Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25bezrobotny

JAK W TYM KRAJU ZNALEŚĆ PRACE NO JAK ?

Polecane posty

Gość zapytajka z ciekawosci
i przestancie sie napierdalac,bo topic maczemus sluzyc a nie takie dowalanie sobie niech pisza ci ktorzyznalezli prace i jak dlugo jej szukali

Gość co ty za glupoty nam wkrecasz
czegos nie zrozumiałaś? :) wykształcenie po to żeby zachęcić pracodawcę - no i mieć choć troche w głowie a nie po znajomościach lecieć. :o głowa do interesów - po to by zawsze móc otworzyć własną działalność gdybyś była ewentualnie nie zadowolona 🖐️ trzeba umieć sie obracać na rynku a nie czekać na propozycje z nieba bez jakiegokolwiek wykazania się 🖐️

stryjeczna, ja chce tylko znalezc prace, jakakolwiek, nie zalezy mi na prestizu, tylko dobrychzarobkach, poniewaz miesiace bez pracy spowodowaly ze sie zadluzylam ale ja chyba niezbyt wiele potrafie

Gość 25bezrobotny
hej super ale to jest topic o pracy w Polsce jakbyś nie zauważyła, a ty opisujesz prace w Niemczech. Sam pracowałem jakiś czas na zachodzie i wiem jak sie tam traktuje ludzi i pracowników, a ty pewnie będziesz teraz wyzyskiwac polaków, którzy chcą zarobić w niemczech zgadłem ?

wysyłaj cv wszędzie, gdzie się da:) ja ostatnio tak robiłam:) wysyłałam wszędzie z naciskiem na określone stanowiska:) 9 ciężkich miesięcy, ale się opłaciło, nie można się poddawac

no wlasnie, glowa do interesow przyda sie tym ktorzy nie beda zapieprzac na pracodawce tylko na siebie i faktycznie chca sie czegos dorobic, ja chce tylko spalcic dlugi, utrzyac sie, dlatego mowie ze zasadnicza roznica istnieje pomiedzy tymi dwoma stanami, bo ja nie bede kombinowac narazie nad swoim, narazie chce miec pewne u kogos,kogos zaciekawic soba i tyle, jasne? chyba ty czegos nie teges, he? tez jestes zarozumiala, byc moze masz powod,ale napewno nie taki ze ty prace masz a inninie,roznie sie losy moga potoczyc, takze nie tak smialo

wlasnie wyslalam na klejenie pierogow, dobre i to :D

Gość stryjeczna siostra szwagra
zapytajka jesli chcesz znalezc "jakakolwiek" prace to na pewno taka znajdziesz, jesli sie ma troche wieksze wymagania to trzeba tez poswiecic troche czasu na szukanie...ale z drugiej strony pamietaj o tym, ze jsli teraz sie zdecydujesz na "byle co" to bedzie ci bardzo trudno znalezc prace odpowiednia do wyksztalcenia i doswiadczenia...im dluzej sie jest sie z gry tym trudniej do niej wskoczyc...

Gość 25bezrobotny
ostatecznie założe działalność i będe jeździł na taxi tylko to takie żałosne po wyższym wykształceniu no, ale 3-4 tyś sie zarobi.

wyzyskiwac na pewno nie, nie bede sie zajmowac tania sila robocza tylko ludzmi ktorzy sa fachowcami i specjalistami w swojej dziedzinie. Myslalam, ze mozna z toba podyskutowac na poziomie, ale zaczynasz swoje obelgi i nie potrafisz docenic, kiedy ktos chce ci pomoc , wiec nie bede tu dluzej tracic mojego czasu.

Gość 25bezrobotny
znam takich wyzyskiwaczy co mają pośrednictwa pracy, pozatym piszesz nie na temat bo my tu pieszemy o pracy w Polsce.

nigdy w zyciu nie zalatwilem nic przez telefon czy na maila przynajmniej mi sie nie udalo.... ale jak bylem w takiej sytuacji to zrobilem sobie liste firm normalnie czysto ubralem i z papierami dylalem od drzwi jednego szefa personalnego do nastepnych drzwi i wyszlo... dostalem prace . wysylajac maile jestes anonimowy i ja bym kogos takiego ktory ogranicza sie do minimum czyli rozsylanie kopii maili wkolo zza biurka nie wysowajac nosa za drzwi tez mial w d......

