Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___Weryfikatorr

Stara kobieta z dojrzałym, czyli nowy trend

Polecane posty

Gość ___Weryfikatorr

Nowy trend W Stanach Zjednoczonych już 40% kobiet po 35 roku życia jest związana z młodszym od siebie mężczyzną (((ale tyko na jakis czas, az się tym młodszym znudzą lub kiedy ci młodsi okryją w łóżku ich wady fizyczne do których poczują wstręt ))) . Przewiduje się, że z każdą kolejną dekadą tendencja ta będzie wzrastać ((( łatwiej poderwać zakompleksioną starzejąca się kobiete niz młodsza pewna siebie i swego ciała))). Jest to związane z daleko idącymi zmianami w strukturze społecznej - kobiety odgrywają w świecie coraz ważniejsze role i coraz częściej wygrywają z mężczyznami na płaszczyźnie zawodowej ((( lubią tak o sobie myslec choc w rzeczywistości sa lekcewazone w pracy.Po 40-ce w związku ze starzeniem sie ciała sa spychane pzrez pracodawców na nizsze szczeble, az do całkowitego usunięcia z pracy i wymiany na młodszy model ))). Oprócz tego statystyczna kobieta po 40-stce dba o siebie znacznie bardziej niż jej męski rówieśnik - wygląda młodziej i jest od niego atrakcyjniejsza ((( związane jest to z olbrzymim strachem o konsekwencje starości która jest nieunikniona, i z faktem ze o wartości kobiety decyduje jej atrakcyjnosć. Dzięki makijazom i modnym fryzurom na ulicy prezentuja się dobrze, ale w domowym zaciuszu po odsłonieciu swych twarzy czyli zmyciu podkładów, moga wzbudzić w młodszym pzrerażenie ))). Wszystko to powoduje, że kobiety dojrzałe - które spełniły się zawodowo i macierzyńsko - coraz częściej myślą o swojej przyjemności i wiążą się z młodszymi partnerami ((( którzy szukają łatwego seksu z zakompelsoina pełną strachu o życie w starości kobietą, która chce się oszukac i dowartościować młodszym partnerem : ))) . Badania dowodzą, że pod względem seksualnego dopasowania, do kobiety 40-letniej najlepiej pasuje mężczyzna w wieku 27 - 32 lat. ((( lecz w wieku 32 lat facet ma świetne silne ciało a kobieta 40-letnia jest tłusta owłosiona i pomarszczona ma pardontozę i celulitis- więc z tego dopasowania nici ))). Młodszy partner ma również więcej energii i wigoru, (( (ale szybko wykryje u starszej brak tej energii i ciagłe rozmyślania o starości i strachu: "co będzie po 40-ce?" ))) które pozwalają na realizowanie wspólnych pasji. Ponadto dzięki takiej różnicy wiekowej wyrównuje się także różnica w długości życia - kobiety żyją przeciętnie o 6 lat dłużej niż mężczyźni (((ale to nie jest przedłużanie życia, lecz starości stąd pojawił się pomysł eutanazji jako ukrócania życia w starości) :).

Gość czego kobiety nie zrobia by
się oszukiwac az po koniec życia

Gość świeta racja
kobiety myslą ze ktos uwierzy w ich kłamstwa ?

Gość niedługo kobiety po 70-ce
zaczna pisac że maja partnerów po 30ce i ze tacy włąśnie do nich pasuja biologicznie - smiech ludzie smiech

Gość tak tak hahahhahahaha
hahahha:)

