Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25bezrobotny

JAK W TYM KRAJU ZNALEŚĆ PRACE NO JAK ?

Polecane posty

Gość grubaskaaaaaaaaaaa
i jak bezorbotny25 :D pewnie wiekszość by kojarzyła te stanowiska z zupelnie inna praca :) a tu taka fucha :D

Gość samuelitanka
gowniara nie mająca doświadczenia chce pisać cv? lepiej zainwestować w dobra ksiązke lub software

Gość grubaskaaaaaaaaaaa
i nie ma co sie bac pracy zawsze są szkolenia i przyuczenie do zawodu, trzeba aplikowac i sie nie bac, szczegolnie do korporacji gdzie raczej nie zatrudnia cie poi znajomosci tak szukaja ludzi z wykształceniem i z odpowiednimi predyspoizyjcjami :)

Gość pomysłowy dobromir a la poland
najlepiej to jest w urzędzie pracy: Wykształcenie podstawowe i zawodowe : 100 ogłoszeń Wykształcenie średnie: 30 ogłoszeń Wykształcenie wyższe: 3 ogłoszenia TO JEST KURWA POJEBANE GDYBYM WIEDZIAŁ ,ŻE TAK BĘDZIE TO ZAKOŃCZYŁBYM EDUKACJE NA JAKIEJŚ ZAWODÓWCE BUDOWLANEJ...

Gość 25bezrobotny
ok dzięki ja już tu nie pisze.

"i nie ma co sie bac pracy zawsze są szkolenia i przyuczenie do zawodu, trzeba aplikowac i sie nie bac, szczegolnie do korporacji gdzie raczej nie zatrudnia cie poi znajomosci tak szukaja ludzi z wykształceniem i z odpowiednimi predyspoizyjcjami" gruba i ty uważasz że te predyspozycje posiadasz?

Gość zapytajka z ciekawosci
no wiem, ze nie jestem najsilniejsza, ale licze na to ze mozekiedys sie to zmieni i chcialabym pracowac wduzej korporacji, bezosobowej, zeby nie bylo zbyt zintegrowanych relacji a jakie to stanowisko o ktorym pisaliscie?

Gość 25bezrobotny
idę spytać mame czy mi da na truskawki chociaz....bo taki ze mnie nieudacznik, że mnie nawet na nie nie stać :(

Gość grubaskaaaaaaaaaaaa
mam wykształcenie, mam predyspozycje tylko ze jestem niesmiala i sie stresuje na rozmowie za bardzo , co widac ,a oni zatrudniaja przebojoywch i pewnych siebie :(

Gość grubaskaaaaaaaaaaaa
wiem :O

Gość 25bezrobotny
z tymi truskawkami to mnie rozbawiło, ale kolego stać mnie n anie bo niedawno kupiłem NOWE auto z salonu, które teraz chyba sprzedam, ale bedzie na taryfe :) a mama ni emusi mi dawać na truskawki w przeciwieństwie do ciebie :)

Gość 25bezrobotny
albo znaczy hehe kijowa ta klawiatura :(

Gość 25bezrobotny
Tzn chciałbym nowe auto bo jeżdżę syrenką... Ale znajomym opowiadam że mam z salonu... Żałosny jestem wiem...