Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Góralka w halce

pijemu... reaktywacja

Polecane posty

Gość leży we mnie martwy anioł
Góralko:)🖐️, oki doki, jeszcze przez jakiś czas tutaj pobędę, krzynka alkoholu i Poezji: "jakże obce są ulice Miasta-Cierpienia, gdzie w fałszywej, ze zgiełku zbudowanej ciszy, z formy odlewniczej Pustki wylew złotawego, chełpliwego wrzasku uderza twardo w pękający pomnik. O, jak doszczętnie rozdeptałby anioł ich Rynek-Pociechę, na którym stoi kościół gotowo kupiony, ich własny: czysty, zamknięty, i rozczarowujący jak urząd pocztowy w niedzielę.", nie mojej, ale genialnej, a tego... nie gniewaj się, ale wypisz-wymaluj misia kopnij w sranie i odpal jego wszystkie silniki rakietowe, póki jeszcze możesz. A jeśli nie mozesz już: pokaż pacanowi, jaką Wspaniałą jesteś Kobietą. To on ma się starać! I niech się postara!:) 🖐️🌻:)

Góralko, a jaja, przynajmniej na to wygląda;), jeszcze mam:D 🖐️🌻:)

Gość diduś nie smutaj
buźki ,człowieki są zapracowane więc spać też trzeba a jakoś ostatnio nie można na Ciebie trafić :P

Diabliczko🖐️:), a właśnie, że leży tutaj zalewający się martwy anioł i jeszcze trochę poleży, wdzięcznie do Ciebie machając pomarszczoną łapką w pozycji horyzontalnej:)

ale że co ? Wrona zabroniła Ci mnie calować?:D czy co:P a więc całuj całuj nie żałuj:classic_cool: póki mam na to ochote, jeszcze:P

Żeby "uczcić" mojego ostatniego potencjalnego klienta (gorilla, but in polish, it's not a joke:D) pożarłem kiść bananów:D, ze stosowną ilością łychy, ale teraz jadę poprawić proporcje:D W regularnie sprzątanych domostwach (niezależnie od pci sprzątacza) nie walam się po kątach, wrażając się raczej nieświadomie i niezamierzenie w Pory Aksamitnej Skóry:D 🖐️!

Szukam sekundanta, według Kodeksu Boziejewicza, Kobiety nie są wykluczone, ale preferowany facet. Ewentualnie potem można tu będzie opowiedzieć. 🖐️

ło jesusie nazaretański..... jak mnie boli łep... a impreza dopiero się rozpoczyna... , co Wy tu o jakisik całusach i tych innych pierdołach gadacie???

Otwieram wino z samą sobą. Cześć. Anioł dzięki. :) Góralka mówiłam zjedz rosół, toś nie chciała ty!

Boo🖐️:), Goo🖐️:) A Kogóż tu moje niedowidzące gały widzą?!:)😘 No przeca, że żlopie, jakżebym bez tego miał zasnąć? Nie zagram chyba dzisiaj, chłopy w Polsce i tak żyją dużo krócej od Kobiet. A ja na starość tyle mam do zrobienia...

Po tylu latach wciąż jeszcze absorbuję Jej Uwagę, raczej nie potęgując Szczęścia, może należałoby zniknąć? Już nie tylko dla siebie, siebie mam gdzieś, ale dla Niej właśnie?

Anioł masz jeszcze tyle do zrobienia? Złego? Dobrego? Tyś przecież częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro. :) Mówię ci to ja, jeszcze wiele dobrego przed tobą. Mimo twoich strachów z przeszłości. Dobra, dobra, całuję cię przyjacielsko.