Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarra22

dziś 'wypłynął' mitampon po miesiąću...

Polecane posty

Gość klarra22

ginekolog przepisał mi antybiotyki,ale nic nie pomogło...usg też niczego nie wykazało...a dziś kiedy minął miesiąc od ostatniej miesiączki..wypłynął mi tampon z lipcowego krwawienia...:( może mi coś być?:(

To jest niebezpieczne! Tampon wchłania krew a krew z miesiąca jest już stara i możesz mieć jakieś bakterie czy inne świnstwo. Radziłabym Ci jak najszybcie udać się do ginekologa. Zapomniałaś go wyciągnąc czy co> i czemu tyle zwlekałaś?

Gość klarra22
poszłam miesiąc temu do ginekologa.Powiedziałam,żę prawdopodobnie na imprezie wpadł mi tampon.Lekarz zbadał mnie tak powierzchownie ( ze względu na to ,że jestem dziewicą).Niczego nie stwierdził oprócz tego,że jest zapalenie.Przepisał jakieś tabletki.Po tygodniu stosowania nie przeszło mi..nieprzyjemny zapach nadal stanowił dla mnie i moich bliskich ogromny problem.Poszłam więc kolejny raz i znów zostałam zbadana,dodatkowo pani ginekolog zrobiła mi Usg po czym stwierdziła,że dziwna sprawa z tymi tabletkami,że nie pomogły.Przepisała antybiotyk , który teraz piję....mam 3 dzień miesiączkę i dopiero teraz mi wypadł...boli mnie lekko podbrzusze.. i nie wiem czy dopić ten antybiotyk...hmy..lekarz jest na urlopie jeszcze tydzień...może powinnam zaczekać..i pójść kiedy już będzie?albo zadzwonić?

wiesz co nie wiem, naprawde. Poczekaj do końca okresu i wtedy idz. Dziwi mnie tylko fakt, że lekarz nie postanowił "poszukać " tego tampona, mimo , że jesteś dziewicą wyjąłby to szczyocami nie naruszając błony. Choć może jej nie masz, ja miałam taki przypadek:D używalam tamponów jeszcze gdy byłam dziewicą. po pewnym czasie przy wizycie u ginka on stwierdził, że dziewicą nie jestem hehe:D straciłam cnotke z tamponem. Wytłumaczył mi, że est to możliwe jeśli za głeboko się go włoży. a wracając do tematu. Mojej koleżance pękł sznurek i nie mogła wyciągnąć. Poszla do ginekologa i na miejscu go wyciągnął

Gość klarra22
ona nawet tego do świadomości nie przyjęła..że on tam utknął. Boję się,że nabawiłam się jakiegoś dziadostwa iii mogę być teraz bezpłodna :( mi też zawsze mówiła,że ona błony nie widzi...pewnie się jej pozbyłam przez tampony...a powiedz mi...potem przy pierwszym stosunku nie było krwi ani niczego?:) nie bolało?

no właśnie nic ani nie bolało ani kropelki krwi:) także mój pierwszy nie był udręką jak dla większości dziewczyn. Na Twoim miescu zmieniłabym lekarza skoro (można powiedzieć) olał sprawe. a co do płodności to raczej nie powinno mieć wpływu, prędzej jakieś zapalenie albo grzybica Nie wiem

Gość klarra22
a powiedziałaś swojemu pierwszemu partnerowi seksualnemu,że nie masz błony przez tampon?:)

nic nie mówiłam, wcześniej pytał czy jestem dziewicą (zanim dowiedziałam się, że nie jestem:D ) więc przy pierwszym razie zaczął się dopytywać z kim wcześniej spałam bo nie ma krwi hehe. Wyjaśniłam mu, że ginekolog powiedział, że musiałam sama sobie przerwać tamponem:) chyba uwierzył bo jestem z nim do dziś dzień ( 5lat) i nie pyta od tamtej pory :D

Gość klarra22
aa to super ;) gorzej gdyby nie uwierzył :)

Gość gggg343
To po co tam pchacie te tampony jak jesteście dziewicami, idiotyzm! Dla dziewic są podpaski. Stracić cnotę z tamponem :/

bo nienawidze podpasek to po 1 po 2 są niewygodne. a a w tamtym czasie tronowałam lekkoatletyke dość intensywnie i nie mogłam sobie pozwolić na podpaski, bądź tak uprzejma i pozwól innym decydować ok? to każdego indywidualna sprawa a ja się nie przejmuje tym, że tak straciłam dziwictwo, przynajmniej nie bolało!

Gość już nic głupszego wymyśleć nie
mogłaś :(

Ja bym na Twoim miejscu poszla TERAZ, do SZPITALA. Lekarz moze nie bedzie mogl Cie zbadac ale bedzie wiedzial jakie bakterie mogly sie rozwinac i cos przepisze. Jesli chodzi o poprzednich lekarzy, przemyslalabym sprawe wniesienia sprawy o odszkodowanie.