Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronika_90

Seks bez zobowiązań.

Polecane posty

Facet, który mi się straszie podoba zaproponował mi seks bez zobowiązań. Luźny związek. Wraz z tą propozycją jakoś stracił w moich oczach-w ogóle się po nim tego nie spodziewałam. Z jeden strony okazał się dupkiem, z drugiej strony wiedziałam, że nie chce się teraz wiązać i tkwić w poważnym związku. No cóz, jestem prawie 1,5 roku sama i bez seksu. Jego propozycja strasznie mnie kusi, sama swiadomosc tego, jak bardzo ma na mnie ochote jest podniecajaca. Boję się, że i tak kiedyś na wspólnej imprezie do tego może dojść, zwłaszcza, że mamy obydwoje świadomość, że mamy na siebie wzajemną ochotę. Nie wiem jak mam teraz to rozegrać, żeby nei czuł, że zgodzę się od razu. Nie mam pojęcia co robić.

Gość Lingerie
Ja bym się na Twoim miejscu nie przejmował. Jeśli masz na niego ochotę to się z nim prześpij. Jeśli chcesz aby to był związek to będzie problem bo on teraz nie ma na to ochoty. Możesz zwlekać ale nie wiesz co się w miedzyczasie wydarzy i czy nie znajdzie sobie innej...

Złożył Ci jasną propozycje bez sciemniania. Zastanów sie czego chcesz i albo sie na nia zgódź albo nie. Jesli sie zgodzisz to nie negocjuj. Jesli chcesz czegos więcej to znajdź inny obiekt.

Gość dwa slowa
piszesz,ze wiedzialas,ze on nie chce sie teraz wiazac,ze tkwi w powaznym zwiazku.jesli ten zwiazek jest powazny,to chyba nie masz co rozmyslac,nad czyms wiecej niz seks bez zobowiazan.

Gość kolekcjoner zmysłów?
Weronika weź się ogarnij...Grać chcesz,że niby nie masz ochoty i stracił w twoich oczach?Typowa baba z ciebie wyłazi....:( A co ? trzeba z tobą najpier pochodzić i za tobą pobiegać? Ma cie mieć koleś za dziwkę to będzie miał a jeśli potraktuje normalnie,to normalnie.Może też układ przejdzie w coś innego.Znam kobiety ale zawsze mnie zaskakują swoją hipokryzją i brakiem logiki

Weroniko na sex bez zobowiązań chodzi się do burdelu. Tam jest jasna sytuacja, on jej kasę ona mu sex. moim zdaniem jak on chce tylko sexu i traktuje Cie z góry jak dziwkę to miej chociaż coś z tego. Nie mowię o pieniądzach, ale może jakiś drogi prezent? Sama świadomość , że On Cie pragnie- to nie wszystko. Jest to budujące, ale ilu jest facetów którzy Cie pragną i potraktują Cie jak normalną dziewczynę, pewnie wielu!

Właśnie o to chodzi. Brakuje mi seksu i szczerze powiedziawszy planowalam sobie, ze pojde z nim do lozka. Koles niestety utrudnil sobie sprawe. Mogl po prostu troche mnie "pobajerowac", zrobic jakies zludzenie. Wtedy mi byloby lzej, bo nie mialabym moralnych dylematow, a on szybciej osiagnolby swoj cel...

Gość Dexter_82
Weronika wolałabys być okłamywana? Troche to dziwne moin zdaniem. Sądzę że koles zachował sie w porządku mówiąc prosto z mostu czego chce.

Gość kolekcjoner zmysłów?
dexter to nie jest dziwne.Laski chcą być oszukiwane a gadają o szczerości.To jest właśnie ten chory świat i brak logiki.Zrozum,że kobieta bywa ubocznym produktem ewolucji umysłowej a facet sztucznym przedłużeniem reprodukcji:D

Ok, ok. Chory swiat. Sama juz nie wiem czego chce. Czy lepiej wiedziec o co naprawde mu chodzi, czy zyc w blogiej nieswiadomosci. Po prostu w ogole sie po nim tego nie spodziewalam. Znam go juz jakis czas, mamy wspolnych znajomych, przyjaciol. Nigdy nie wydawal sie typem, ktory bezwzglednie rucha laski.

kolekcjoner ciekawa teoria :) a może to chęć usprawiedliwienia samej siebie. Potem by było że jaki to drań- przeleciał i zostawił. A tak u już sie nie da :)

Gość hdfhdfhdfhdfhf
weronika_90 jak sie zgodzisz to bedziesz zwykła szmata nic wiecej

Jak stracił w oczach to już tylko bez zobowiązań. Jak kręci Cię fizycznie, to nie żałuj sobie. Nie dość, że sobie ulżysz po niezdrowej abstynencji, to zyskujesz czas na czasie zanim wypierdoli Cię ten z bajki. Przecież nie musi wiedzieć że dawałaś duupy bo Ci się chciało. Kto o tym doniesie? Ja? Ja już nie pamiętam, że tu napisałem.

