Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadwiga poczeta wiatropylnie

Czy nie widzicie tego glodu na ulicach?

Polecane posty

Wszedzie bida z nedza, drog nie buduja, kolej stoi, jak ruski sie skapna z Niemcami to zrobia 4 rozbior polski. Tylko matol tego niewidzi jak zle sie dzieje za rzadow Tuska, tylko nasz prezes niepokalany Jaroslaw maz stanu, prawdziwy patriota moze temu zardzic. O Jaroslawie ratuj nasz kraj. Amen

Gość głod to ja widzialam w Indiach
nie mowie juz o Afryce. W Polsce owszem, widzialam facetow proszacych o pieniadze na chleb, jak im dawalam chleb, to wyrzucali do smieci i jeszcze bluzgali.

no właśnie... wczoraj wracałam z pracy, było po 22 okolice rynku Krakowa, turystów, imprezowiczów w cho;ere i wiecie co, przechodząc zatrzymałam się przy księgarni i przeglądałam sklepową witryne, gdy ruszałam zatrzymał mnie męzszczyzna po 60 na oko schludnie ubrany, mądrze mówił poprosił mnie o parę groszy, powiedział że zbiera od ludzi parę godzin bo musi gdy emerytura 800 zł i nikt się nie zatrzyma, mówił to z taką goryczą, wyciągłam z portwela 50 zł i mu je wreczyłam, nie muszę co miesiąc wydawać mase kasy na ubrania, podroze przy inne przyziemne sprawy,

Od św. Jaroslawa pana naszego by przyjeli, tylko od Pomatolow i innych Pokrakow nie biora, i dobrze, zachowali sie jak prawdziwi patrioci!