Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25bezrobotny

JAK W TYM KRAJU ZNALEŚĆ PRACE NO JAK ?

Polecane posty

Gość 25bezrobotny

powiedzcie jak tu znaleść prace znajomości i rodziny nigdzie nie mam cv wysyłam 2 miesiące ! i zgadnijcie byłem na 0 !! słownie ZERO razy na rozmowie kwalifikacyjnej powiedzcie jak to jest możliwe ?

Gość 25bezrobotny
NO KURFA NIKT NIE WIE ???????????? dawać jakjieś porady bo z głodu zdechne

Gość asdsdsdsdsdsdddf
nie wiem jak ci pomoc, sama nie mam pracy

Gość 25bezrobotny
do dupy życie w polsce :(

Gość zapytajka z ciekawosci
sama szukam pracy i jestem zalamna, gdzie jej szukasz jakie woj. albo miasto?

Gość chciałam tylko dodać
iż nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem pracy,nie mam żadnego mega wykształcenia ,nie wysyłam cv .

Gość 25bezrobotny
mieszkam w trojmieście mam wyższe wykształcenie 1,5 roku doświadczenia jako przedstawiciel, w miare dobrze wyglądam nie wiem o co chodzi tzn nie przez neta to jak szukałaś ?

Gość stryjeczna siostra szwagra
najpierw sie wez za jezyk polski, z takimi bykami jak wysylasz cv to sie nie dziwie ze zadnej rozmowy nie bylo

Gość chinota
ja też szukałam pracy ale zapraszali mnie na rozmowy. podstawą jest dobrze napisane CV, dobrze opisane co robiłeś w poprzednich firmach, co umiesz, eleganckie zdjęcie itp.

Gość bialakartka
anonse i dzwonic....

Gość chciałam tylko dodać
jakos tak jakby praca sama mnie znajduje.Z tym pogadam,a to ktos zna kogos inny wie gdzie potrzebują i tak jakoś :D Zawsze idę osobiście zapytac od razu widzą jak wygladam ile mam lat ,a dodam,że lat juz mam trochę.....:D

Gość zuzizak
gazeta wyborcza w poniedziałek dodatek praca? Do skutku, zweryfikuj swoje c.v, poszukaj pomocy w jego napisaniu moze u jakiegoś szkoleniowca?

Gość zalezy w jakim zawodzie, bo
jak w kiepskim to i za granica nie dostaniesz, wiec nie ma co narzekac na kraj - prawo rynku wszedzie działa.

Gość 25bezrobotny
CV mam napisane bardzo dobrze wg. najlepszych wzorców z eleganckim zdjęciem w garniturze bez błędów to jest forum i tutaj moge robić byki :) co do wykształcenia to Finanse i Rachunkowość o specjalności bankowość więc chyba nie najgorsze, no chyba zakupie w takim razie tą gazete w poniedziałek i będe dzwonił.

Gość dunajeckaaa
Wiesz co ja też dziele twój los, ale mam tyle rozumu w głowie, że chodze osobiście pytać o prace ;/ Robie dobre wrażenie nie kawałkiem papieru i to jeszcze w wersji elektronicznej tylko swoją osobą. Jestem na dobrej drodze, choć mieszkam w małej miejscowości.

Gość 25bezrobotny
mi by było troche głupio wchodzić do np. banków i pytać o prace przecierz w oddziałach i tak nie rekrutują tylko raczej gdzieś w centralach firm.

no to chyba sie nie potrafisz dobrze sprzedawac...dobre wyksztalcenie, dobry wiek...cos robisz nie tak, cv to twoja wizytowka, popracuj nad nim, musi byc takie zeby zainteresowalo osobe ktora je czyta. Pomysl sobie, ze ktos kto cie kompletnie nie zna i nie widzial na oczy ma pare minut by zdecydowac czy chce cie poznac

Gość 25bezrobotny
cv mam bardzo dobre wręcz doskonałe bym poweidział wiele osób napewno takiego nie ma jak ja..

