Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___Weryfikatorr

Stara kobieta z dojrzałym, czyli nowy trend

Polecane posty

Gość weryfikator=egoist31
___Weryfikatorr alias Egoist31 ma juz kryzys wieku sredniego,panowie po 30 juz tak maja. :classic_cool:

Gość pytanie do was mamm
A jak to jest, że czasami starsze kobiety desperacko próbują rozbić związek młodszemu z jego jeszcze młodszą partnerką, dlaczego to robią

Gość angina29
Nigdy nie przypuszczałam, że zadurzę się w kimś młodszym... A jednak. Mój chłopak jest ode mnie 7 lat młodszy. Jakoś tak mnie zbałamucił, zakręcił i zanim się obejrzałam, wpadłam po uszy. Teraz drapię się po głowie: czy to aby na pewno dobra decyzja. 7 lat różnicy to jednak takie : imprezy, znajomi, koncerty i niby to wszystko bardzo ważne, ale wiadomo, stabilizacja, wspólne mieszkanie, jakieś dzieci, to u niego odległa przyszłość, a u mnie - niekoniecznie. Zaczęłam się zastanawiać, czy sobie nie odpuścić. Wszelki wkład w dyskusje i konstruktywne opinie mile widziane.

angina 29,wyrażam tylko swoją opinię.Różnica wieku między Wami wcale nie jest duża.Jeżeli jesteś zakochana z wzajemnością,to nie odpuszczaj.Wywnioskowałam,że masz 29 lat.Zdążysz urodzić dzieci i masz na to czas.To mój punkt widzenia;-)Pozdrawiam.

Gość stara nie stara
to ja pisalam jako ofeferma jestem w twojej sytuacji . poznalam chlopaka o 15 lat mlodszego. biedny sie zakochal i cierpi , on 22 , ja 37 , on byl dotychczas z jedna kobieta , ja po 6 latach zwiazku , bez slubu . laczy nas dziecinne dla wiekszosci ziomali w polszy , podejscie do zwiazkow . on uczy sie zawodu , i jest z domu dziecka, wiec nie ma rodziny, ja nie mam rodzenstwa, rodzice sa zagranica i nie ma z nimi kontaktu . nie chce jednak skonczyc jak demi moore i ashton kutcher , jak wiecie nie ma nic co zatrzyma starzenie . czy jest ktos w takim zwiazku ?

Gość cytia
Mam 44 lata i i zaczęłam spotykać się z 28- letnim chłopakiem. Jest fajny, zadbany, wesoły........i co będzie jak się zakocham?

Gość cytia
angina29 co ja mam powiedzieć ????

Gość stara z mlodszym
Ludziska jest XXI wiek, a to ,że macie taka mentalność to wasz problem . Niech każda zyje jak chce

Gość bazinka.
angino u mnie jest 7 lat różnicy Ja ur. 21.11.1985, mój facet 16.01.1992.

Gość Piotrek111
Odnawiam temat. Witajcie, jestem 23 letnim facetem i tak się złożyło, że miałem okazję romansować z dwiema mężatkami, 37 i 43 lata. Były to wspaniałe, piękne, zadbane i inteligentne kobiety, które potrzebowały po prostu trochę emocji i odmiany, a także ciepła i czułości. Nie czuły się atrakcyjne, mimo że takie były. W domu przeżywały tylko codzienną monotonię a ich partnerzy prawie w ogóle o nie nie dbali, nie stać ich było nawet na proste gesty. Dlatego chciałem zapewnić wszystkie kobiety, które czują się zaniedbywane - to nie z wami jest coś nie tak I tak kończąc to nie bójcie się różnicy wieku, gdy druga osoba jest dojrzała emocjonalnie nie ma ona żadnego znaczenia, a możecie przeżyć coś fajnego.

Gość stara nad grobem
a mnie tacy między 20 30 pare jeszcze podrywają:P

Gość kundra
32 letni facet ma switn ecialo -hhaha- przeciez jest plaga otylosci juz u nastolatkow - a baby 40 letnie bywaja szczuple i zadbande wyliftingowane

Gość niańka młodszego
u mnie 15 lat różnicy, 3 lata znajomości,,wspólne mieszkanie a 2 dni temu wyrzuciłam go z hukiem z domu za drzwi i kto mówi że starsze to desperatki, że zrobią wszystko by zatrzymac młodszego,u mnie jest na odwrót ważne by ten młodszy był partnerem a nie synem,wiek wtedy nie ma żadnego znaczenia,jesli charaktery są do siebie podobne,myślenie,podobne potrzeby od zycia i cele to wiek nie rozwali związku

Gość ehwjbdcnw
tak wygląda starość ruchaczy .. sex z byle kim, byle gdzie, żeby tylko był

Gość 6ryu4rye
t

Gość y4y74yry
t

Gość skadi
jestes nienormalny chlopcze i zle sie ciebie czyta

Gość ja też ds
a ty skadi wykuriwiaj z tego tematu.

Gość On24,Ona37
Byłem szczęśliwy ale wszystko spieprzyłem, wciągałem , piłem , nie umiem żyć bez chlania, imprez, ona też nie lepsza , bulimiczka i pijaczka :P

Gość On24,Ona37
Byłem szczęśliwy ale wszystko spieprzyłem, wciągałem , piłem , nie umiem żyć bez chlania, imprez, ona też nie lepsza , bulimiczka i pijaczka :P

Gość ciekawy temat...............
pewnie dużo wymaga jeśli chodzi o wygląd...a nie boisz się, że kiedyś może się skonczyc?

Gość ___Weryfikatorr
up