Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie do zatrzymania:(:(:(

uszkodziłam samochod :/

Polecane posty

ta i co jeszcze wymyslisz baranie??? jestes skonczoną ciota i nic tego nie zmieni, a iloraz twojej inteligencji mozna zobaczyc otwierając twoja sweet focię, stoisz w jednym rzędzi z rózowymi plastikami i dziunami :)

nie do zatrzymania:(:(:( Dziesiątki razy pisałem, że zdjęcie było robione na prośbę kogoś. Miałem je usunąć, ale lubię, jak takie ulundżki jak Ty napinają.

huj mnie to obchodzi :) zalosne polaczki za granicą czysczące kible ablo podmywające dupska stacom w niemczech :) no tak cholota wyjechala z Polski :) jak dobrze! mam nadzieje ze nie wrócicie do naszego pięknego kraju :)

nie do zatrzymania:(:(:( Ford gówno wort, a fiat jego brat. Tyle mam Ci do powiedzenia dziecinko. Zarabiaj 1200zł miesięcznie siedząc na kasie, kiedy ja zarabiam 10 razy tyle robiąc to co lubię. Powodzenia 🖐️

wypieprzac stad gownojady zalozcie sobie sowj erotic topic a nie zasmiecajcie mi tego :)

Przynajmniej w tym kraju panuje porządek i nie rządzi nim korupcja :) Poza tym gdybyś wiedziała jaką mam pracę to aż by ci się głupio zrobiło, z resztą ciebie to bym nawet do sprzątania biura nie zatrudniła bo za tępa jesteś :) i nie muszę się fordem upokarzać - a to też przecież ważna sprawa ;)

tyle to chyba twoja stara zarobi po lampa jak ja zechce jakis stary zagrzybialy zul posunąc w cipsko :) ja mam wykształcenie wyzsze i niezlą pracę w polsce mozna zyc na poziomie i nie trzeba wyjerzdzac i dawqc sie ponizac niemcom czy angolom jak jak wy umiecie :) przegraliscie :)

**Mycha Jej nie przetłumaczysz, tak się zachowuje dziecko któremu brak argumentów. :classic_cool: Czyli gdzieś w tym samym wieku co ja wyjechałaś, a bardzo dobrze radzisz sobie po Polsku. :D

Wykształcenie wyższe w wynoszeniu śmieci? Dziecko, przecież Ty nawet zdania poprawnie napisać nie potrafisz. Jedź mi po rodzicach, na pewno wezmę to do siebie. 🖐️

mycha lezba interesuje sie dziewczynkami (czytaj szymonkiem) zkoda mi was pewnie mieszkacie w pokoju we 10 wpierdalacie konserwy a od rana do wieczora zapieprzacie na budowie albo plantacji az wam łapy puchną od roboty :) dobrze ze takie połgłówki wyjerzdzają :) Polska nasza kochana nie potrzebuje takich "scierw"

Babka nie potrafi nawet auta odpalić więc się musi wyżyć na rodakach za granicami kraju :D dobre! Upokarzać to się musi ktoś kto przypierrdala autem o ścianę garażu bo jest za tępy by ogarnąć zasady prowadzenia - O PRZEPRASZAM - samego odpalania pojazdu. Idź lepiej szukać mechanika który ci za grosze oklepie tego twojego wiochwagena :)🖐️

litości, ludzie jestescie zalosni :( szkoda mi was nara bezmózgi mycha przegrałaś zycie swinio w niemczech dajesz dupy starym zulom, a szyminek opierdala psie szminy w belgii !!! cya!!!

Kolejna ''mądra'' osoba która powiela stereotypy a w innym państwie to nawet przy granicy nie postała :) nie wiesz jak żyję, gdzie mieszkam i jak pracuję. Uważasz, że za granicą można tylko pracować w polu? Przepraszam ale to w Polsce nie ma ani jednej porządnej firmy czy koncernu, tak więc ''pseudo-firmy'' są gówno warte i do pięt nie dorosną zagranicznym. Z resztą - kocham moją ojczyznę i mimo, że jest jaka jest to się jej nie wstydzę jednakże nie ma tam warunków do życia dla mnie takich jakie mam tutaj więc nie mam zamiaru tam wracać jak na razie. a ty wyżej srasz niż duupę masz a nawet autem jeździć nie potrafisz i się wypowiadać sensownie 🖐️

Ktoś tu przed chwilą mówił o znakach interpunkcyjnych :D Na razie Mycha, nie ma co się droczyć z tą idiotką bo się powtarza. :classic_cool:

Gość Gryzę azbest
Ale jak to, zostawiłaś samochód na biegu?

Normalne - najlepszą obroną jest atak. Skoro nie ma nic mądrego do powiedzenia to klepie bez sensu co jej przyjdzie do głowy, że niby wie jak moje życie wygląda. Jakoś się babsztyl musi odstresować w końcu rozwalił FORDA, rozumiesz to? Dla niej 4 letni FORD to jest COŚ :classic_cool:

w POLSCE NIE MA ANI JEDNEJ SENSOWNEJ FIRMY hahah tyk kurwo bezmozga bez szkoly, mamy porządne firmy i sa miejsca pracy ale dla specjalistów z wyksztalceniem i umiejetnosciami a nie z doswiadczeniem w zbieraniu ziemnikow w polu hahhahahahaha kretynka

**Mycha, no masz racje. W końcu musiałbym być w Polsce na jej stanowisku aby było mnie na to stać. Oh, co ja biedny zrobię, zarabiając jakieś marne grosze tutaj w Belgii. :(

Gryzę azbest no tak był na biegu właśnie :( przeważnie zostawiam na biegu :(

mozesz zalozyc sobie sznur na łeb, to bedzie najlpesza decyzja w towim marnym zycuy szymonko :)

ahh, no zapomniałam dodać, że w Polsce wszystko jest zgapiane od Niemców i generalnie zza granicy nawet durne programy telewizyjne :o zero kreatywności.

mamy najlepszą wódkę na świecie :) reklamy wiszą nawet na manhatanie w ny :)