Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olczykaczykiwiczyk

jeśli żona to tylko ze wschodu bo Polki są juz całkiem zdemoralizowane

Polecane posty

Zemdleć nie, ale zasłabłam nie raz :( Zdarzało mi się to szczególnie wtedy gdy byłam młodsza. Teraz bardzo rzadko... Film na szczęście nigdy mi się nie urwał, ale byłam blada jak trup i nie ogarniałam co się wokół mnie działo.

''Mnie raz się zdarzyło... za szybko wstałem. Co ciekawe, często zdarza mi się szybko podnosić z fotela/tapczanu/itp. i nigdy nic nie było... a ten jeden raz bach '' i przybiegła Pamela i usta usta walnęła? czy w usta nie trafiła? :p

Nie wstawaj tak gwałtownie:P To jest główna przyczyna:) Ja jak wstanę szybko z łóżka to kręci mi się w głowie ale wtedy siadam na 30 sekund i przechodzi :P A gdzie Ci się śpieszy, że się tak szybko podrywasz?:P Był ktoś z Tobą jak ciapłeś na ziemię? :)

''Nie, sam wstałem po chwili i zastanawiałem się co się stało... dziwne uczucie . Nawet nie pamiętam momentu kiedy wstawałem - po prostu nagle byłem na nogach.'' moze to tylko zwykły orgazm? albo pęcherz moczowy uciskał na płat skroniowy?

Żółwia nigdy nie miałam ale chciałam mieć:) Chomika miałam, zapieprzał w nocy po schodach, tata o mały włos go nie rozdeptał :P Rybek nie miałam ale nic do nich nie mam. Na śmierć karpia w Święta nie mogę spokojnie patrzeć :)

Też sporadycznie jem ryby ale Święta są nieuniknione... Żal mi karpi, trzymają je stadami, ściśnięte, zdychają w męczarniach. Też mi Boże Narodzenie.. No to Twoje pytanie:)

Nie sądzę, żeby rosjanki nadawały się na żony. To straszne koniunkturalistki. Może jakieś skośnookie panny ze stepów a i owszem, ale slusznie napisano, że te typowe, biale rosjanki to koniunkturalistki i pójdą za kasą. Ożenią się z Polakiem , poczekaja 3 lata na obywatelstwo i wypierdolą na zachód. Co do bab z Bialorusi, Litwy, Ukrainy: może i jakaś wychowana na wsi co poszla na studia do wielkie miasta ma jeszcze jakieś zasady, ale te z duzych miast są rownie spragnione luksusu co Ruskie czy Polki. Aha i nie wiem czego się puste baby tak wywyższacie - polki to też koniunkturalistkui i idą za forsą. Dla Polki Polak ze średniej klasy to lachmaniarz, ale Anglik juz nie. Nie dlatego, że mniej pije, plai czy przeklina - są w tym rownie dobzi jak nie lepsi. Ale jest zagramaniczny i tam srednia klasa żyje lepiej niz w Polsce. Ot, pieniądze cknią się i tyle. Więc jeśli powiedzieć, że statystyczna rosjanka to sprzedajna kurwa to samo trzeba powiedzieć o statystycznej polce.