Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatojatoja

Poszłybyście z kimś do łóżka za kasę?

Polecane posty

Gość często robię to z dziwkami
zacząłem z 3000 (1000 na grę + 2000 zabezpieczenia wymagane przez brokera). I strategie sobie piszę sam, ale uwaga uwaga: strategie nie są obowiązkowe, można grać bez nich. Uwierz mi, 200zł dziennie nie jest żadnym wyczynem. Od tego trzeba oczywiście odjąć podatek i środki, które zostaną na dalszą grę (żeby dalej grać większą kasą), ale w Twoim przypadku drugie można pominąć, a pierwsze to dopiero w przyszłym roku. Założenie konta trwa tydzień.

Gość a ty fajna suka to niby za co
skończyłaś studia? nikt ci nie pomagał?

Gość kanta_lupa
patrz jaka cisza obrzucili kamieniami i poszli a ty zostałaś ze swoim długiem sama ludize wokół są uroczy i tacy chrzescijańsko miłosierni .

Gość a ty fajna suka to niby za co
no wlaśnie, żeby zacząć grać trzeba miec kasę. dla mnie utopienie nawet 200 zł to jest tragedia. i to nie jest chore tłumaczenie. bo aby grać na foreksie trzeba mieć kasę i zabezpiecznie i liczyć, że pierwsze koty za płot to przegrana.

Gość jatojatoja
no bo tutaj to wszyscy są uczciwi, piękni i zarabiają miliony a na kafeterii siedzą dla egzotyki :)

Słuchaj, nie obwiniam rodziców że mi nie pomagają- cieszę się że moga sobie odpocząć na emeryturze :):):) A Ty swoich winisz..Masz problem.. Moi rodzice maja swój dom i życie, ja podobnie- oni sami sobie radzą ja także..Chyba normalne?Czy dla ciebie nie? TWOIM ZDANIEM JAK KTOS SOBIE RADZI TO KTOS MUSI JUZ POMAGAC- POMYŁKA JA NIE JESTEM TOBĄ! radze sobie :)

Gość jatojatoja
i jakby mieli zdobyć dużą kasę w krótkim czasie to by od razu wiedzieli co zrobić :)

Na Twoim miejscu, szukałabym dodatkowego etatu (np. w weekendy w pubie jako kelnerka), albo dodatkowe zlecenie w zawodzie (nie wiem jaki on jest). Zrezygnowała z opłaty za studia (rok przerwy, urlop dziekański, nic sie nie stanie). Oszczędzanie na wszystkim. W 5 tygodni nie wyrobisz, ale jak będizesz miec mały poślizg to Ci od razu domu nikt nie zajmie ;)

no cóż, w takim razie zostalo Ci tylko kurrestwo. Dobrze, że ja jestem facetem i nie mialem takiej opcji. Przynajmniej mogę w lustro spojrzeć bez obrzydzenia do samego siebie. Nasmaruj sobie duupę żelem i weź tabletkę przeciwwymiotną. Tak na wszelki wypadek ;)

i lewatywa, nie zapomnij o lewatywie.

Gość kanta_lupa
ale fiku dobrze gada, wódki jej nalać ! :-) najlepiej jednak uniknąć sprzedaży swojej intymności i przyjmowania na swoje cialo wytrysków obcych oblechów .

Gość jatojatoja
ja nie mam za co obwiniać swoich rodziców. bo ich nie mam :) nie obwiniam ich za to, że umarli i nie mieli mi jak pomóc. tylko piszę, że sama musiałam sobie od dawna radzić i jest mi z tym dobrze, zrobiłam studia, kupiłam mieszkanie. ale teraz mam nóż na gardle i nie mam nawet od kogo pożyczyć. czy ty rozumiesz co do ciebie piszę? jakby twoi rodzice mieli problem finansowy to nie pomogłabyś im?

Powiedz,że dasz dupy i tyle..Po co ta dyskusja? Ja Ciebie nie poprę, ale Twoje życie.. Z tego wynika,że każda z kredytami daje dupska- super:) Bo jak inaczej zdobyć pieniądze?

Gość zwykly
witam cie jestem zaineresowany

Gość zwykly
jakie masz oczekiwania?

Gość zwykly
skad klikasz?

Gość jestem na to zła :(
a nie mozesz znalezc lepszej pracy? Nie piszesz konkretow. Moze nie jest tak zle?

Gość nie no co ty
no jak jakie? czytałeś temat? Ona będzie leżeć i myśleć o mazurach, a ty się grzecznie spuścisz i zapłacisz 5 koła.

Gość zwykly
halo jestes?

Gość jatojatoja
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, niestety. trudno, zostanę 5 krotną kurwą :)

Gość zwykly
dziewczyna wymiekła to była podpucha

Gość zwykly
lubi pogadac to ją zaspokaja

Gość zwykly
oki spadam nara

Gość jatojatoja
ale ja mam dobrą pracę, tylko większość kasy idzie na spłatę kredytu na mieszkanie. płacę 2100 kredytu i nie mogę nie zapłacić rat bo pójdę z torbami zupełnie. ja potrzebuję kasy na cito :(

Gość nie no co ty
a tam zaraz pięciokrotną. Zwyczajną kurwą zostaniesz i tyle.

Gość zakazany owoc dumnie krązy
ja bym poszła bo lubię kasę i sex, a jak jedno produkuje drugie to :D hehe a poza tym, nie słuchaj tych oburzonych niewiast które sex dopiero po ślubie, a na codzień swoimi czynami równają się albo plasują niżej od tirówek z katowickiej...nie po tym się ocenia człowieka jeśli jesteś na tyle silna i dojrzała psychicznie, żeby wiedzieć co jak z czym i dlaczego - to nawet zapomnisz o tym sexie za kasę za kilka lat... nie gódź się na coś czego nie chcesz - reszta - kuźwa ludzie, przecież seks jest przyjemny!! na czacie pełno ludzi którzy zapłacą za sex, albo lepiej znajdź sponsora, czyli kilka spotkań, wyjść z jednym facetem - przynajmniej będziesz miała z głowy weneryki :D bo o antykoncepcji wspominać nie trzeba, a lepiej go jeszcze sprawdzić i prosić o badania na weneryki :D a dalej...to hulaj duszo, piekła nie ma :) 10 wieczorów z winem, filmem, czułościami, sexem - takim jakim lubisz i będziesz miała z bańki. mi osobiście nic takiego bańki nie ryje, i zaznaczam, że dobra kobieta ze mnie i żona przyszła też :P bo kiedy wybiera się monogamie to jest monogamia - kwestia pilnowania własnych zasad które pozwalają spać spokojnie i uśmiechąc się do siebie z rana, a nie tym co społecznei akceptowane/nieakceptowane. Zwłaszcza, że ludzie zawsze najlepiej wiedzą co jest dla kogoś najlepsze i najwłaściwsze. Każdy będzie sądzony wg własnych czynów.

Gość jatojatoja
trudno, wolę to niż ciąganie się po sądach za jakieś pieprzone 5 tysięcy.