Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olczykaczykiwiczyk

jeśli żona to tylko ze wschodu bo Polki są juz całkiem zdemoralizowane

Polecane posty

Gość olczykaczykiwiczyk

Polacy głupi nie są i zaczynają masowo żenić się z Ukrainkami, Rosjankami i Białorusinkami. One są czułe, wierne, pracowite i oddane. Takie jakie powinny być żony. Na ich tle Polski rysują się jak jakaś niekobieca hołota roszczeniowa i kopulująca przygodnie. Tu tekst "Żona wschodnia" na ten temat: http://facet.onet.pl/extra/zona-wschodnia,1,4822225,artykul.html

Na ich tle Polski rysują się jak jakaś niekobieca hołota roszczeniowa i kopulująca przygodnie. 1/10 za to zdanie :D

Gość Mrrrrrrrrrrrrrrau
Też chciałbym żonę ze Wschodu. Tam są kobiety przez wielkie K.

Również przeczytałem owy artykuł. Coś w nim jest i to nie tylko przypadek Polski. Ludzie z zachodu (jakiś ich odsetek rzecz jasna) szukają sobie kobiet z Polski i z Rosji, podczas gdy Polacy z Rosji i Ukrainy. To nie jest nic dziwnego - facet z klasy średniej nie potrzebuje zazwyczaj wyemancypowanej kobiety, która dołoży sporo kasy do budżetu bo jego budżet i tak jest wystarczający, a szuka ciepła domowego ogniska.

Mam inne zdanie. Kobiety ze wschodu są jeszcze gorsze niż Polski. Niech świadczy chociażby ich stosunek do aborcji - u nas jest to coś normalnego, u nich forma antykoncpecji. Polki są wiernymi żonami, "Rusinki" chętnie kopulują na lewo i prawo, dla nich to nic takiego. Ja tam wolę Włoszki, Hiszpanki czy Greczynki.

Gość dyrdymał
Tusk powinien wyeksportować Polki szejkom arabskim, a zaimportować kobiety z Rusi od razu będzie żyło się przyjemniej w kraju a i dzieci zaczną się rodzić

Gość 2g33g2
Co ty pryszczaty prawiku mozesz wiedziec o kobietach?

Najmocniej przepraszam, ja chcę mieć dzieci i jeżeli wspomnę jakiemuś facetowi o tym, to podejrzanie szybko się zmywa... Gdzie Ci przyszli ojcowie, pytam?

Gość Gr2414
Prawdziwi faceci nie chca dzieci.

a ja jestem na wpol Bialorusinką , moja mama stamtąd pochodzi :) i musze z tym sie zgodzc . Bardzo czesto jezdze do rodziny z mamy strony , a ludzie tam na prawde są inni.

Gość pisz w miare
Ukrainki to takie Polki 20lat temu: Niemcy szukali zon u nas. Kilka lat temu ogladalam film o kobietach ze wschodu, ktore szukaly meza w Niemczech. Zalosne te kobiety byly, a jeszcze bardziej ci nieudacznicy z Niemiec,ktorzy szpanowali Ruskom nedznym mieszkaniem i byle jakim autem.

ŚOZ - dziękuję;) Taki mój zawodowy. A propos - chętnie poświęcę 5 lat kariery na trójeczkę dzieci;) A to nie było tak, że prawdziwy mężczyzna zbuduje dom, posadzi drzewo i spłodzi syna??

po prostu kobiety ze wschodu są dobre w łóżku :classic_cool: :P nie- zdemoralizowane tylko- otwarte na wszelkie propozycje i eksperymenty:P

Gość Gr2414
Drzewo i bachor nie są mi potrzebne , a dom sobie mogę kupić.

Drzewo i bachor nie są mi potrzebne , a dom sobie mogę kupić. rzeczywiście:P lepiej takich genów dalej nie przekazywać :P

Gość olczykaczykiwiczyk
....i dodam ze łatwo daja doopy;)

ŚOZ - wszystko jest do osiągnięcia... oczywiście w duecie;) ike - lepiej bym tego nie ujęła;) Niech każdy robi w życiu to, na co ma ochotę;)

Gość ooooolllkkamm
Artykol do bani ten facet to jakiejs słuzącej szuka? Wiadomoi zę kobiecie wypada miec jakies maniery ze wypada pomoc po kolacji pozmywac ale kobieta powinna poszerzac horyzonty a nie ograniczac sie do roli kury domowej... dla mnie faceci ktorzy szukaja takiej kobiety sa poprostu zwykłymi niedorajdami leniami i tchorzami ktorzy nei potrafia dogonic takiej pracowitej i neizaleznej chociazby finansowo

Gość olczykaczykiwiczyk
tylko bez podszywów proszę! Moje stanowisko jest jasne: kobieta ze wschodu jest lepsza od kobiety z Polski i z zachodu. Dlatego uważam, że Polacy powinni pozbyć się na rzech Ukrainek, Białorusinek i Rosjanek.

ike - lepiej bym tego nie ujęła wiem:P w sumie to trudno mnie przebić w czymkolwiek:P

Gość olczykaczykiwiczyk
korekta: Polacy powinni pozbyć się Polek na rzecz Ukrainek, Białorusinek i Rosjanek.

oooolllkkamm, przykro mi ale badania pokazują jasno - faceci, którzy osiągnęli sukces zazwyczaj nie szukają drugiej połówki - wyemancypowanej kobiety sukcesu, a właśnie cichej, kochającej i szukającej bezpieczeństwa oraz oparcia w facecie kobiety. Wiem że Ci się to nie podoba ale tak już jest.

Gość Eeeneduerabe
"w sumie to trudno mnie przebić w czymkolwiek" W głupocie na pewno.