Gość hech i kto to mowi
jak chcesz zeby sobie zbyt wiele nie imagonowal zarzadaj kasy za doopczenie , bedzie przyjemne z pozytecznym :classic_cool:

Daj sobie z nim spokój, bo nie będziesz mogła spojrzeć na siebie w lustrze. Jak to z nim zrobisz to on Cię później będzie traktował jak szmatę. Jeśli macie wspólnych znajomych to masz prawie jak w banku, że taką ksywę będziesz miała w środowisku. Na pewno kogoś znajdziesz, kto inteligentniej dojdzie do celu. Ten to chyba jednak jest prostakiem, więc nie warto...

Musze sie zastanowic nad tym czego chce. Czy cos do niego jednak czuje, rozwazyc wszystkie za i przeciw. Wlasciwie jestem mloda i chcialabym poszalec. Wczesniej myslalam o tym, zeby miec faceta z ktorym moglabym gdzies wyjsc, milo spedzic czas, pobzykac sie i nie zastanawiam sie nad przyszloscia. Po prostu bez zastanawiania sie co z nami bedzie.

Poznasz go jak Wam np. gumka peknie i zajdziesz w ciaze, moze okaze sie wartosciowy ;)

Zaskoczyłas mnie strasznie... wolisz, zeby facet stwarzał pozory, żebys Ty nie czula sie jak dziwka? To ja tu marze o szczerości mężczyzn w kwestiach uczuc i seksu a Ty taka dywersje przeprowadzasz? Wmawiasz im, że wolimy być mamione i oklamywane bo inaczej mamy problem z poczuciem wlasnej wartości? Chciałas z nim pójśc do wyra, a jak sam Ci to bezceremonialnie zaproponowal to nagle w Twoich oczach stracił? Jestem kobietą, ale przysiegam, że sama bab nie rozumiem :)

Gość fotel
jestem za bardzo pijany ,aby komentować takie pierdoły.

ale burdel! kolekcjoner po części ma rację bo niektóre babki tak wolą być mamione:) ale Werka dała czadu! weź się z nim prześpij a on cię będzie potem jak gówno traktował. wie że na niego lecisz to co mu szkodzi... i nie domagaj się przypadkiem potem wyrazów szacunku. zapomnij:) a może on zwyczajnie cię podchodzi żeby się przekonać czy jesteś warta jego uwagi? bo na jeden raz to chyba nie bardzo:))

Gość figaro z woli
co pouzywasz to twoje lepszy zywy w ustach niz gumowy w szafce!

ale burdel! kolekcjoner po części ma rację bo niektóre babki tak wolą być mamione:) ale Werka dała czadu! weź się z nim prześpij a on cię będzie potem jak gówno traktował. wie że na niego lecisz to co mu szkodzi... i nie domagaj się przypadkiem potem wyrazów szacunku. zapomnij:) a może on zwyczajnie cię podchodzi żeby się przekonać czy jesteś warta jego uwagi? bo na jeden raz to chyba nie bardzo:))

Nie naskakujcie tak na mnie. Mam tylko 21 lat, w sumie malo doswiadczenia z facetami, a chlopak chce wykorzystac to, ze podoba mi sie juz od paru miesiecy. Zaskoczyl mnie po prostu ta propozycja. Dziewczyny zazwyczaj godza sie na to, ludzac sie, ze facet zapala nagle do nich goracym uczuciem... Tak mi sie wydaje. Ja chyba akurat nie mam takich zludzen, wydaje mi sie, ze on jest za bardz o wyrachowany.

Pytanie zasadnicze: czy wiesz, czego chcesz? Wystarczy Ci taki seks z nim bez zobowiązań? Jestes bardzo młoda, więc pewnie marzysz o romantycznej miłości, domu pełnym dzieci. Chyba zaproponowalabym Ci, żebys zrezygnowała z tej opcji, bo nie sprostasz jej warunkom :( Zakochasz się, a on powie, że z góry uprzedzał, że nie bedzie sie angazował. A jesli strasznie Cie kusi, to przespij sie z nim raz a potem zmien numer telefonu.

Foxy_Lady: Chodzi o to, ze zmiana numeru nie pomoze. Obracamy sie w tym samym towarzystwie, mamy wspolnych znajomych i wiem, ze dalsze spotkania z nim sa nieuknione. Zawsze mnie podrywal i spedzalismy kazda impreze razem, bo okazywal mi jakies zainteresowanie. Po prostu nei spodziewalam sie, ze interesuje go akurat taki charakter znajomosci. Mozna powiedziec, ze odarl mnie juz z koncowki naiwnosci. Boje sie tylko, czy predzej czy pozniej, wiadomo, beda wspolne imprezy, bo mamy wspolnych znajomych, troche alkoholu, ja bede potrzebowac czulosci, a on i tak to wykorzysta...

Gość ale masz problem-to proste
On ma Cię w dupie -musisz sobie z tego zdac sprawę a co z tym zrobisz zależy od twojej słabości, charakteru ,wybór należy do Ciebie.

Gość ale masz problem-to proste
Masz 21 lat -nie musisz iśc do łóżka z każdym kto sie trafi.

Ja w takich sytuacjach najczęściej lekko nadużywam alkoholu. Jak już dojdzie do seksu to zawsze potem mogę powiedzieć żeby nie myślał, iż jestem taka łatwa bo to wszystko przez to, że wypiłam trochę zbyt dużo ;)