo
ciekawa jestem do kogo była ta ostatnia wypowiedź

mam wyjebane na ciebie :)

ojej powiedział i co? umiesz czy nie taki wypadek mógł się każdemu zdarzyć

wszystkie to z dziewczynką i z tym mam wyjebane było do szymonka- dziewczynki

no wlasnie mogl sie kazdemu zdarzyc, to dlaczego on na podstawie tego mnie obraza i wyciaga bezsensowne wnioski?

To o czym Ty myślałaś, że o TAKIEJ rzeczy zapomniałaś? Da sie tak w ogóle :P mi się jeszcze nigdy nic podobnego nie przytrafiło no a ogólnie to może z 20 - 25tyś kilometrów wyjeżdżam rocznie, więc niedużo. Pocieszę CIę - ford to gówno :) Gdyby to był samochód to rozumiem przejęcie noo a tak... :P

Gość matacz...,.,.,.,.,.
tip tronic to nazwa zarezerwowana dla koncernu audi ! i tylko ich skrzynie mają taką nazwe - jzu w BMW jest to step tronic ....

obrażać to ty zaczęłaś. a stwierdzenie bezpodstawnego wniosku mogłaś zostawić bez komentarza

matacz...,.,.,.,.,. Ja w swoim c5 mam wyraźnie napisane ze to jest tip tronic, wiadomo citroen nie bmw i mógł coś podciągnąć. Czytałem tez kiedyś gdzieś że to skrzynie montowane w porsche, ale z przymrużeniem oka na to patrzyłem. :D http://photos01.otomoto.pl/photos/original/C19/58/55/C19585536_1.jpg Do tej idiotki: To Ty dzieciątko nazwałaś ludzi jeżdzących na automacie debilami, więc się zastanów kto zaczął.

skacz ta dyskusuje dziewczynko, widać ze sie znasz na samochodach gorzej niz i moja babcia :) poczytaj lepiej forum motoryzajcyjne moze sie czegos dowiesz, a nie na babskim klepiesz swoje smoutki :)

Gość fsvbfdsbds
przeciez auto mozna odpalac bez sprzegla idioto!! mialas wrzucony bieg dlatego przywalilas masz AC?

skacz? Skoczyć to Ty byś mogła z okna, jeśli wysoko mieszkasz, wszystkim by to pasowało. Skończ się pisze. Prawko pewnie zdawałaś dupą. :P fsvbfdsbds napisałem że można, jeśli nie stoi na biegu, nie nazywaj mnie idiotą.

fsvbfdsbds no mam ubezpieczenie :):):) i masz racje ze nazwales szymonka idiotą !!! ta dziewczynka ni zna sie na autach i sie wymandza :):)

nooo cóż jeśli niektórzy mają problemy z samą ortografią to co dopiero z nauką jazdy.... myślę, że nie ma co się dziwić :o

to sa literówki idioci bo szybko pisze :O:O:O:O nie czepiajcie sie bezmozgi bez szkoly :)

hmm zazdoscisz? na ciebie zadna laska nie spojrzy takie emo cioty powinno się zagazowac.

Mycha Ona ma tez problemy z czytaniem, bo najpierw mi zaprzecza, potem mnie wyzywa, a następnie pisze to co ja uprzednio napisałem, jadąc po mnie że tego nie mówiłem. Literówki? buahahhaha literówka jest wtedy, gdy się zapomni litery, a nie zamiast ą, an napisze, albo oń, ą. Jesteś debilem i musisz z tym żyć dziecko.

skacz a skończ to znaczna różnica tak jak wymądrza i wymaNdŻa .... Mieszkam od lat za granicą a ortografię polską znam lepiej niż ty mimo, że nie miałam możliwości skorzystania w szkole z nauki języka polskiego, wstydź się.

ty jestes uposledzony jakis :) pisz sobie pisz co chcesz jak ma ci to pomoc :) jestes chory, a takim ludziom trzeba wspolczuc :(

**Mycha Dlatego bezgranicznie gardze ludźmi którzy nie potrafią nawet napisać z sensem, mało tego poprawnie, a jada po innych. W Polsce nie mieszkam od 10 lat, a podstawówkę skończyłem w Polsce na poziomie drugiej klasy, a potrafię napisać poprawnie, więc wymagam tego tez od innych, a że ona jest debilem. Mówię Ci, nie warto z nią dyskutować bo to jakiś ulung jest. :D

za to ja b. dobrze znam angl i rosyjski :)

''jada po innych'' hahaha cieciu jada??? jada?? a co to znaczy jada?? emo cioto???? zamlicz i nie pouczaj innych skoro piszesz tak samo i jeszcze gorszy bełkot!!!

I pewnie władasz nim tak jak Polskim? Znam 4 różne języki i po Polsku tez potrafię pisać. Pogódź się z tym że jesteś debilem. : *

aha i jak juz czepiac sie wszystkiego to przecinki stawiasz nie w tych miejsach co trzeba półgłówku :)

Szynamon a skąd jesteś jeśli można zapytać oczywiście, bo nie chcę wyjść na jakąś wścibską :P Autorko stwierdzenie, że automat jest dla debili jest stwierdzeniem na tym samym poziomie co ''blondynki są głupie'' oraz ''każdy łysy to bandyta''. Jeśli starsze, czy tylko wygodnicke osoby (bo to najczęściej właściciele automatów) nazywasz debilami to jak siebie nazwiesz? Wiesz nie chce być niemiła jednak ja np. nie wyzywam kogoś od debila i biedaka bo go nie stać na SAMOCHÓD i musi fordem jeździć :)

Gość adddda
autorko nic się nie martw :) nawet najlepszym się zdarza

nie mam na Ciebie słów nie do zatrzymania:(:(:(. Miałem napisać "jadom?", "jadoł"? Akurat jada nie jest błędem, jesli się używa klawiatury. A ja mam nieco zepsuty Alt Gr. więc to nie świadczy o mnie, co najwyżej o mojej klawiaturze. Tylko utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że nie dostałaś się do 3 klasy szkoły podstawowej, nie zaniżam poziomu rozmawiając z Tobą, bo musiałbym się położyć, do widzenia. 🖐️