Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham bardziej córke niż żone

Moja żona prawie pobiła moją córke!!!!

Polecane posty

Moja córka ma 17 lat. Ja od 2 tygodni jestem już dziadkiem. Sam wcześnie zostałem ojcem bo miałem 18 lat, teraz zostałem dziadkiem i bardzo się z tego cieszę. Moja córka uczy się w technikum. No i tutaj pojawia się żona, macocha mojego jedynego dziecka. Wnuk jest 3tygodniowym wcześniakiem. Stało się to dlatego ponieważ żona zrobiła jej awanture, uderzyła ją, przez co przyspieszył się poród. Zastanawiam się nad rozwodem.

Gość oj tam
Jakim prawem Twoja żona bije Twoje dziecko? Jakie poniosła konsekwencje swojego czynu? Dużo zdrowia dla wnuka i córki :)

Nikt jej takiego prawa nie dał. Powiedziałem jej że nie ważne co moja córka by jej nie powiedziała ona nie ma prawa jej dotknąc, a moja żona uderzyła córkę z całej siły w twarz. Teraz się zastanawiam wogóle czy dac jej drugą szanse czy od razu wystąpic o rozwód.

Gość oj tam
A to już sam musisz wybrać. Ja bym z taką nikczemną babą nie była :]

Dlatego jutro ostatecznie rozmówie się z nią. Ona sama swoich dzieci miec nie chce, jeszcze przeszkadza jej to że moja córka razem ze swoim dzieckiem będzie mieszkała u mnie.

A czy sam rozwód zerwie kontakty z macochą ? Bo jeśli będzie rozwód a będziecie dalej mieszkać razem, to niewiele zmieni.

Zmieni, bo ona będzie się musiała wtedy wyprowadzic. Dom należy do mnie.

Gość oj tam
To po co żeś się żenił z babą która źle traktuje Twoje dziecko?

Wtedy ona była inna. Do czasu, kiedy nie okazało się że moja córka zamieszka z nami. W tym momencie pokazała swoje oblicze bo ona nie rozumie że mój dom jest również ale tylko i wyłącznie domem mojej córki.

Gość szujowa szuja
a ile juz jestes ze swoja zona? pisales ze byla fajna do momentu jak dowiedziala sie ze Twoja corka zamieszka z Wami? to co dowiedziala si epo slubie czy jak? bo jesli wczesniej sie zrobilaiefajna to mogles ja przeciez zostawic.cos mi tu prawde mowiac nie gra. nie usprawiedliwam tej kobiety, udezenie w twar zto przegiecie, ale powiedz jak sie Twja corka odnosi do Twojej zony? czy to lekarz stwierdzil ze uderzenie przyspieszylo porod, czy Ty tak myslisz? nie neguje nic tylko pytam

Pomyśl co jest najlepsze dla was, co uspokoi atmosferę i wprowadzi spokój. No i wtedy do działania. Wiem że rozwód to nic przyjemnego, ale jeśli nie widać obiektywnie innego wyjścia ... rozmawiałeś o tym z Córką ?

Nie uderzenie przyspieszyło poród, ale moja córka była cała w nerwach i w stresie. Czemu winna była tylko jej macocha. Z córką rozmawiałem o tym i ona uważa tak samo jak ja.

Gość sbhgdjm
kazdy kij ma dwa konce, co mowi zona?

Tylko tyle że córka źle się do niej odezwała. Ale przepraszam bardzo, skoro córka była w ciąży to chyba miała prawo do swoich humorów. Ona tego nie potrafi zrozumiec bo nigdy nie chciała miec dzieci i do tej pory nie chce. A ja dopiero teraz odczuwam w sobie prawdziwy instynkt ojcowski, jak córka się urodziła to ja wtedy nie rozumiałem dokładnie co to znaczy ojcostwo.

siostra babci mojego kuzyna jest bardzo niesprawiedliwa, zupelnie inaczej traktuje moje dzieci i kuzyna, moim nie chce dac nawet cukierka czekoladowego, a maja wytwornie czekolady i taki cukierek to dla nich nic my na cukierki zbieramy caly rok,zeby dzieci mialy radosc na gwiazdek, wisza wtedy na choince i czekaja, dzieci musza skakac, kto wyzej skacze ten zbiera wiecej cukierkow, ale to sprawiedliwe, bo jak sie duzo cwiczy skoki, to jest nagroda w zeszlym roku musialem choinke wystawic na dwor, bo zaczely uderzac glowami o sufit przy tych skokach troche sie rozpisalem ale nie o tym chcialem czy myslicie, ze powinienem pomalowac lazienke? ktos tak mial?

Gość sbhgdjm
uhum, a Ty bedziesz do smierci mieszkal z corka? ;) slabe prowo

Napisałeś "Z córką rozmawiałem o tym i ona uważa tak samo jak ja." Wiec jaki masz dylemat ? W czym Ci możemy pomóc ?

jacus, to tobie trzeba pomoc, w rozwijaniu logicznego myslenia i zalazkow analizy tekstu pisanego oraz konfrontacji tego tekstu z wiedza o otaczajacym nas swiecie

@zawsze szczery Ciągle czekam aż napiszesz coś, co będzie ciekawe i warte polemiki. Czekam i czekam ... może kiedyś napiszesz coś takiego ... dasz radę ?

Gość sbhgdjm
zs troche zblazowany ;) Mysle ze bardziej go boli, gdy ludzie go olewaja

@zawsze szczery Synu, ja miałem pierwsze konto Email w 1994 roku i tworzyłem pierwszą stronę WWW w 1995. Co Ty robiłeś wtedy ? Już wyszedłeś z przedszkola ?

Gość przykro mi ale nie będzie lepi
-ej niestety ...Ona zwyczajnie jest wrogo nastawiona do twojej córki i już niestety trudno będzie naprawić tą sytuacje - Ja myślę,ze teraz to będzie już jawna wojna jeśli nie oficjalna to taka utajona i jadowita ...szkoda mi tylko wnyka -bo myślę,ze twoja żona nie będzie NIGDY dla niego babcią...pomyśl o separacji na początku -może coś jej to da do myślenia .Jeśli darujesz to sam sie pogrążysz ...

@zawsze szczery Synu, ja miałem pierwsze konto Email w 1994 roku i tworzyłem pierwszą stronę WWW w 1995. Co Ty robiłeś wtedy ? Już wyszedłeś z przedszkola ? hahahahahah jacus, jeszcze raz, potrafisz obsluzyc wyszukiwarke? bo ze nie jestes zbyt lotny to juz wiem