Gość zuzizak
i pamiętaj, że jak firma jest zainteresowana to i tak odzywa się dopiero po ok 1-mcu lub nawet później od ogłoszenia, tak więc trzeba tez cierpliwie czekac

Gość no nie wiem, jak walisz takie
orty ( co z tego,ze na forum) , to chyba za dobry w szkole i na studiach nie byłes...

Gość 25bezrobotny
kurwa skończ z tymi błedami tu jest forum pisze tutaj szybko nie patrze na ekran i wysyłam chyba logiczne ja pierdole jak w cv moge mieć orty jak jest pisane w wordzie który je poprawia ? pozatym mam zjebana klawiature i guziki sie lepią od coli :P

a moze wlasnie masz za duzo w nim, tzn nie jest zbyt wiarygodny, przesadzony? Trzeba sie dobrze sprzedawac ale tez wszystko z umiarem. Skoncentruj sie na tym co robiles, jakie doswiadczenia zyskales, a nie na pozytywach i cechach, ktore (wedlug Ciebie) posiadasz, nabyte doswiadczenie i umiejetnosci, ktore mozna na podstawie podanych prac udowodnic - to interesuje pracodawcow

do sobo ktore chodza osobiscie jak wchodzicie to jak pytacie, kogo ? w trojmiescie i problem z praca, to jestem zaskoczona a szukam w krk

Gość ale rodzaj bykow swiadczy
o czlowieku, podejrzewam, ze skonczylas jakas badziewiastą uczelnię. Pomijajac to,ze bez powodu na forum rzucasz kurwami, a banki takich facetow nie lubią... A jakie ekstra rzeczy masz w CV, skoro twierdzisz, ze takie super?

Gość 25bezrobotny
jest ogromny problem z pracą w 3mieście większość znajomych szuka pracy w moim wieku, ale nic nie ma zarabiają 1500-2000zł max i spora czesci za minimalną reszta na czarno - nawet kredytu nie dostaną. Większość ma wyższe wykształcenie i doświadczenie całkiem spore jak na ten wiek. Większość ogłoszeń to na agentów ubezpieczeniowych lub na telemarketerów. W dużych firmach jak lotos czy energa to tylko po znajomości inaczej nie ma szans, no chyba, że ma sie farta.

ale w krk, jest tez lipa, szukam w krk juz jakis czas i tam naprawde kiedys kobieta, zaproponowala mi prace za 1000 zl..no kpiny, wtedy odmowilam,ale teraz nie wiem czy bym wzgardzila... no bede szukala dalej, ale chyba sie wybiore osobiscie i bede ich powalac swoim urokiem osobistym :D a w warszawie nie myslisz szukac>? koniecznie 3 miasto?

Gość 25bezrobotny
w cv mam wypisane czynności, które robiłem w poprzedniej pracy poprzednie prace dodatkowe ukończone kursy np z inwestycji giełdowych i takie podstawowe rzeczy jak angielki obsługa komputera - wszystko jest przejrzyste i całkiem ładnie wygląda.

Gość dżordżini armani
nie dziwię sie wcale (słownie WCALE) bo pewnie nasadzileś tyle byków co w tym swoim poście :o analfabeta...

Gość 25bezrobotny
w warszawie wszystko jest droższe i ciężko by mi było sie tam utrzymać, a jeździć na rozmowy z trójmiasta też nie za fajnie, zaczynam już wariować w domu z nudów mam spory zapał do pracy, ale co z tego jak nie moge go wykorzystać.

no to naprawde nie wiem w czym problem...staralam sie pomoc, pracuje w rekrutacji i przegladam dziennie kilkanascie cv i wiem, ze ludzie czesto sie zle sprzedaja, bo nie kazdy podklad znalezion w internecie jest dobry...musisz po prostu bys wytrwaly i nie poddawac sie tylko caly czas szukac, a nawet pomyslec o rozszerzeniu na inne miasta