Gość historia mojego romansu
spotkałam go w autobusie jak jechał ze swoim dzieckiem nigdy nie brakowało mi adoracji ze strony płci przeciwnej i nie tylko;) ale spotkanie z nim było szczególne takie zatrzymanie w czasie moje oczy jego oczy i nic więcej............................ wysiadając podał mi zmiętą kartkę ze swoim numerem telefonu i zaczęłam rozmyślać on żonaty tyle lat młodszy ja mężatka nigdy męża nie zdradziłam czy on mnie to nie wiem nigdy nie miałam żadnych podejrzeń,myślę po co mieszać w rodzinach,po co łapać coś co tylko jest chwilą bo przeciez wspólnej przyszłości to nie mieliśmy ale przyszły też inne myśli czas czas nieubłagany dla każdej kobiety, ten zachwyt w jego oczach i niesamowita uroda no taki przystojniak 190 blondyn piękne orzechowe oczy,wysportowany pachnący i taki młody....................................... zadzwoniłam po miesiącu to wszystko zaczęło się tak szybko dziać,telefony ukradkowe,zachwyty nad sobą i wreszcie spotkanie krótkie godzinne jakaś kawa spacer po parku i wyznanie jego jakie wrażenie na nim robię:) moja figura mój głos zapach,bawił się moimi włosami,powiedział ,że nic nie oczekuje bo szczęście już go spotkało,pocałował mnie w rękę......................................................... i tak spotykaliśmy się przez pół roku coraz śmielszy dotyk mocniejsze słowa i zaczęliśmy wynajmować hotele na godziny to było zjawiskowe i nie żałuję ani chwili spędzonej z tym człowiekiem odeszłam po dwóch latach bo złamał zasady i powiedział że kocha.... ja 49 on 33

Gość dajeradee
hmmm..jestem ta pomarszczona, z celulitem, ze sztuczna szczeka i z wypadajacymi wlosami :D ale za starego pryka powyzej 45 lat to bym sie nie wziela :P

Gość buhahaha...
...oj, dzieciaki!!! bo ten odwrotny model- stary facet i mloda laska, to juz sie przyjął i nikogo nie gorszy? Nie macie pojecia na temat kobiet 40-50 -letnich..dla was wszystko , co po 30-tce, to juz nad grobem..)))))))))))) Przygladam sie czasem facetom w okolicy 30-35 lat...zostalabym dziwica do tej pory, bo wolalabym nawet kijem ich nie ruszac... A "starosc" to nie kwestia tylko metryki...rozejrzycie sie wokol siebie i zobaczcie ile jest brzydkich, zaniedbanych , glupich, mlodych kobiet- jezeli mezczyzna wie, czego chce , wybierze dojrzała, mądrą, pewna siebie kobietę...cycki to nie wszystko!!! Ale przekonacie sie o tym dopiero wtedy, kiedy bedziecie dojrzali- często - WCALE, bo zatrzymacie sie na poziomie szkoly sredniej..................

Przygladam sie czasem facetom w okolicy 30-35 lat...zostalabym dziwica do tej pory, bo wolalabym nawet kijem ich nie ruszac...""" podobnie wileu męzczyn widziało wiele kobiet z przedziału 30-35lat które sa oblesne paskudne i pełne wad genetycznych ze zaden by nie ruszył ich kijem. Więc nie jestes zadnym ideałem Nie macie pojecia na temat kobiet 40-50 -letnich..dla was wszystko , co po 30-tce, to juz nad grobem..))))))))))))"""" czego kłamiesz dla nas kazda kobieta po 40-ce to juz nad grobem :)

odeszłam po dwóch latach bo złamał zasady i powiedział że kocha.... ja 49 on 33"""" jesssssssssssssu ten facet był chory na nekrofilię. Sypiac z nieboszczką straszne.

Gość buhahaha...
"czego kłamiesz dla nas kazda kobieta po 40-ce to juz nad grobem ".. to wez sie za te przed 15 rokiem..sama mlodosc-)))) no i rosnie zowu jakis pedofil.........

buhahaha... "czego kłamiesz dla nas kazda kobieta po 40-ce to juz nad grobem ".. to wez sie za te przed 15 rokiem..sama mlodosc-)))) no i rosnie zowu jakis pedofil.........'''' a co myślałaś że będziemy się męczyć z waszymi starymi ciałami?. jasne ze wybierzemu sama młodość 16-17 lat. A jaki zapach z cipki ? hmmmmm sam miód :)

Gość buhahaha...
oczywiscie, ze wybierzesz te najmniej doswiadczone, bo nie masz NIC do zaoferowania..prawdziwa kobieta wysmialaby cie , z twoimi mozliwosciami moglbys tylko powąchac....:-D

