Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morenaLA

PRZYZNAJCIE SIE mamy synow, ze wolalybyscie miec corke!

Polecane posty

Gość a ja marzyłam o
synku i jest synek:) a teraz już będzie co da Bozia;)

minia zgadzam sie z Toba. ja od poczatku pragnelam synka i przeczuwalam ze bedzie syn. jakos nawet nie docieralo do mnie ze moze byc coreczka, a moj natomiast pragnal coreczke. jednak wyszlo na moje:P mam cudownego synka

co do pytania: cieszę się że mam Synka bo nie wiem czy byłabym w stanie tak cudować ubieraniem dziewczynki - prosta sprawa - idziemy z dziećmi na spacer - oki -koleżanka stroi małą w balerinki czy o co dla mnie jest jakoś nie zrozumiałe 5-latkę w sandałki na 2 cm obcasiku! i idziemy na spacer, po drodze lody i plac zabaw i mała musi siedzieć na ławce bo pobrudzi sukienke, podziurawi rajstopki albo zwichnie kostke w tych bucikach! Sorki, ale dla mnie to jakoś coś nie normalnego. dlatego pisze ze wole synka, bo albo mam mega pecha albo w mojej okolicy co 2 mamuśka takie cyrki z dziewczynkami odstawia! jak na wybiegu! a ja znając siebie wiem ze z pewnościa nie cudowałąbym tak z dzieckiem - butów na obcasie moja mała by z pewnościa jeszcze długo nie zobac zobaczyła (może przy komunii), tak samo dziecko wg mnie ma byc ubrane wygodnie i ma miec prawo sie bawic i byc dzieckiem w nie chodzic "przebrane". Syna rowniez lubie wystroic - ale robie to w taki sposob aby jemu było wygodnie i aby mogł sie bawic nie skrepowany, co u chłopaka poprostu łatwiej chyba zrealizować.. choć moze jak bede miec kiedys dziewczynke to zmienie zdanie :D narazie uczesanie mojej chrześnicy ktora ma jakieś 150cm wzrostu i włosy do pasa dla mnie jest mega wyzwaniem :D - majac 1 i 2 u brata chłopaków poprostu brak doświadczenia

Gość Do Blondyna
Oj bo to zalezy od matki..Ja mam dwie corki i jak idziemy w gosci to je wystroje a na plac zabaw chodza w dresikach..Uwazam ze zaropwno chlopcow jak i dziewczynki mozna teraz swietnie ubrac ..Moim zdaniem z dziewczynkami jest jedna zmudna praca pt :Wlosy..codziennie rano czesze obie i jest to juz na dluzsza mete nudne :)

A mój trzeci budrys dziś kończy pół roku,starsi mają 17 i 12 lat...Starsze panie współczują,że się nie udało...a ja im na to,ależ oczywiście,że się udało!!!w wieku 38 lat zostałam mamą zdrowego i ślicznego synka!:)

Gość lepiej w życiu będzie
słomianemu Jaśkowi niż złotej Kaśce... mawiała moja babka i racja, z dziewczynkami jest sporo więcej kłopotu, od infekcji przy podcieraniu, po pilnowanie nastolatki przed niechciana ciążą...mam 2 synów i za nic bym ich nie zamieniła na dziewczynki!

Gość jak ktos pyta to odpowiadam
ja tam chcialam miec coreczke a mam synka z piekla rodem. Wolałabym wychowac 5 corek niz jednego chlopaka! Na szczescie drugie dziecko to corka bo z dwoma chlopakami bym chyba zwariowala kompletnie

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaaaaaa
chciałam córę jest syn i nie zamieniłabym go na żadną dziewuchę ;) nie wyobrażam sobie mieć córki ot co ;) mam chrześniaczkę w wieku synka i to starcza :p

Gość Ja marzyłam
o córce i mam córeczkę a teraz szczęście podwójne bo ponownie oczekuję córci. Dwie siostry z różnicą wiekową dwóch lat, idealna sprawa:), o synku nigdy nie myślałam bo w rodzinie mamy sporo chłopaków więc jakoś mi sie nie śpieszyło szczerze powiem :D

Ja zawsze chciałam mieć córki, co nie zmienia faktu, że gdybym miała synka, na pewno kochałabym go tak mocno jak córkę. I nigdy nie przeszłoby mi przez myśl, że wolałabym, żeby moje narodzone już dziecko miało inną płeć :O

Gość E tam.......
...jakie znowu infekcje u dziewczynek. Mam córcię i jeszcze niegdy infekcji nie miała a jaka fajna z niej dziewczynka:)..przenigdy nie oddałabym jej za jakiegoś tam chłopaka:D. Ja akurat zawsze pragnęłam mieć córkę i na szczęście ją mam ale jak bym miała syna to pewnie broniłabym jego płci jak to robią tu obecne mamy:D

Gość Karolinka:).....
Ja mam 4letniego synka choć zawsze myślałam o tym by mieć córcię. Synka kocham nad życie ale wiadomo że .....to jednak nie to i planujemy teraz córeczkę, jak się nie uda to już więcej ciąż nie będzie:D