Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatojatoja

Poszłybyście z kimś do łóżka za kasę?

Polecane posty

Gość autorko to jest baaardzo
smutne co piszesz, a przerażające jest to jakie porady dostajesz. napisz do mnie na adres - jan.kowalski072@gmail.com - może będę mógł ci pomóc - i TO BEZ konieczności sprzedawania swojego ciała. Zaznaczę od razu, że odpiszę z 2 dniową zwłoką. Jak rozumiem masz jeszcze kilka dni na spłatę. Pozdrawiam - jeżeli nie oszukujesz, to może uda mi się ci BEZINTERESOWNIE pomóc. Niestety ostatnia z kobiet z kafe, która wołała rozpaczliwie, okazała się zwykłą oszustką... niestety dałem się nabrać - ale nie zrażam się. Pozdrawiam i życzę miłej nocy.

Gość zakazany owoc dumnie krązy
zrobisz jak uważasz, czytałaś JEDENAŚCIE MINUT Paulo Coelho? Przeczytaj zanim podejmiesz decyzje, cienka ksiazka - dostepna na ebooku gdzies na necie nawet, a wciąga. bron boże nie chce byś naśladowała czy coś, ale nawiązuje do tematu ;)

Gość jatojatoja
myślisz, że to nie jest łatwiejsze ukraść pieniądze niż je zarobić - nawet własną dupą? mam iść ukraść i powiedzieć sobie, że przecież nie straciłam na godności bo nie dałam dupy? no weź mnie nie rozśmieszaj. kto cie uczył moralności?

Gość jatojatoja
nie lubię coelho :/ przeczytałam 5 jego książek. podobały mi się tylko dwie. Do tego człowieka zraziło mnie rozpoczęcie czytania "Walkeries" - i jakoś nigdy nie wróciłam do tego pana. A 11 minut nie czytałam, może rzeczywiście warto? nie wiem, mam malo czasu...

Gość kika minia
szczerze to jeśli dobrze by zapłacił a lubisz seks to właściwie czemu nie? wal to co myslą inni jeśli się nie wstydziśz itd to rób to ja osobiście nie dałąbym rady

Gość jatojatoja
do jana... jesteś tu jeszcze?

jestem...

Gość katrinkkaa
Brałam kiedyś kasę za seks. Niestety doszło do tego, że np. 200 zł to były dla mnie marniutkie grosze, o które nawet nie warto zabiegać. Potem jest bardzo trudno wrócić do normalnego życia, bo łatwa kasa przyzwyczaja. Gdy z tym skończyłam, nie mogłam pogodzić się z tym, że w "normalnej" pracy zarabia się tak mało, to był wręcz szok dla mnie. Ale przyzwyczaiłam się, teraz szanuję nawet 10 zł.

moralnosci to ty mnie nie ucz , bo ty w przeciwienstwie do mnie juz ja tracisz zastanawiajac sie nad taka praca, to ty mnie nie rozmieszaj . twoja dupa to na huj tu siedzisz i wypisujesz i sama siebie tlumaczysz bo cie sytuacja zmusila, bozia dala rece ? to do roboty !! gdzie bylas wczesniej .. ??? i nie porownoj sprzedawcy do zwyklej kurwy bo on moze babcie na pare zl naciagnac a kurwa kurwa na zawsze pozostaje;) nierozsmieszaj sie , bo ja jak by mnie bieda zdusila to bym wolala zebrac !!!! krasc byle nie zostac taka osoba jaka ty zostaniesz , cale zycie zepsujesz co do ksiazki. , to przeczytaj !!! napewno kolezanka twoja nie miala nic na mysli , maria bohaterka ksiazki jak dostaje pierwsze buty pierwsza suknie od sponsora , to dokladnie jak ty tlumaczysz ze to niczym sie nie rozni od dania dupska dla partnera bo dodatkowa masz kase !!! ojjj zastanow sie zanim popelnisz taki blad a zycie jako kurwa napewno nie nalezy do przyjemnego

Gość jatojatoja
lubię seks, ale z kimś kogo kocham i mu ufam. mnie to nawet wkurza jak ktoś mnie bezpardonowo i bezczelnie podrywa na ulicy albo się na mnie gapi :o Wiem, "pojechana" jestem trochę pod tym względem. Facet się musi napracować by mnie nakłonić do seksu. Więc jest mi ciężko się na takie coś zdecydować.

jatojatoja - muszę za chwilkę się wylogować - wyjeżdżam na 2 dni...czekam jeszcze 5 minut . Pozdrawiam

Gość katrinkkaa
No to już teraz widac że nie jesteś silna psychicznie :O Po silnej psychicznie kobiecie, to spływa jak po kaczce, jest dla niej czas na "pracę", jest czas na "normalne życie".Ja w normalnym życiu też kazałam facetom czekać bardzo długo na seks, nigdy nie byłam łatwa, ale jako prostytutka po prostu sie wyłączałam.

w powzższym adresie wkradł się błąd - oczywiście w słowie gmail nie może być spacji - przepraszam jan.kowalski072@gmail.com

