Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zimny jak lód

temat uniwersalny :)

Polecane posty

Gość ike jest i arogancka
i prostacka a i tak zs skopał jej tyłek :D

ike - dobrze gadasz ja zawsze dobrze gadam e tam lusia bo ten ranking o jakaś pomarańcza z ogólnego robiła to się nie liczy:P

ike jest i arogancka i prostacka a i tak zs skopał jej tyłek a gdzie ty byłaś pomarańczowa pindo jak trzeba było głosy oddawać ?:P

"niestety dziewczęta z Tym trzba sie urodzić, wasz staż na kafe nic tu nie da " Ike, czy mi sie wydaje, czy to jawna potwarz in your face? :P

"niestety dziewczęta z Tym trzba sie urodzić, wasz staż na kafe nic tu nie da " Ike, czy mi sie wydaje, czy to jawna potwarz in your face? to dobrze lusia potem efekt zaskoczenia będzie lepszy :P

Zimny, kup sobie jakąś woalkę skoro już musisz tak chwalić Ike!!! Ike, a kiedy to zaskakiwanie przewidujesz? jeszcze w tej dekadzie? ;-)

bo Wy to dziewczyny źle taktycznie rozegrałyście, jakbyście obróciły przeciwko sobie całe to forum to wtedy wygraną byście miały w kieszeni, a tak ....nici :D

w przeciwieństwie do ciebie, lusiu wyrobię się w tym stuleciu :P:P:P

oj zimny widać, że jesteś tu nowy (nie chwaląc się) lata wojny mamy dawno za sobą jesteśmy tu wystarczająco znienawidzone teraz od dawna spoczywamy słodko na laurach

ike, to że jestem tu żółtodziobem to nie tajemnica, moze czasami wiedzieć mniej.... :D a skoro Wy tutaj takie "wielkie osobistości" kafe to najwyższa pora aby Wam pomnik postawiono :D

wy spoczywacie an laurach a tu ofensywa idzie młodzi bywalce kafe chyba ofensywka :P

kafe to najwyższa pora aby Wam pomnik postawiono to stawiaj:P

bardzo bym chciał ale mi kafe nie pozwala :P "Forum - strona główna Blad W tej godzinie umieściłaś/eś już 10 nowych tematów. Odczekaj trochę czasu, zanim będziesz mogła/mógł wysłać kolejny nowy temat na forum."

to taki błąd na kafe generalnie powinno to się odnosić tylko do zakładania tematów ale nie wiedzieć czemu jak za dużo postów umieściłeś w danej chwili to też ci taki fajny komunikat wyskakuje

widzę zimny ty po kafe to błądzisz jak dziecko w ciemności :P

ale zaczyna mnie wkór***iać to forum, ktoś w temacie fiku wstawił moje foto, które miałem jakiś czas temu, niby nic, ale zawsze :(

uwierz zimny, że na tym forum dzieją się często o wiele bardziej wkurzające rzeczy:)

Zimny jak lód "ale zaczyna mnie wkór***iać to forum, ktoś w temacie fiku wstawił moje foto, które miałem jakiś czas temu, niby nic, ale zawsze" Kutasa już też wstawił. 😴