Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatojatoja

Poszłybyście z kimś do łóżka za kasę?

Polecane posty

Gość nie no co ty
zakazany owoc: ale ona ma 27 lat. Kto weźmie do sponsoringu 27latkę? Puknij się w głowę.

Gość jestem na to zła :(
życie jest dziwne, a banki ponad prawem.... I 27latka może się załapać....

Gość jatojatoja
nie wiem czy jestem wystraczająco silna psychicznie by spać z kimś kogo nie znam. ja do seksu podchodze dosyć konserwatywnie. boję się też, że ktoś mnie pobije, zabije albo zrobi rzeczy na które się nie zgadzam.

Gość jatojatoja
ale ja nie chcę żadnego sponsoringu. poza tym, przecież nie będę z żadnym dziadkiem chodzić na wino do hotelowej. kużwa, ja się do tego chyba nie nadaję.

Gość zakazany owoc dumnie krązy
ja tez mam 27 lat, uwierz polecą, zresztą...zależy jeszcze, nie ma kobiet brzydkich są tylko zaniedbane a jeszcze jak wino dojdzie i facet który ma potrzeby ... oczywiscie że znajdzie. to super wiek. poza tym, przypadkowo weszłam na czat ktoregos dnia jako studentka25 - nie miałam czasu zamienić z nikim zdania bo co i rusz musiałam zamykać okienka z kolesiami "sponsor", "dzi real $$" "zaplace" i te inne....nawet nie takie dosłowne, tylko kulturalne i miłe wszyscy do max. 40tki... poważnie z 15 naraz sie odezwało, nigdy na żadnym innym nicku nie dostalam tyle zaproszen. widoczenie cos jest w tych studentkach ;) poza tym, czy ona bedzie sie legitymowac? może być 25 latką :) faceci to proste organizmy żywe kierowane popędami niczym trzcina na wietrze ;) :P

Gość zwykly
pytam ponownie i nie mam złych intencji?

Gość zwykly
jatoja jestes odezwij sie

Gość kanta_lupa
na pewno z jedenj strony kusi cie, żeby zagrać na nosie tym wszystkim wierzycielom, wpolacić cąłość kasy i poczuć wolność od zmartwień, pójść z kilkoma klientami i zapomnieć, fajny plan. no ale jest ryzyko- zryta psycha i mozliwość spotkania psychola nie ma róży bez kolców .

Gość jatojatoja
ja nawet nie wyglądam na 27 lat i nie jestem brzydka a tym bardziej niezadbana. tylko nie wiem czy się do tego nadaję :/

do autorki : to mowie, żebys upatrzyła jednego i troche sie z nim zapoznala, nie wszyscy sa tacy że tylko walnać w głowę maczugą i do jaskini za włosy pociągnąć, sa tacy ktorzy maja potrzeby maja kase, i niekoniecznie tez ida z pierwsza lepsza - stad ten wczesniejszy kontakt, wyjaśnienie sobie spraw, ze takie i takie spotkania, idzicie najpierw na kawe, wyczujesz raczej faceta, poza tym powiedz kumpeli gdzie bedziesz (ze to niby randka zwykla, albo kolega z pracy) weż namiary na niego i tak dalej, no i rozsadek. spotkaj sie z kims nawet i 2 razy i wyczujesz gościa. no i jesli juz, to moze wlasnie lepiej jakis hotel - przynajmniej jak ci zrobi krzywde to bedzie na monitoringu heheheh żartuje :) nie ma strachu, ale to zawsze pewniej, bo jednak obcy teren i to wsrod ludzi a nie jego gniazo i kolekcja japońskich mieczy na ścianie ;)

Gość jatojatoja
z pychą sobie pewnie jaloś poradzę bo życie mnie jakos nie rozpiescilo i muszę być silna. tylko boje sie, że ktoś mi coś zrobi. przeciez nie powiem nikomu, jestem z tym i z tym facetem w tym i w tym hotelu, jak nie wrócę za godzine to mnie szukaj z policją.

do autorki: mowisz tak jakbys wybeirała swoja kariere zawodowa ...przeciez to tylko kilka razy?

Gość jatojatoja
kilka razy? dla mnie raz to masakra a co dopiero kilka razy. ja nie potrafię :( no ale nie mam wyjścia :(

Gość to trzeba było sobie chłopa
znaleźć który by płacił za kredyt a nie dupy teraz dawać :p

zreszta ja nie namawiam, jak nie czujesz intuicyjnie, że chcesz i podołasz - to daruj sobie. bo to zmuszanie się. weź kredyt konsolidacyjny i oszczędzaj, sprzedaj rzeczy, ciuchy drogie, biżuterie itd, jak się odkujesz to kupisz nowe rzeczy... jak hotel to wiadomo ze nic sie nie stanie i nie musisz nic mowic, ale z takim podejściem to też troche stawiasz siebie w roli bezbronnej owieczki, jak byś była pewna siebie w takich kontaktach, facet tez by mial respekt. zreszta jak mowie, rob co chcesz. mi by sie przydalo ze 200 tys na mieszkanie :( narazie tylko gram w totka i uczciwie pracuje :(

obrzydzisz sobie tę sferę życia, no ale jak masz nóż na gardle to co zrobisz...ech, co za kraj gówniany, że ludzie takie myśli desperackie mają :/

Gość kanta_lupa
swojemu chłopu to by też nie odmawiała w zamina za spłacanie kredytu tak czy tak, dawałaby teraz dupy ;-) prostytucja małżeńska kwitnie .

