Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatojatoja

Poszłybyście z kimś do łóżka za kasę?

Polecane posty

Gość kanta_lupa
miałam kilku kochankow z sieci, ale nie za kasę, ale sporo z kandydatów było psychicznych, masz racje że warto popisac trochę, spotkać sie na kawie, miec furtke ratunkową itd. ale i tak na koncu trzeba miec szczescie, bo psychopata i tak przejdzie te wszystkie srodki ostroznosci .

Gość jatojatoja
hej maciek ;) dam jakoś radę :) w inny sposób :) w łóżku to mnie trzeba rozpieszczać a nie jak kogoś więc seks z nieznajomym chyba nie wchodzi u mnie w rachubę. trudno, mam jeszcze z 10 par butów, wystawię je na allegro - to się uzbiera z 500-700 zł w 2 tygodnie, tylko jeszcze muszą mi odblokować konto. kurde, że sie w takie rzeczy władowałam :)

Gość leoooooo
Jatoja, a może mam dysleksje, więc nie odsyłaj mnie do podstawówki zbyt pochopnie. Nie che być nieelegancki ale to chyba Ciebie na coś nie stać a nie mnie skoro założyłaś taki topic, więc zalecałbym większą wstrzemięźliwość w stosunku do innych

Gość napisz jak już będziesz po
i zasanów sie dobrze, może znajdziesz inne rozwiązanie.

Gość napisz jak już będziesz po
lenooo, eh...bo sobie wymyśliłam, że dam z wszystkim radę a tu dooopa. wszystko w dzisiejszych czasach rozbija się kasę.. sorki za ta podstawówkę ale mnie zawsze nosi jak ktoś robi byki ;)

Gość jatojatoja
Maciek, Jak nosisz 36,6 to będą idealne ;) Ubrane kilka razy ;) Bo obcierają. A ja mam zboczenie na temat butow i mam ich mnóstwo :o Lenio, Może się trochę zagalopowałam, ale nie chcę by mi ktoś tu składał jakies propozycje bo nie po tu jestem :)

Gość jatojatoja
Ej, a co to za podszyw? Przynajmniej niechamski :)

Gość leoooooo
No cóż, nie jestem Lenio, gwoli ścisłości

Gość jatojatoja
Wiecie co? Zaczęłam to sobie wyobrażać, że na jakiegoś psychola natrafiłam i że mnie maltretuje bo mu się sprzeciwiłam. Przecież nawet nie miałabym się jak obronić. Nie, to nie dla mnie takie przygody. Dzięki jeszcze raz za rozmowę :)

Gość jatojatoja
To idealna. Ja mam dziś 38 bo się rozchorowałam ale może się przyda by wybić mi takie pomysły z głowy. Leoooo, przepraszam najmocniej za moje faux pas ;) nie mam pamięci do imion i ników :)

Gość wczoraj jak to
a jak kogos poznajesz w realu to masz pewnosc ze to jest dobnra osoba? takie same ryzyko

Gość jatojatoja
Gdybym miała pewność, że facet jest normalny to być może bym na to poszła. Ale jak być pewną? Byłam na stronie z ofertami i to co zobaczyłam to mnie przeraziło, jakie faceci mają fantazje :o Przeciez bym zabiła jakby zaczął mnie przyduszać, ciągnąć za włosy albo jakieś inne dziwne rzeczy. Nie moze wam się marzyć normalny seks :o ?

Gość jatojatoja
No ale jak kogoś poznaję w realu czy gdziekolwiek indziej to nie idę z nim od razu do łóżka. Poza tym w realu od razu widać z kim masz do czynienia. Jesli nie za pierwszym, to za trzecim już na pewno.

Gość leoooooo
no ja bym mógł tak w miarę normalnie bez dewiacji, ale u mnie z kolei problem z ortografią

Gość jatojatoja
hahaha...leooooo....;) ja bym cię szybko naprostowała, jeśli chodzi o ortografię ;)

Gość jatojatoja
No niektórym się marzy podduszanie, przydeptywanie, ciągnięcie za włosy, sikanie, sranie....tylko zabrakło jeszcze przypalania papierosem i wyrywania paznokci ;)

Gość leoooooo
ale w ramach prostowania nie będziesz ciągnąć mnie za włosy itd.

Gość jatojatoja
Mogę poprzypalać żelazkiem...ciągnięcie za włosy to zbyt lajtowe jak na mój gust ;)

Gość jatojatoja
Hmmm...pocałunki i dotyk to pod kołderką z żoną :) Tutaj rządzi ułańska fantazja ;)

Gość leoooooo
Na ile wyceniasz jedną taką sesje przypalania połączoną z nauką ortografii

Gość jatojatoja
dobranoc :) ja też powinnam już dawno spać, choć w pracy lajt jak to u nas w piątki bywa. poszukam jeszcze ofert sprzedaży cynkowych garnków albo pościeli z niegniecącej się wełny z alpag z dodatkiem mikrofibry ze skafandrów kosmonautów :) babcie się nabiorą na takie cudo :D

Gość krombkamp
krombkamp@poczta.onet.pl Ja akurat mam zone, ale cos miedzy nami juz nie iskrzy, o seks musze sie prosic, praktycznie blagac, dzieci nie mamy. Nie wiem czy ma kochanka. Chetnie bym zafundowal sobie troche odskoczni od rzeczywistosci. Jesli bylabys zainteresowana to zapraszam na maila. Dobranoc.

Gość jatojatoja
Nie warto się żenić...same problemy...:) i suszenie głowy ;) Hmmm...dziś wycena nie jest możliwa. wyceniaczka idzie spać bo jutro wymarzona sobota :) Dobranoc i kolorowych :)