Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___Weryfikatorr

Stara kobieta z dojrzałym, czyli nowy trend

Polecane posty

Gość historia mojego romansu
Miałam za luźną pochwę ale co tam. ;)

Gość egoista latwo poznac pod kazdy
-m nikiem :>

Gość EwaEwelina.
Egoist sam jest stary i ma objawy faceta po 40 który rwie młódki. :D

Gość gesgdfgdf
egoista latwo poznac pod kazdy -m nikiem :> bo mi nie zależy by sie kryć - k.u.r.w.a czego odbiegasz od tematu mozę byś cos napsiał w temacie?

Gość ewelina otoz to
:P

Gość Do historia mojego romansu
Ciekawe jak w twoim wieku to mozliwe, bo ja mam 29 i juz widze ze niest to to samo cialo co kiedys, chociaz mlodzi nadal sie do mnie " doczepiaja.

Gość Do historia mojego romansu
*nie jest

Gość co 33 latek widzial w 49 latce
?

Gość starość to koszmar
szczególnie dla pięknych kobiet. wystarczy popatrzeć co wyprawia ze swoją twarzą edyta górniak żeby zatrzymać młodość. niektóre z nich wolałyby młodo umrzeć żeby nie być starą. tylko żadna się do tego nigdy nie przyzna. a ze starością wpadają w depresję.

Gość ___Weryfikatorr vel Egoist*_31
Jestem kobietą z męskim nickiem, taka prawda.

Gość chlopie wpedzasz biedne kobity
z forum w jeszcze wieksze kompleksy :O daj se siana :Oi tak maja juz wystarczajaco zjebane zywot :O:O

Gość murzynki i mulatki starzeja si
inaczej niz polki u nich nie widac tak zmarszczek nie mozna porownywac aktorki do przecietnej polskiej kobiety ktorej nie stac na wiele rzeczy

Gość floow
autor jest popierdolony albo ma 15 lat :D

Gość stare lubia mlodych a strzazy
mlode Po 40 stce kazdy facet ciagnie do mlodej , to samo babsztyl po 40........

Gość historia mojego romansu
Zazdrosny jestes i tyle.

Gość oo......
Czego zazdrościć > ? starego ciała prawie 50 latki ? :O

Gość monika z chodnika
Weryfikator sam masz 50 lat.

Gość gddddd
" niektóre z nich wolałyby młodo umrzeć żeby nie być starą. tylko żadna się do tego nigdy nie przyzna. " to prawda :(

Gość a ja się nie przejmuję
a ja się nie przejmuje swoim wiekiem (44), mój facet ma ( 29) po nieudanym małżeństwie chciałam byc sama,z X się przyjaźnililismy,bywal na kawkach aż którego razu został na nac, tak się zaczęło,samo-spontanicznie-bez planów-bez zobowiązań to on się upierał przy swoim,bałam się zszargac opinie a jestem z małego miasteczka,jestesmy para 2 lata,mieszkamy ze sobą, moje pełnoletnie dzieci zaakceptowały mój wybór, znajomi,sąsiedzi,rodzina także, właściwie to nigdy nic przykrego mnie nie spotkało z tego powodu,nikt nikogo nie skrzywdził, on kawaler ja wolna,czasami tylko się zastanawiam co będzie za 10-15 lat,czy ze mna będzie,czy odejdzie? tego nie wiem,i nie chcę wiedzieć dobrze że czasy się zmieniają, tajemnica udanego związku nie jest wiek lecz charakter i przyjaźń

Gość Soczysta 37
Witam, jestem mężatką z kilkunastoletnim stażem. Ostatnio nachodzą mnie fantazje erotyczne w których bierze udział młody mężczyzna (ok. 20) lat niezbyt doświadczony w tych sprawach. Jeśli jest tu taki, to proszę o kontakt juicy.beata@gmail.com

Gość egefgd
gsfgfdsg

Gość o rzeszty
wiadomo, ze kobieta 30-to, potem 40-to, potem 50-cio letnia, pod wzgledem jedrnosci ciala, to juz nie to samo, co 20-tka. ale jednak zadbane kobiety po 30, 40, 50 sa bardzo atrakcyjne! nikt nie mowi, ze wygladaja o 20 lat mlodziej, nie o to chodzi, ale sa nadal szczuple, piekne, maja klase, sa zabawne, dowcipne, inteligentne. nie maja startu z mlodszymi pod wzgledem jedrnosci skory, ale inne atuty czynia je bardzo atrakcyjnymi i dla faceta, ktory ma na mysli cos innego niz jedrne cialo do ruchania, stanowia nie lada skarb. tez sie nieraz dziwie, ze faceci do 20 randkuja z babkami nawet 20 lat starszymi, ale jednak cos w tym jest.

Gość o rzeszty
osobiscie znam kilka kobiet w przedziale wikowym 40-55, ktorych jedynym objawiem starosci jest mniej napieta skora na twarzy, ale poza tym :D jedna znajoma 45-latka wyglada normalnie na 15-tke jesli chodzi o cialo :D jest filigranowa, wysportowana (ale nie nadmiernie umiesniona), nie ma celulitu, ma bardzo zdrowa skore, bo nie je miesa, cukru, zas je ogrom orzechow, straczkowcow i pelnego ziarna, co cudownie wplywa na skore. ostanio ta kobieta byla ubrana w szorty i zwykla koszulke z krotkim rekawem oraz japonki. prosto i bezpretensjonalnie. oprocz tego, ze z twarzy wyglada powazniej, bo wiadomo jest juz inne spojzenie, inna ekspresja, to jej cialo wyglada jak cialo nastolatki. nie wiem, jak ona to robi, ale chyba bardzo zdrowym trybem zycia...

Gość Killerus
Miałem 22lata to miałem 37latke potem 25lat 44latke i zawsze je miło wspominam eech i jakoś nie czułem do nich odrazy wiedziały czego chcą dojrzałe życiowo a w łóżku? Pieprzylismy się jak króliki. A młode to często głupie i jakoś nie kręcą mnie istoty o niższym ilorazie inteligencji ode mnie.

Gość blanka1100
dawno nie miałam fiuta w pysku

Gość Ymmara
blanka1100 Egoist chyba nigdy nie przeleciał starszej przeleciał dlatego wie że tego juz nie tknie

Gość Syvinn
blanka 1100 chetnie nadstawia młodsyzm :) 1100 to liczba partnerów?

Gość Killerus
Jak młodszy się interesuje starsza wie że dojrzałe to takie niewyżyte są i 'wią' czego chcą:)