Gość jatojatoja
weż się stuknij w głowę. ffaceta, który będzie płacić kredyt? bycie z facetem dla kasy to jeszcze gorsze niż dawanie dupy za kasę przypadkowym gościom. akurat nie ma problemu znaleźć gościa, który ma kasę i będzie utrzymywał kobietę. ale ja dziękuję za taki związek.

Gość jatojatoja
żaden facet mnie nigdy nie utrzymywał i nigdy utrzymywać nie będzie. chyba, że będzie taki wspaniały, że zdecyduję mu się urodzić dzieci - wtedy będzie miał do tego pełne prawo. wolę dać dupy 5 razy obcemu gościowi niż miałby mnie utrymywac mój partner. nigdy w życiu! moze dlatego jestem sama bo żaden facet nie może tego znieść, że nie przyjmuję od niego pomocy finansowej.

Gość Tola6
Jak czytam niektóre komentarze to aż płakać się chce. Jak widać naprawdę masz spory problem, ale wydaje mi się że pytanie się obcych ludzi o zdanie nie jest dobrym pomysłem. Usiądź na spokojnie, zastanów się. To jest poważna decyzja, musisz być tego pewna. Nikt nie ma prawa Cię potępiać i ja też tego nie zrobię. Podoba mi się że tak usilnie próbujesz sprostać problemom, ale seks za pieniądze to już ostateczność. Jeśli jesteś pod ścianą to zrób to. Tylko postaraj się wybrać kogoś mądrego i dojrzałego, kogoś kto Cię nie skrzywdzi. A Ty "Fajna suko" nie mów że dziewczyna jest zakompleksiona i niedojrzała, bo wystarczy spojrzeć na Twój pseudonim, próbujesz się nim dowartościować ? Przykra sprawa, żona i matka dwójki dzieci z poniżającym nickiem. Śmieszne.

mnie by nawet nie bylo stac na pół tego kredytu

do autorki, nie wiem czemu ale lubie cie :) tez mam 27, marzy mi sie mieszkanie, podyplomówka, rodzice nic nigdy nie dali i wszystko sama osiagnelam, nie bede nigdy niczyja utrzymanka itd :) tylko do seksu mam luźniejsze podjeście - jestem może bardziej zepsuta i cyniczna ale taki lajf ale jesli ty mialas tylko dwóch i to długich to nie wiem czy dobry wybor - faktycznie moze ci sie troche zmienic perspektywa, tj. pewnie to źle odbierzesz, wyrzuty sumienia itd hmm a może jakimś trafem uda ci sie taki układ, ze ktos weźmie dla ciebie kredyt? tj. z jego/jej płynnoscia finansowa, a ty bedziesz spalac temu komuś? czy to kolejny krok by byc głębiej w długach?

Gość kanta_lupa
no widzisz, ale ludzie są tacy obłudni, dać dupy komu sie chce to nie wolno, ale znaleźć męża z jedynego powodu- grubego portfela lub pozycji spolecznej, to juz cacy i moralnie ;-) Ale zastanów sie nad tym co zrobisz głęboko, bo ten wybór zaważy na Twoim życiu, to nie jest pierwsze lepsze zajęcie, to jest sprzedaż siebie. Nie tylko ciała ludize sprzedają, czasem sprzedają też ideały, czasem godność, ale zawsze jest potem kac i problemy z psychiką .

a co "iściem" do łóżka bez zobowiązań? albo "iście" do łóżka w imie milosci, a potem facet po 3 mc zostawia? przecież sex jest kartą przetargową zawsze i wszędzie. tylko nie każdy chce się do tego przyznać. wiadomo, że raz się ją użyję w celu zdobycia czegoś, a innym razem, jak ktoś jest w związku i kocha drugą osobę to jest to magiczny sex i symbol milosci oddania itd itp

Gość jatojatoja
zakazany owoc, Dziękuję za słowa otuchy. Nie wiem, co mam robić. Ja nie potepiam nikogo, kto bierze kasę za seks pod warunkiem, że nie robi niczego wbrew swojej woli. Jeśli ktoś lubi np. ostry seks i dziwne rzeczy kończące sie na - ing ;) to proszę bardzo. Dla mnie już chyba gorszy jest sprzedawca włanianej pościeli, który naciąga stare babcie niż nazwijmy to po imieniu "dziwka" bo ona nie krzywdzi nikogo a taki ciul okrada starszą kobietę. Ja nie mam lekkiego podejścia do seksu. Uwielbiam się kochać, ale tylko z partnerem, ktorego kocham. Ale może czas zacząć zmieniać punkt widzenia ;) życie jest krótkie a ja zostanę niedługo wtórną dziewicą bo na razie nie mam partnera i na razie miec nie chcę..więc może dwie pieczenie na jednym ogniu;)

Gość jatojatoja
no ja właśnie nigdy nie poszłam z nikim do łóżka bez zobowiązań i w tym leży pies pogrzebany ;) nawet się nie całowałam bez zobowiązań ;) u mnie to wszystko musi byc jakoś po kolei :)

Gość jatojatoja
kradnąc masz szacunek do siebie? hmm,,ciekawe :) to jest właśnie uczciwość ludzi. ktoś kto daje dupę za kasę nie ma do siebie szacunku, ktoś kto kradnie to cwaniak i trzeba mu gratulować, że jest taki sprytny. brawo! to jest moja dupa i nikim tym nie szkodzę, co najwyżej sobie. gdybym włamała się komuś do domu i ukradła 5 tysięcy, to miałabym wtedy godność?