Gość historia mojego romansu
jesssssssssssssu ten facet był chory na nekrofilię. Sypiac z nieboszczką straszne tak może powiedzieć tylko kobieta:D męski umysł nie selekcjonuje kobiet tylko wybiera a wybór nie ma nic wspólnego z wiekiem tylko z popędem ostatecznie panowie w wieku dorastania podniecają się dużym biustem cioci czy nawet mamusi:) i to jest normalne tylko trzeba mieć wiedzę o życiu erotycznym a nie opierać swoje doświadczenie na yutube :D

buhahaha... oczywiscie, ze wybierzesz te najmniej doswiadczone, bo nie masz NIC do zaoferowania..prawdziwa kobieta wysmialaby cie , z twoimi mozliwosciami moglbys tylko powąchac...."""" ale ty jestes głupia. Wybiore najpieknjesze o gładkiej opalonej pachnącej skórze. Na co mi twoje doswiadczenie ukryte w starym zwiotczałym pomarszconym ciele. Nie uważaj idiotko siebie za kobiete dlatego ze przekroczyłaś 47lat. Od 7 lat nie ejstes kobieta tyko starą brzydką krową

Gość do tak tak hahahahaha
piszesz o swojej matce. współczuje jej takiego syna

Gość jeden z wielu....
stare nigdy nie dorówna młodemu.....

Gość buhahaha...
...a mądre ustąpi głupiemu...koniec tematu Zenada......................

Gość vfdsbvdfs
chyba stara młodemu cynicznemu ustąpic musi :)

Gość szczotkowalnia
A młode nie jest wieczne i też kiedyś będzie stare :D

Gość i nadal...
..zostanie głupie:-D

Gość piperzyć się w ciąży
O boże, następny frustrat z mikropenisem najeżdża na kobiety. To już się staje nudne.

Gość dfvbdsfbvsdf
piperzyć się w ciąży O boże, następny frustrat z mikropenisem najeżdża na kobiety. To już się staje nudne. """ ojoj stara babcia przekroczyła 40-kę i się obraziła na autora

Gość alr to juz bylo ,,,,
.

Gość czy to Egoist31
:O

Gość buahhahhahhahaa
" a co myślałaś że będziemy się męczyć z waszymi starymi ciałami?. jasne ze wybierzemu sama młodość 16-17 lat. A jaki zapach z c*pki ? hmmmmm sam miód " Egoist Ty chyba trafiales na jakies smierdziuchy co ? Co to po dyskotce nie wymyte sa ? :D:D

Gość ___Weryfikatorr = Egoist_*31
:classic_cool:

Gość a to jak z powieści ;)
historia mojego romansu spotkałam go w autobusie jak jechał ze swoim dzieckiem nigdy nie brakowało mi adoracji ze strony płci przeciwnej i nie tylko ale spotkanie z nim było szczególne takie zatrzymanie w czasie moje oczy jego oczy i nic więcej............................ wysiadając podał mi zmiętą kartkę ze swoim numerem telefonu i zaczęłam rozmyślać on żonaty tyle lat młodszy ja mężatka nigdy męża nie zdradziłam czy on mnie to nie wiem nigdy nie miałam żadnych podejrzeń,myślę po co mieszać w rodzinach,po co łapać coś co tylko jest chwilą bo przeciez wspólnej przyszłości to nie mieliśmy ale przyszły też inne myśli czas czas nieubłagany dla każdej kobiety, ten zachwyt w jego oczach i niesamowita uroda no taki przystojniak 190 blondyn piękne orzechowe oczy,wysportowany pachnący i taki młody....................................... zadzwoniłam po miesiącu to wszystko zaczęło się tak szybko dziać,telefony ukradkowe,zachwyty nad sobą i wreszcie spotkanie krótkie godzinne jakaś kawa spacer po parku i wyznanie jego jakie wrażenie na nim robię moja figura mój głos zapach,bawił się moimi włosami,powiedział ,że nic nie oczekuje bo szczęście już go spotkało,pocałował mnie w rękę...................................................... ... i tak spotykaliśmy się przez pół roku coraz śmielszy dotyk mocniejsze słowa i zaczęliśmy wynajmować hotele na godziny to było zjawiskowe i nie żałuję ani chwili spędzonej z tym człowiekiem odeszłam po dwóch latach bo złamał zasady i powiedział że kocha.... ja 49 on 33" ale nie wstyd ci było się rozebrać przed takim idealnym facetem w twoim wieku??

Gość DO EGOIST!!!!!!!!
Odpowiedz w topiku o Nowy trend.

Gość ___Weryfikatorr
Jem kupe.