Gość zakazany owoc dumnie krązy
hm czytalam alchemika - spoko - ale to 1 ksiazka, potem 11 minut - bardzo spoko, i o takiej czarownicy z porto coś tam, to takie sobie, juz bajkowe i naciągane, ale 11 minut mi się podobało, na równi z alchemikiem, reszty nie tknęłam bo pisze o jednym i tym samym......przerzuciłam sie na osho ;) ps. to sie nie decyduj, poszukaj innego rozwiazania, załóż 10 takich watków na różnych forach wykluczając sex - na pewno coś ci wpadnie do głowy. do tej czarnej co tak krzyczy z wykrzynikami - tak, dokładnie jest opisana prostytucja, jednak ja do tej bohaterki mam szacunek (mimo ze wyimaginowana) właśnie dlatego ze porzuciła prostytucje, a to dla niej byla szkola życia, nie kazdy musi sie uczyć życia tam gdzie Ty, to sa prywatne wybory kazdej z nas. wyolbrzymiasz i generalizujesz, to nie jest choroba zakaźna, ze od jednego kontaktu, czy przygody stajesz się prostytutką. trzeba poszerzyc horyzonty. ide spać, trzymam kciuki autorko, żebyś znalazła rozsądne, satysfakcjonujace cie wyjście z sytuacji. i dobrze przeaanalizowała minusy i plusy, może te odsetki nie wyglądają tak groźnie.

Gość jatojatoja
do pani mądralińskiej, przeczytaj cały wątek a później się odnoś do tematu. nie szukam usprawiedliwienia i nie siedzę na dupie, tylko uczciwie pracuję. zdarzyło sie coś nieprzewidywalnego i muszę sobie z tym poradzić. żebrać ani krasć nie pójdę, bo niby dlaczego mam brać od ludzi ich ciężko zarobione pieniądze. gdybym szukała sponsora to bym zrobiła to 9 lat temu a nie teraz. i ty mnie próbujesz uczyć moralności? ktoś kto by poszedł ukraśc lub żebrać? to jest wg ciebie moralne? tak, w polsce to jest moralne - zlodziejstwa i oszukiwania uczą już w podstawówce - wiec o czym my tu rozmawiamy? :)

Gość jatojatoja
hej jan, w jaki sposób możesz mi pomóc?

pytałaś, czy jestem jeszcze - tak ale jeszcze tylko chwilę - w czym mogę pomóc?

może uda mi się pomóc BEZ PODTEKSTóW, TAK POPROSTU ale nie na forum - zbyt dużo dzieci....

przeczytalam caly ten topik, i w zyciu nie jedna ty upadasz , z dwojga zlego wolalabym krasc zebrac niz stracic szacunek do siebie , a tobie wspolczuje ze takie cos do glowy ci przychodzi z reszta od malej kasy zarobisz i bedziesz w tym gownie gnic bo ciezko sie od niego oderwac.Zadajac pytanie w temacie czy poszlaby ktoras za kase , sama sobie zaprzeczasz , twoje zycie twoja dupa ja tylko chcialam cie ostrzec bo mojej kolezanki siostra ktora tym sie specjalizuje i uwierz mi z jej opowiesci nic nie jest takie kolorowe , obys tylko w pore sie opamietala .. tego ci zycze bo pojscie na skroty oplaci tylko twoje dlugi a twoja psychika sie zniszczy ...

Gość jatojatoja
napisałam maila

Gość jatojatoja
ale ja już nie rozmawiam z tobą na temat pójscia z kimś do łóżka czy nie, tylko na temat moralności. bo nie rozumiem jak możesz pisać, że ktoś kto żebrze lub kradnie nie traci na godnosci? uwierz mi, gdybym tylko chciała mogłabym ukraść - ale nie zrobię tego bo wolę dać dupy 5 razy za kasę niż raz ukrasć.

Gość leoooooo
Bezinteresowny Jan, heheheh, dobre, nie daj sie nabrać :D

Gość jatojatoja
no, każdy jest bezinteresowny ;) zwłaszcza na kafeterii ;) idę spać, dzięki za rozmowę ;)

Gość mackowiczcz
jatojatoja - wygladasz na rozumna istote a zycie czasami jest do bani. maciekkp@hotmail.com

Gość leoooooo
skąd jesteś Jatoja, może będę Ci mógł pomódz, ale interesownie, nie bedę ściemniał tak jak Jan :D

Gość kanta_lupa
jan to akurat jakiś psychol, na moje wyczucie. w ogóle z netu bym nie brała. dobre są anonse w jakimś erotycznym pismie, albo kontakt realny np w jakimś ogródku piwnym jak ktoś postawi ci drinka .

Gość mackowiczcz
kanta a ktos kogo pozna w ogrodku to z internetu nie korzysta? To nie chodzi o zrodlo, ale o strumien.

Gość kanta_lupa
no to Ciebie nic nie mam, jan mi tylko zasmierdział .

Ja jestem w porzadku ;) Nigdy nie ma pewnosci na kogo trafi, dlatego najpierw dobrze troche popisac a to i tak nie wyeliminuje niepewnosci. No i najwazniejsze, zebym mial to, czego jej potrzeba, bo pewnie sporo osob to beda naciagacze.

Gość jatojatoja
leoooo, najpierw wróć do podstawówki i naucz się ortografii a później staraj się pomagać :) nie stać by cię nawet było, nawet na najwyższy stopień interesowności...więc lepiej bierz się chłopie za ortografię, może coś z ciebie jeszcze będzie :) 😘