Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___Weryfikatorr

Stara kobieta z dojrzałym, czyli nowy trend

Polecane posty

Gość Iris orange
Egoist masz jakies kompleksy albo zle doswiadczenia ze straszymi..:D

Gość fghgchnfg
nfgbnfcxb

Gość fghgchnfg
Iris orange Egoist masz jakies kompleksy albo zle doswiadczenia ze straszymi.. pewnie śmierdziały były obwisłe i nie goliły narzadów rodnych

Gość kompletna bzdura hahaha
haha 40-stki sa seksowne jak cholera, pewne siebie i swojej kobiecosc, ot co:)

Gość Senetrro 23
kompletna bzdura hahaha haha 40-stki sa seksowne jak cholera, pewne siebie i swojej kobiecosc, ot co" sexowne sa kobiety piekne - i żadne inne. nie lubię kkiedy stare brzydkie 40ki które całe życie były brzydkie uważają iż raptem przy 40-ce wyłądniały. 40letnia kobiety już smierdzi starością i jak się stoi w kolejce w skelpie to takie zapachy się czuje.

Gość starsza o 8 lat
Moja kobieta jest starsza o 8 lat , wiec nie pierdol chlopie , jak ci przeszkadza wiek to sram na to , ja 28 , ona 36. ^^

Gość Kjeert
jak ci przeszkadza wiek to sram na to" - a my sramy na ciebie debilu po huj tu wchodzisz?

Gość prawiczek provokator
kolo bedzie tak jechal na stare to zadna go nie bedzie lubic :D🖐️

Gość załamana starszymi
mlodsi chlopcy mają jakąś taką czułość wzgledem kobiet ktorą stracili starsi.umieją zatroszczyc sie o kobiete, i wszystko,zapytac o problemy,pogadac,pomoc,wspomoc miłym słowem. starsi strasznie sa zimni i obojętni, dobrze mi sie z nimi przebywa,sa uczynniejsi, kupują prezenty, zapraszają do kawiarni,ale do związku trudno sie przekonać,bo boje się zostawienia za jakis czas.

Gość czterdziestoczteroletnia
Miałam podobnie, w sobotę rozstałam się z 23 lata młodszym chłopakiem po 2 latach i 4 miesiącach w związku. Poznał dziewczynę w swoim wieku, a ja go nie zatrzymywałam, żeby "nie wiązać mu dalej życia.

Gość Artur20
Tylko do Pań z Krakowa - Artur 20 -lat 100% dyskretny szukam kobiety doświadczonej ,zdecydowanej w wieku 40-55 lat tak dobrze przeczytałaś jestem młodym Facetem - zdrowym fizycznie i psychicznie - wysoki 180cm- byłem już w związku z kobietą dojrzałą (wyjechała/tęsknię za takim układem właśnie z doświadczoną twój stan cywilny też nie ma znaczenia ) Młode mnie nie interesują (brak czasu na obecnym moim etapie) Nie oczekuję sponsoringu ! Oczekuję czułości,spontaniczności ;kobieta powinna być delikatną zdecydowaną ,zadbaną , sylwetka nie gra roli . Uwaga Ważne nie paląca ,oczywiście musi mieć sympatyczną aparycję w mojej ocenie.Czakam na Email

Gość o boziu
moj najmlodszy facet byl taki slodki :) on mial wtedy 20 a ja 36 :P hmm sex byl zajebisty, ciagle mu sterczal i ciagle bylo mu malo :) milo wspominam,fajnie bylo sprobowac

Gość zauwazyliscie ze teraz stare
lubia mlodych chlopakow :D takie baby w wieku 38 - 42 lata patrza sie na dzieci 19 - 22 lata :P:P

Gość czasami kwestia przypadku
czasami to kwestia przypadku a czasami upodobania ja tez mam mlodszego o 15 lat faceta i co ? jestem gorsza ? jakas nienormalna z tego powodu ? nikomu rodziny nie rozbilam bo jest kawalerem,takiego dokonal wyboru,nikt go nie trzyma sila,mogo sie zwiazac z dziewczyna w swoim wieku ale jak twierdzi : dzisiejsze dziewuchy to pustaki,nie mialby o czym z taka rozmawiac a i znoszenie foch i fanaberii tez mu nie na reke to spokojny,dojrzaly emocjonalnie facet, cieply,czuly i potrafi dac szacunek, a sex ? no wiadomo,jest super,mamy podobne temperamenty choc przyznam sie czasami mam dosc :P

Gość ajajajajaaaaa
czasami kwestia przypadku ---On z Tobą jest po prostu z wygody,bo dupy mu dasz,w ciąże nie bedziesz chciała już na epwno zajśc,do ołtarza nie będziesz ciągnąć. Poczekaj trochę,pozna fajną,młodszą od ciebie i po prostu powie c'est la vie

Gość santander
Równouprawnienie odwaliło kobitom do reszty, a potem taka Demi More płacz i zgrzytanie zębów bo zdrady Ashtona.

Gość na zachodzie to norma
Demi Moore ma kolejnego mlodszego, jeszcze bardziej przystojnego:p;)

haha i tu akurat sie mylisz :P poprosil mnie o reke tylko ja odmowilam,a wiesz dlaczego ? bo sie zwyczajnie przestraszylam, dobrze mi jest jak jest,jestem rozwodka wiec do slubu po raz drugi mi sie nie spieszy

Gość santander
czasami kwestia przypadku Ile masz lat ?

49

43

52

Gość nowy trend
mam 30 i podoba mi sie 22 latek i ja jemu tez

Gość na zachodzie to norma
hehe u nas podobnie;)

ruchanko jezt jak trza :D

Artek co za fota :P

Gość dertyuiol;lkjhgf
mam starsego duzzo i jest pieknie

Gość tez 40tkaaaa
Egoist_31 zostal porzucony przez rowiesniczki lub starsza kobiete,niemozliwe zeby facet po 30 byl tak durny:P:P