Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulegly_lubuskie

Dominujące Panie, gdzie jesteście :) ?

Polecane posty

Witam Was Drogie Panie, z uwagi na trudności jakie stwarza ten portal, a także masę podszywaczy, piszę ponownie. Jestem 22-letnim uległym mężczyzną i szukam Pani, której mógłbym służyć, może tylko od czasu do czasu, a może na dłużej ... To tak pokrótce Mam 176 cm wzrostu, jestem szczupły, włosy ciemny blond. Z uwagi na szerokie zainteresowania, można ze mną porozmawiać na wiele tematów, niekoniecznie związanych z seksem, jak wiele osób mogłoby przypuszczać. Jestem uległy, co nie znaczy spolegliwy, zawsze mam swoje zdanie i potrafię go bronić. Uwielbiam jednak czuć, że jestem zdominowany przez kobietę, chce być jej sługą gdy tylko ma na to ochotę. Innymi słowy, uwielbiam służyć kobiecie i szukam właśnie takiej, która potrafi to docenić i która da mi taką możliwość. OK, to chwilowo na tyle bo i tak już się nieco rozpisałem . Zapraszam do KONSTRUKTYWNEJ dyskusji, desperatom i "trollom" z góry dziękuję.

Jestem skromnym chłopcem z małej lubuskiej wsi, od października zaczynam studia. Szukam miłej starszej Pani, która mnie zasponsoruje :) Odpłacę miłym towarzystwem i boskimi orgazmami :)

@Wredotkaa: pamiętaj, że to pisał podszywasz, a nie ja. Mój oryginalny post jest na górze i nie wspominałem w nim nic o utrzymywaniu mnie, takiej opcji NIE szukam zresztą :)

Znowu ten podszywacz, nie nudzi Ci się? :) Szukam miłej Pani z lubuskiego z własnym lokum, posprzątam Ci mieszkanie, wypiorę Twoje majteczki, będę ci służył kochana :*

Cały czas próbujesz, ale jesteś żałosny więc daj sobie spokój koleżko. W razie czego, żeby ułatwić sprawę, dopiszę: NIE SZUKAM SPONSORINGU ani niczego pokrewnego. Jestem uległy z natury i robię to dla przyjemności, mojej Pani no i własnej oczywiście :)

Nie wiem co do mnie masz :O Tak, NE SZUKAM SPONSORINGU. Liczę tylko na życzliwość, zajmę sie twym mieszkaniem i zaopiekuję twym ciałem i duchem. Liczę, że pozwolisz mi zostać czasem na noc, np. w weekend gdy mam zjazdy na studiach :) Po prostu liczę na zwykłą życzliwość z Twej strony i przyjacielskie podejście :)

To zabawne, jak cały czas starasz się pisać tak, aby wyglądało, że to ja :) Ostatnio pisałeś niecenzuralnie, teraz wypisujesz jakieś bzdury. Ciekawe, kiedy Ci się znudzi :) Do Pań: nie szukam ani mieszkania, ani prezentów, sponsoringu ani jakiejkolwiek innej formy "życzliwości" związanej z pięniędzmi - szukam możliwości służby u boku kobiety.

@tojatujestem: przyznam, że dość lakoniczna wypowiedź :) Co konkretnie Panią interesuje ? Bo zakładam z góry, że jest Pani kobietą, gdyż mężczyzn nie szukam :)

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
a jak duzego masz wacka?:D

@tojatujestem: to może miałaby Pani ochotę na rozmowę prywatną ? Wszakże, lubię zdecydowane, wiedzące czego chcą kobiety. Jeśli ma Pani ochotę, to proszę tylko dać znać, na pewno ustalimy jakiś sensowny sposób komunikacji.

Odświeżam temat, gdyż ginie w natłoku wypowiedzi na Kafe. Zapraszam do konstruktywnej rozmowy, po szczegóły proszę czytać pierwszy post.