Gość 25bezrobotny
wlasciwie to sam jestem winien rze nie mam roboty, nie myjem sie, nie golem, wali mi z ryja a chcialbym jezdzic mercedesem...

stryjeczna, masz racje, jak teraz wezme byle co, to faktycznie potem po mnie nie wiem co mam robic, jestem wsciekla na to wszystko

Gość 25bezrobotny
wiesz w takim razie wytłumacz mi po co zamieszczają w ogóle takie ogłoszenia i proszą o kontakt mailowy ?

podnosieciel-mowisz? to jedni powiadaja ze to akt desperacji innize to dobrze, sama nie wiem

taaa ty wszystkich znasz, wszystko wies i wszystko umiesz i jeszcze wygladasz super, ale pracy nie masz...hmmm dlaczego no dlaczego? Skoro wiesz wszystko lepiej to powodzenia, nie bede tracic czasu na dyskusje z niedojrzalym chlopcem. Zacznij od lektury slownika ortograficznego, to na pewno nie zaszkodzi. Pozdrawiam wszystkich

Gość mistic
wielce wykształcony a byk na byku... hahaha padnę zaraz

Gość 25bezrobotny
super za to ty używasz polskich znaków i piszesz poprawnie przyjedz do polski i zacznij szukać pracy zobaczysz jak jest, a nie mądrzysz sie gówno wiedząc o Polskim rynku pracy. A co do pracodawców to tak dużo znam i dużo widziałem też pracowałem za granicą i nie porównuj pracy w Polsce do pracy na zachodzie bo to dwie różne sprawy.

Gość 25bezrobotny
nie jestem humanistą to jest forum nie mam firefoxa ze słownikiem tu sie prowadzi dyskusje, a nie sprawdza błędy.

zapytajka ..... mam w d..... co mowia inni kazdy sposob ktory prowadzi do celu jest dobry a jezeli jeden nie dziala to mozna chyba pomyslec i zrobic rownolegle cos innego ? nie wchodzilem nigdy nigdzie z mina przegranca tylko z pytaniem o zatrudnienie i widocznie komus sie postawa aktywna spodobala ....

Gość grubaskaaaaaaaaaaa
co sie go kurwa uczepiliscie z tymi ortografami?? ja tez pisze na forum byle jak i nie zwazam na bledy bo mi sie nie chce pisac dla was kretynów poprawie, po co sie wysulac autorze :D ja tez jestem swierzo po studiach, mam jeden kiernek drugi w trakcie , jestem mgr za pol roku inz równiez. i zero doswiadczenia ale dzwonia do mnie z firm, tyle ze ja mam problem z sama soba bo jesem niesmiala troche i strasznie sie stresuje na rozmowach kwalifikacyjnyhc i przez to nie moge znalesc pracy,.gdybym miala innyc charakter proace bym dostala i bez znajomosci

Gość grubaskaaaaaaaaaaa
zaluje teraz ze od razu nie poszlam na polibude i na jakis techniczny kierunek,ale czlowiek majac 19 lat jest jeszcze kretynem i nie powinien podejmowac tak waznych decyzji.

:) ok, pozdrawiam wszystkich, dzieki za pomoc etc. hejnal

Gość 25bezrobotny
a na jakie stanowiska aplikujesz, że jest zainteresowanie ?

Gość nastepna co nie umie po polsku
pisac i same byki wali...jaki wstyd...

Gość grubaskaaaaaaaaaaa
tu nie powiem, bo to dobrze platne stanowiska, i nie chce zeby babska sie rzuciły na to , bo pewnie nawet nie wiedzą ze takie cos istnieje albo ze to stanowisko sie tak nazywa :) daj maila to ci podam a jakie masz wykształcenie?

Gość 25bezrobotny
grubaska a pracy nie mosz pewno z powodu twojej wagi

Gość grubaskaaaaaaaaaaa
i co z tego kurwa,to nie forum ort wiec spierdalaj szmato