Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatojatoja

Poszłybyście z kimś do łóżka za kasę?

Polecane posty

Gość kanta_lupa
bozia dała też dupę i usta, jaka jest praca dla kobiety, za która może dostać 300 zeta za godzinę? bo dla facetów jest np dealer samochodów, a ogłoszenia są skierowane tylko do mężczyzn, co jest łamaniem ustawy o dyskryminacji i jakoś nikt nie każe tym panom nie brać pracy do której potrzebny jest penis .

Gość Spragniony kobiety
Dla facetów z penisem też jest robota, np. dawca nasienia :D

Gość często robię to z dziwkami
@kanta_lupa: i tak już będzie zawsze, bo jak widać pasuje to i facetom i kobietom dla niego: dealer samochodowy, dla niej: kurrwa dla niego: dyrektor, dla niej: kurrwa dla niego: makler giełdowy, dla niej: kurrwa dla niego: manager w dużej firmie, dla niej: kurrwa

Gość jatojatoja
masakra jakaś :/ ja z pierwszym facetem poszłam do łózka po roku czasu a z drugim po 4 miesiącach. zamknę oczy i będę myśleć o wakacjach na mazurach. może jakoś to przezyję :o

jatojatoja co Ty wiesz o moim zyciu? mam meża dwójkę dzieci, ja pracuję, mąz nikt nam nie pomaga- życie ? wow i co idzie tak? szok:] Biedna mała sierotka, której nie pomaga mama- sorry utnij pępowinę DAĆ DUPY TO NIE SZTUKA jesteś po prostu niedojrzała i zakompleksiona :]

no jeżeli sobie to wyobrażasz w ten sposób, że zamkniesz oczy i będziesz leżeć jak kłoda, to chyba czeka Cię spore rozczarowanie

Gość Spragniony kobiety
To po co zadajesz głupie pytania ? Nawet nie raczyłaś zareagowac na moje pytania. Chcesz w końcu zarobić, czy nie ?

Gość kanta_lupa
nie no zawsze tak nie będzie, kiedyś nie było inzynierek, architektek, lekarek, bo nie wolno było kobietom studiować, dzisiaj kłopoty z kasą maja tylko tre którym sie nie chce albo maja pecha, a kiedyś zadna kobieta nie miała swojego dochodu, dzisiaj prostytutka to osoba z wyboru, kiedyś tylko te, które ktoś shandlował jako żywy towar, wszystko sie zmienia, ale jeszcze nie wszystko sie zmieniło, nie zasypiaj, bo nie jesteś na bieżąco .

Gość jatojatoja
sorry, moi rodzice nie żyją od dawna więc juz dawno odciełam pępowinę. nie mam męża i mieszkam sama od 18 roku zycia więc sierotka nie jestem. nie chcę też by komornik siadł na moje wynagrodzenie, a zrobi to z wielką przyjemnością. wtedy to już totalna klęska.

Gość jatojatoja
więc proszę mi tu nie wyjeżdżać, że mi się nie chce. bo gdyby mi się nie chciało to dawno bym siedziała w burdelu a nie pracowała.

Jezuuu życie dorosłe to nie bajka, normalne że rodzice nie będą Ciebie sponsorowali całe zycie!!!!!!!!!!!!!!!! Pomysl o sobie,a nie o nich jak mało według Ciebie Tobie dali... Daj dupy i spox :] Chyba jestes tego warta widzę z dyskusji ;)

Gość kanta_lupa
często, widać że masz wiedzę tylko z redtuby i dużo marzysz o takim traktowaniu kobiet jest spory rynek na spokojny klasyczny seks ze świeża panienkąo niewinnym wyglądzie zależy na co sie umówisz .

Gość jestem na to zła :(
Wy jesteście porąbani,że na nią najeżdżacie. Już teraz w kraju jest taka sytuacja, że ludzie nie mają co jeść, nie mają pracy miesiącami, latami Poczytajcie sobie tutaj zanim zaczniecie się cieszyć, że u nas odbędzie się EURO 2012, bo oni nawet podatkó u nas nie zapłacą, tylko wszystko będzie wytransferowane za granicę. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4933176 Oczywiście ktoś pomyśli, że jestem oszołomem, ale powtarzam to co napisałam w tamtym poście: Będzie jak na Kubie, gdzie karierą jest bycie taksówkarzem i prostytutką. Przecież my w swoim kraju jesteśmy na ostatnim miejscu....

Gość jatojatoja
no więc słucham propozycji. jak mam zdobyć 5 tys w 6 tygodni?

jak pisałem: pod warunkiem, że panienka ma "plecy" i za taki numer można od kogoś, kto czeka w samochodzie na dole, po ryju dostać.

każdy tu taki potępiający, ja też tego nie pochwalam, ale przykro mi, że we własnym kraju większe szanse ma się na to, żeby być w stanie skłaniającym do odebrania sobie życia niż na to, żeby znalezc prace.

moja propozycja: ja gram na forexie. Ale tutaj trzeba mieć coś w głowie, żeby zarobić. Inaczej idzie się na dno. A jak tam u Ciebe w głowie?

Myslę, że masz po prostu ochotę się puścić albo masz taką naturę dziwki, bo gdybyś nie miała, to nie przyszłoby ci nawet do głowy takie "rozwiązanie" i znalazłabyś inny, uczciwy sposób żeby zapracować na spłatę długu.

Gość jatojatoja
"Pomysl o sobie,a nie o nich jak mało według Ciebie Tobie dali..." czy ty kretynko potrafisz czytać? nie mam rodziców, straciłam ich dawno. nie mam przez to bliskiej rodziny. sama na wszystko zapracowałam. mam 27 lat a mam już od dwóch lat swoje mieszkanie w jednym z największych miast polski, został mi semestr by ukończć drugi fakultet. kto mi na to dał? nikt! sama na to zapracowałam. pracuję od 15 roku życia.

Gość kanta_lupa
a kto to ustalił, że seks za kasę jest nieuczciwy ? .

wiecie co? Moze autorka jest zwyczajnie zdesperowana. Powtórzę z innego topiku: Jak sobie przypomnę jak byłam bezrobotna to płakać mi się chce na samo wspomnienie. Wysyłałam CV a mój pracodawca choć miał już miejsce czekał, aż się zrobią przez 1,5mies. zaległości i dopiero mnie zatrudnił (zaległości sięgały 4mies.). Wiele osob miesiącami, latami nie ma pracy a oni przyjeżdżają do kraju robią nam bałagan i robią co chcą. Nawet podatki gdzie indziej zapłacą A mój zawód uważany jest za jeden z najlepiej płatnych.

Gość 27 lat to trochę późno
na rozpoczęcie kariery w tym biznesie.

Gość jatojatoja
mój drogi, aby grac na forexie to przede wszystkim trzeba mieć co włozyć i mieć dobrego programistę, który zaprogramuje ci dobry system do grania. i jak napisałeś, ale wygrywasz albo idziesz na dno. i w 6 tygodni nie zarobisz 5 tysięcy mając 5 tysiecy długu wiec ty tez się nie mądruj :)

ja przestałam się dziwić i potępiać. A życie jest na tyle dziwne, że Autorka pomimo zwiększonej podaży na tym rynku może mieć szansę na dobry zarobek.

Gość jatojatoja
ale ja nie jestem bezrobotna! no słucham was mądre głowy, jak mam zdobyć 5 tysięcy w 6 tygodni?