Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewewewewewewewewe

Śmieszą mnie ludzie ktorzy studiują grafike komputerową

Polecane posty

Gość ewewewewewewewewe

Skoro nawet dzieci z gimnazjum robią juz grafike i biorą za ta kasę. Do tego znam osobe po podstawowce, ktora uwaza sie za grafika i nawet zalozyla firme... skoro to taka banalna sprawa to jaki jest to studiowac?

Gość ewewewewewewewewe
jaki jest sens to studiowac*

Gość gafika grafice nierowna
strony robione przez dzici z gimnasjum - hm... Wsrod gimnazjalistow moga byc.

Gość wefxdfgdexgg
bo może ich to interesuje i mają prawo?

Gość ewewewewewewewewe
No w sumie tak ale jak ktoś nie ma nawet MATURY a pisze o sobie, że jest grafikiem komputerowym, do tego zaklada firme jednoosobową to czy to nie jest dziwne? A inny musi skonczyc studia 5 lat i dopiero po studiach i obronie pracy mowi o sobie, ze jest grafikiem, WTF?

Jest grafika i grafika. Ja jestem takim właśnie grafikiem, jak mówisz, bez szkoły. Moja koleżanka po ASP jest dużo lepsza, zna więcej programów, nie tylko graficznych, ale czasem w grafice przydatnych. Zna też trendy w reklamie i zasady kompozycji. Ja jestem niezła, bo mam doświadczenie i trochę się dokształciłam na własną rękę, ale są tacy, którzy znają tylko podstawy Corela, nie mają żadnego zmysłu plastycznego i tworzą po prostu gnioty.

Bo moze chca miec po prostu zawod? tytuł? czasami starajac sie o jakies dofinansowania czy o prace w zakladzie trzeba miec w cv to i owo... zycie.... Ja tam uwazam, ze kazdy powinien studiowac to, co chce... mozna tez mowic, ze w ogole nie warto studiowac, bo przeciez wszystkiego mozna sie nauczyc samemu?

Ale fakt, akurat grafika to taki kierunek, gdzie wykształcenie jest niepotrzebne. Na szczęście.

" No w sumie tak ale jak ktoś nie ma nawet MATURY a pisze o sobie, że jest grafikiem komputerowym, do tego zaklada firme jednoosobową to czy to nie jest dziwne? A inny musi skonczyc studia 5 lat i dopiero po studiach i obronie pracy mowi o sobie, ze jest grafikiem, WTF?" BO MAJĄ AMBICJE????

Gość gafika grafice nierowna
wprawne oko od razu wyczuje amatorszczyznę. Na tej zasadzie moznaby zrezygnowac z wiekszosci studiow, bo od biedy wszystko mozna lepiej czy gorzej ( raczej gorzej ,zeby nie powiedziec - beznadziejnie) zrobic samemu...