Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdheuirhofe

kobiety z dziecmi-czy dalej jestescie atrakcyjne?

Polecane posty

Gość cdheuirhofe

szczuple zadbane etecera

Gość jest okey!!
oczywiscie , to ze mam dziecko niczego nie zmienia. Lubie o siebie dbnać i ładnie wyglądać

taka znajoma, 38l, dziecko, rozwod, a zadbana tak, ze wiekszosc facetow sie za nia oglada :) taka szczuplka blondi :)

Gość cdheuirhofe
:) a dlugo wam bylo wracac do tej atrakcyjnosci??planuje zajsc w ciaze no i sie boje tego co bedzie potem

Gość taka ta czarna
Kobieta powinna odkładać macierzyństwo jak najdłużej bo gdy urodzi dziecko to nic dobrego jej w życiu nie czeka tylko starość.

Gość rrer
ja od razu po urodzeniu dbalam o siebie ....

Gość 1 no to
zacznij dbac o siebie juz w ciazy.Ja uzywalam rozne kremy i mam piersi jak przed ciaza,a nosze rozmiar 80 C

Gość pózne macierzyństwo
9 zreszta kazde) to zastrzyk hormonów, nigdy nie wygladalam tak fajnie, jak koło 40tki ( cera , włosy, sylwetka, no i biust! )

Hej hej :) Ja po pierwszej ciąży w ciągu tygodnia po porodzie miałam płaściutki brzuszek, rozstępów zeroooo, ( przytyłam 9 kg ) Po drugiej ciąży ( przytłam 20kg ) córka ma już 4 miesiące, a ja waże 64 kg przy wzroście 173cm. Ważyłam przed ciążą 55kga teraz 64kg, ale to wina moja, jem, ale mało się ruszam, choć nie wchodze w swe spodnie sprzed ciąży, w innych wyglądam ładnie. Nóg nie mam grubych, tylko troche boczki mi odstają i cycek mi sie podniósł o rozmiar hahaha, ale na zdjęciach wyglądam z opini znajomych tak, jak bym nigdy nie rodziła :) Jednym słowem jestem z siebie zadowolona :)

Gość adriands34y4e
a ja nie, gruba cyce obwisle...rozstepy.. masakra

Ja nie odbiegłam dużo od normy po ciąży ;) Nawet zaczęłam troszkę więcej dbać o siebie ( zwłaszcza moje włosy teraz a kiedyś to mega różnica - w pozytywną stronę ;) ) W ciąży przytyłam 20kg i straciłam to bardzo szybko co dla mnie akurat jest niestety bo chciałabym przytyć. Figura generalnie bez zmian - patyczek jak kiedyś :o 🖐️

Gość rrer
nigdy kurwa nie uweirze ze laska ktora rpzeszla ciaze nie ma rozstepow!!! NIGDY tym bardziej gdy byla szczupla!! Ja bylam szczupla, malo przytylam w ciazy a rozstepow mam sporo po bokach

No to nie wierz :) nikt Ci nie kaze tylko popatrz na to jaką kto ma skóre, bjednemu fajnie sie rozciagnie, a drugiemu nie i popęka. Przykro mi ze masz rozstepy :( ale nie musisz wyjezdzac z textami, tutaj ludzie pisza to co mają, jak sie czują jak wygladaja i wiadomo ze nikogoto tak specjalnie nie obchodzi. Ja po drugiej ciazy mam 3 rozstepy baaardzo malutkie na brzuchu, solarium sprawilo ze juz ich ni mom :)

Ja znam wiele kobiet, które były szczuplutkie i rozstepow nie mialy. Ja w pierwszej ciazy ( sięęę powtorze ) przytyłam 9 kg. Brzuszek wyglądał jak na 25 tydzien :) ( tak mawiali :)) smarowałam go oliwką tylko i wyłącznie, by skora byla jeszcze bardziej elastyczna i ładnie sie naciagala. Dziecko wazylo 3,471 a mierzyło 53 cm, wiec tez wcale nie takie małe :) druga coreczka mierzyla 50cm wazyla 2900 ale weszlo troche we mnie wiec rozstepow mam naprawde niewiele na brzuchu po lewej stronie choc solarium sprawilo iz mi ich w ogóle nie widać.

Gość pózne macierzyństwo
ja nie mialam po dzciach rostepów, moze dlatego,ze przed ciaza bylam raz mniej, raz bardziej szczupla, po prostu cialo sie przystosowywalo,, moze to,ze zawsze bylam dosc wysportowana i nic mi na brzuchu nie "pekało". Ale w mojej rodzinie kobiety rostepów nie mialy, wiec moze geny. i fajnie, bo nareszcie po ciazy bylam szczupla,za to z fajnym biustem ( nie sflaczal, bo przedtem nie byl duzy, po ciazy urosl i tak juz zostało). Przed ciaza przetłusczały mi sie wlosy i czasem wyskakiwaly pryszcze, po dzieciach super wlosy i cera. Jak dla mnie: ciaza rulez.

Ja tez tak mialam, ze raz tyłam a potem chudłam, ostatnio przed druga ciażą schudłam 10 kg w 3 miesiace, ale to dlatego ze dziennie jezdzilam po 20km do pracy . Też jestem wysportowana i to prawda ze cialo sie umie dostosowac, ale tez zalezy jaka kto ma skore czy ma bardziej wiotka czy sprezystą a moze ktoa sie naprawde trzyma kupy i malo rozciaga.